Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata! Mai aveti cafea?

Am citit de ieri ca nu sunt singura care se panicheaza cu privire la nastere!! Eu pana acum eram decisa pentru nastere normala cu peridurala dar am vazut un reportaj cu cezarienele care se fac aici si se pare ca e super simplu! E o chestie ce dureaza 15 minute, operatia nu e deloc mare, recuperarea este buna!.. Mai, mai ca ma bate un gand.. Nu stiu ce parere are ginecologul meu...+ ca nu stiu daca aici se face asa pentru ca vrei tu sau doar in situatii de urgenta..

MADA 27+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Ioana, , mersi de urari, o sapt buna si tie. Sa-ti fie de bine dantzuiala. Ati luat-o si pe Miruna?

Jadi, pisica nu mai naste ca am sterilizat-o dupa a 2a serie de pui; poate motanul ca nu a avut sotu' timp sa-l duca la snip-snip.

Stefania, cat e conc de maternitate la voi? E platit, iti pastreaza job-ul?
Blegia e tara civilizata, 20 de sapt pre+postnatalul .

Lia, si eu vreau strudel cu mere, praji cu mere sunt favoritele mele.
Nasterea in apa e permisa numai daca sarcina a fost perfecta, fara probleme, deci noi oricum nu ne-am califica.

Simo, , neata, felicitari pt sot.

Aylin, Agri, Cristina_ana, asteptam vesti si de la voi.

La noi marea realizare a weekend-ului a fost ca a fost sotu' cu Victor la frizerie si a reusit sa-l tunda, cu urlete si plansete extreme, dar au reusit. Parca e alt baietel, de cand au venit acasa ne uitam la el si ne minunam. O sa trimit poze.

Pup fetele, o sapt excelenta si fara evenimente,

Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nico, sa-ti fie de bine gratarelul! Mi s-a facut pofta de mici, cred ca fac fum diseara in bucatarie.

CIne mai vrea la nunti, ca am de dat, inca 2 pina nasc si apoi una in august, la bona. Vai de picioarele mele.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Anto oau, ce fain ca ati reusit sa-l tundeti pe Victor!!! Noi nu am reusit sa o tundem pe Miruna, nu vrea sa stea la tuns ... A venit soacra si a stat cu fata cit am fost noi plecati la Rosiori (oricit ma enerveaza soacra, merita o bulina alba ca se suie in tren de fiecare data cind o chemam sa ne ajute).
Lia, si eu vreau struuuuudeeeeeel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Helou, n-am citit din urma, am venit doar sa va zic ca sunt si eu pe aici. Tocmai m-a sunat de la doctor ca au venit analizele la sange si sunt anemica, ma duc mai tarziu sa-mi iau reteta.

Va pup ma duc sa citesc din urma.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Gata, in fata presiunii publice cedez: impart strudelul cu voi! Luna, cu tine impart portia zilnica de fier! Sunt curioasa daca la analizele astea o sa mai apara ceva urme de anemie, ca tot inghit pastile de prin martie.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Andutzy, La Multi Ani pt Dragos, ai baiat mare, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii. V-am admirat in poze, sunteti frumosi toti 4 iar finutza mica e o dulce.

Oana, nu stiu cand vom pune piticii impreuna in camera, trebe sa vedem cum evolueaza relatiile. Primul pas e sa-l mutam pe Victor intr-un dormitor nou cu pat normal, sotu lucreaza acum la amenajari. Actualul dormitor al lui Victor si patul cu zabrele raman pt donsoara. Daca tranzitia asta se face cu bine, vedem mai incolo ce vom face. La voi e un pic diferit pt ca e diferenta de varsta mai mare intre copii.

Anto 34 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna ziua,

tare pofta imi mai faceti cand va aud vorbind de prajituri.
am facut si eu aseara tarte cu cirese. as manca la cirese in disperare.

Ioana cum a fost la nunta?
la noi am fost frumos, ne-am simtit bine doar ca am cam intepenit pe scaun si cum am dansat doar 2 blues-uri cu sotu' crispat care mai mult statea si ma intreba din juma in juma de ora daca nu mi-e rau sau ceva.
dar am rezistat bine.

sunt insa tare suparata ca nu stiu de ce gabi are febra mare de 4 zile incoace. Numai in jur de 39, fara tuse, nas, stranut. Ii dau diverse antitermice transpira, scade febra, si dupa 2 ore e la loc.
Azi ma duc cu ea la dr. sa vad ce imi spune.
Eu mai am 4 zile de servici, 3 fara asta si abia astept sa stau acasa. Nici nu am chef de nimic, abia astept sa ajung acasa sa ma duc cu ea la dr.
Am vrut eu sa mai prind si zile din iunie la servici, din motive de bani si ca sa imi iau C.O si sa intru direct in postnatal.

va pup,

Monica, mama lu' gabi si 36 cu AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Monica, sanatate lui Gabi! M-am speriat cind am vazut ce AMR ai. Si eu vreau sa intru in postnatal, dar fara CO; pe asta mi-l las pentru decembrie, in caz ca dau alesii poporului legea aia cu procentul de la 1 ianuarie sa ma pot 'intinde' (vrabia malai viseaza).
Lia, cita marinimie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

In sfirsit , bb 3 are nume .Oficial iedul cel mic se va numi BOGDAN CONSTANTIN . Mihnea a ales acest nume .Pt ca tati nu se putea hotari ,l-am intrebat pe el cum ar vrea sa il cheme pe fratele lui .De fiecare data cind il intrebam dadea acelasi raspuns , desi noi ii ofeream si alte variante de nume

Poze

Mergi la inceput