*** LA REDOUTE (28)***
Raspunsuri - Pagina 13
felicia74 spune:
Cuscra, stai!
Ia zi, colegele tale mai comanda pe LR? Ele au aflat ceva?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
unt mai slab,iaurt cu 0% grasime (Brrr!),cafea fara cofeina,tigari light cu filtru charcoal,Coca Cola Zero si sex cu prezervativ?
No thanks.
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
unt mai slab,iaurt cu 0% grasime (Brrr!),cafea fara cofeina,tigari light cu filtru charcoal,Coca Cola Zero si sex cu prezervativ?
No thanks.
Asa zic si io. de mine....
Sabine nu a zis nimic si cred ca mai are un pic si termina programul...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
cin spune:
mie-mi vine sa rad de felicia...e super stresata ca nu mai livreaza astia in romania, dar pe ultima suta de metri sa mai gaseasca ea ceva coduri de reducere sa mai scormoneasca dupa ele, sa le verifice...
eu am fost pana la cutia postala, in speranta ca dau de un aviz...aiurea...oferte de cora, billa, plus...le-am scuturat si tot degeaba...nu era aviz ratacit printre ele
ella_74 spune:
nushu,
am vazut ca tu ai avut cec de incasat; cat a fost comisionul bancar?
ca io am cont in eur la raiffeisen si aveam un cec LR de acum 2 luni, am fost azi cu el la banca si mi-au spus ca-mi vireaza banii in 2 sapt (nu asta e problema) dar comisionul e 10 euro; mi s-a parut mult avand in vedere ca cecul meu era oricum de 20 eur.
m-am infuriat de-a dreptul, adica dupa ce ca nu mi-au trimis rochita, imi dau un cec si io tre sa suport spezele bancare; si doar i-am scris lui Sabine cand i-am cerut cecul ca nu io tre sa suport comisioanele, ca n-am nici o vina.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
felicia74 spune:
mama, pai eu voi avea un cec de 11,89 euro... deci mai raman cu 1,89?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Se pare ca soldarile incep pe la sfarsitul lunii iunie http://www.encyclopedie-gratuite.fr/Definition/date-solde-2007.php
si dureaza toata luna iulie....vai de banii nostri!
Tonia Antonia spune:
Claudia, in cele mai multe departamente soldurile de vara 2007 incep in 27 IUNIE.
addya spune:
ha!
intru shi eu sa bag un oki si ce vad? iar stresul cu sistatul???
hai sa fim serioase, nu sisteaza astia nik!
castigul lor in raport cu cateva sute de euroi pierduti in colete e mult mai mare, asa ca nu o sa dea faliment LR din cauza catorva amarate de retururi.
shi eu fac parte din categoria cu 100% colete primite, zodia porcului, ce mai!
jasmine!!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet