Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

marami, cine esti, eu te cunosc? poti sa imi scri pe PM.
M-as bucura sa bem o cafea impreuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Ingres,
Condoleanté.
Ma alatur si eu fetelor penru a te sprijini in aceste clipe dificile.
Iti doresc mult curaj!

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Emmy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Nu, nu am avut placerea sa ne cunoastem. Sora mea e in "concediu" la cumnatii ei, poate ii stii pe ei, fam. Ionica.... si cum se intampla de obicei, posibil sa mi se solicite "masina cu sofer cu tot" (adica eu!)... sofer, care de abia asteapta sa dea o fuga undeva, oriunde

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ingres, sunt aici! Oricand ai nevoie de mine, just call my name!

Nu stiu cat iti sunt de ajutor, dar sunt aici, de cealalta parte a monitorului tau. Macar cu o vorba buna si un de incurajare!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steauademare spune:

Fetelor sunteti EXTRAORDINARE si ma bucur enorm ca ii oferiti lui Ingres a noastra acesta minunata ocazie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Ingres,
Am vazut propunerea fetelor din Canada. Si eu locuiesc in Montreal. Esti orcind binevenita si la noi. Chiar si cu sotul (daca se dau vize la intreaga familie).
Daca pot ajuta cu ceva, fa un semn.
Gabriela

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Emmy...sunteti foarte dragute!
Of, eu am avut un weekend foarte zbuciumat.
Sambata a trebuit sa o duc pe Roxana la fratele meu pentru 3 zile, intrucat ii promisesem si... promisiunea e datorie curata...cum ii place Roxanei sa-mi aminteasca...
Am dus-o si am trecut si pe la cimitir...eram eu deja destul de rascolita...
Stiu sigur ca nu voi putea accepta niciodata, mi-e fantastic de greu. Am momente cand m-as intinde pe jos, si as ramane acolo...nu mi-am revenit nici acum si sunt foarte solicitata la serviciu avand in subordine 9 barbati indaratnici care au o mentalitate gresita vis-a- vis de munca...ceva de genul:"timpul trece, leafa merge..."
ieri eram hotarata sa renunt la serviciu si sa ma retrag la tara..., desigur ma gandesc la Roxana, ea nu are nici o vina si nu merita sa sufere din cauza mea...
Sper sa fac fata...
Multumesc frumos pentru tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Ingres, nu renunta la locul de munca. Nu te inchide in durerea ta. E mult mai bine sa ai ocupatie, macare 8 ore la serviciu sa te detasezi de problemele tale, sa-ti umpli mintea cu altceva. Chiar daca te streseaza 9 barbati .

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

INGRES fii tare....si gandeste-te la ce concediu minunat vei avea la anul alaturi de ai tai langa asa prietene minunate. Nu spune nimeni ca e usor, dar fii tare pentru Roxana si sotul tau...ei au mare nevoie de tine....dar de tine=femeia puternica.
Fetelor sunteti extraordinare .

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput