Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ingres, sunteti f frumosi! Ma bucur ca te-ai hotarat sa nu fugi de amintiri, Mihai este, cu siguranta, f mandru de tine. Roxana ce mai face?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma bucur sa va vad zambind pe toti ! Asta inseamna ca, totusi, v-ati simtit bine impreuna la mare.
Roxana nu face un curs de modeling ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si eu am avut licenta exact in aceleasi zile ca tine, si am mers la mare exact in aceeasi perioada, tot la Mamaia

Sper ca esti mai linistita acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Va multumesc tuturor...
nu rall...nu sunt linistita...chiar deloc.
mi-e greu sa va scriu...dar imi este foarte rau...parca din ce in ce mai rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ingres, iubita, iti este rau pentru ca iti este dor. Iti este rau pentru ca o parte din tine si din sufletul tau nu iti mai sunt alaturi. Imi inchipui doar cat de mult poti sa suferi si totusi vad cat esti de puternica.

Carmen, este absolut normal sa-ti fie asa. Asta cred eu. Eu am suferit extraordinar de mult dupa pierderea bunicii mele. Si a trecut mult timp pana cand am reusit sa nu mai simt durerea aceea aprinsa in inima. Si era bunica, pe cand tu ai pierdut un copil. Durerea trebuie sa fie infinit mai mare. Dar cred ca este absolut normal sa fie asa de mare. Ar fi anormal sa nu simti asta. Cred ca trebuie sa plangi. Da, sa plangi si sa dai afara durerea. Sa iti strigi durerea si sa nu ramai singura in ea. Pana acum te-am incurajat sa fii tare, sa fii tare pentru Roxana si pentru sotul tau. Dar cred ca este nedrept fata de tine. Ai dreptul sa suferi si sa plangi.

Iti suntem alaturi si ne rugam pentru binele tau si al familiei tale.

Alina 17+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ce ar fi daca ti-ai lua o saptamana liber, medical eventual, si sa mergi la o manastire, sa vorbesti cu un duhovnic, sa iti alini durerea din suflet?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Draga Ingres,draga mea,stiu cat iti e de greu.Am revezut pozele,toate,sunteti minunati.Roxana e f frumoasa si pe tine se vede ca te straduiesti din rasputeri.Stim ca iti e atat de greu si ca simti ca esti bolnava de durere,dar te rog ,fa-o pt Mihaita:fii tare pt ceilalti care au nevoie de tine,nu te lasa prada disperarii!!!

revarsa asupra roxanei toata dragostea ta pe care o simti si ai savezi ca il vei simti aproape si pe Mihai,care e cu voi mereu si va fi,doar ca nu il vedeti,dar tu ii simti prezenta mereu,sunt convinsa.

nu te retrage in tine,vorbeste cu noi cand vei simti ca esti trista,noi suntem aici pt tine si te vom sprijini.

esti o mama extraordinara !nu uita,suntem mandre de tine.

te pupam cu drag Andreea si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ingres, eu de curand am pierdut un unchi drag, cel mai drag. Inca nu-mi vine sa cred, desi faptul ca sunt departe de locul in care a locuit ma ajut uneori sa uit... era singurul care ma suna de ziua de nume si cea de nastere mereu, fara sa uite, se bucura de toate realizarile mele, m-a ajutat intotdeauna... iar nu am putut sa fac nimic pentru el. Avea cancer.
Inca nu mi-am scos numarul lui din memoria telefonului mobil... Imi este tare greu sa nu ma gandesc la faptul ca s-ar fi putut vindeca...
Cat de greu trebuie sa iti fie tie?! Dumnezeu te va ajuta. Trebuie sa fii tare acum pentru familia ta. Si pentru tine. Gandeste-te ca asa a fost voia Lui. E greu de acceptat, dar...
Te pup si sunt alaturi de tine.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Carmen, e normal sa te doara. Si acum si mai tarziu... Toata viata vei simti o durere surda inlauntrul tau. Dar nu lasa durerea sa te copleseasca. Plangi, tipa, descarca-te.... Scrie-ne despre ce vrei tu, noi suntem aici, te citim si te sustinem.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Carmen bine ai revenit. M-am uitat si eu la pozele voastre, sunt frumoase. Cred ca ar fi foarte bine sa gasesti un psiholog cu care sa vorbesti despre ceea ce simti, nu ca ar fi anormal, dar poate te-ar ajuta sa intelegi unele trairi. Si cred ca ar fi foarte bine pentru toti sa vorbiti despre Mihai atunci cand simtiti nevoia, nu sa va inchideti in voi si sa va ascundeti undeva sa puteti plange, v-ati simti mai usurati si poate l-ati simti mai aproape. Oricum Mihai va fi tot timpul cu voi!
Te pup si sunt alaturi de tine!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput