*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)
Raspunsuri - Pagina 31
Alyna24 spune:
Bun venit pe forum din nou,Elteka!Sa va traiasca Dolofanelul!
Sa fie cuminte si mancacios si tu sa ai laptic cat mai mult!

Noi de 2 zile avem o problema:Davidutz e constipat!Si ieeri si azi a facut cu supozitor!Si...f molae dupa ce i l-am bagat!Ce sa-i dau sa faca el singurel?Cu termometrul nu merge!
Si asa se chinuie cand se screme...si nimik!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
Sobi spune:
androix, ai dreptate cu laptele, si mie mi-e teama sa nu cad in ispita... ma duc sa verific totusi daca au la farmacia de langa noi humana 1, pentru linistea mea. eimotto
; oricum cred ca intrebarea mi se trage si de la faptul ca sunt atat de multe discutii de alaptat pe forum ( ceea ce e minunat de altfel) ...eu zic ca mai am pana la alaptat cel putin 2 saptamani.
michigan, hai nu fi suparata, bebele vine cand simte el ca trebuie.
nici eu nu fac capitol nou ... ca mai vreau sa stau in formula actuala.
Andreea 37+
Vladut
POZE
Madi spune:
Elteka bine ai revenit printre noi!! Tot respectul meu pentru rabdarea si perseverenta pe care ai avut-o cu lapticul.
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Androix spune:
hai ma nu va incumetati nici una, stati asa ca fac eu capitol nou.
Andreea, mama de Filip si Georgia
lavini spune:
Poohy, bine ai vednit acasa!Ce moral ridicat ai, desi ai avut ceva problemute!Ma bucur ca est bine si tu si pitica, ma bucur ca primesti ajutor si esti linistita, asa ca te asteptam mai des si asteptam povestea ta.Felicitari!
Lavinia, 38+, 
Alyna24 spune:
Poohy, bun venit acasa!Sa-ti traiasca matzica!
ANdroix, ai dreptate!eu pana nu l-am pus la san sa traga, abia ma mulgeam 5 ml!Mititelul a murit d foame o zi cat m-am muls din 3 in 3 ore!Ca si la Polizu, neonatologul ala(era o ea) tinea mult ca mamele sa alapteze!oare ce se intampla daca veneam sa nasca chitita sa nu-i dau deloc sa suga?Ca doar sunt si mamicic care nu vor sa alapteze!
Cosmar ce-am trait in spitalul ala!![]()
Nimeni nu se incumeta sa faca cap nou?![]()
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)