Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata fetele!!

oare ceea ce simt eu zilnic nu e bebe?? in simt si in dreapta si in stanga, ca un muschiulet care tresare! stiu ca e el!!!

anca, bine ca te-ai linistit.
eu am tras o sperietura azi dimineata, a intrat unul cu o masina in noi, noroc ca ne-a luat din spate si m-am ales doar cu o sperietura mare!! si soferul respectiv avea si permisul suspendat.....doamne toti ratati sunt la volan!!! doamne multumesc ca nu am patit nimik!1!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 17+ de 70% ALISA YASMINA

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne BB bine ca nu a fost nimic grav...numai idioti pe strazi

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetelor :)
Eu nu am mai dat semne de viata ca am avut cursuri de vineri pina duminica seara, doamne obositor a mai fost... simteam ca innebunesc pe scaunele alea dupa masa deja...
Dar bine ca a trecut cu bine :)
Ancule, ma bucur ca te-ai linistit pina la urma
BB, si eu ma tot intreb daca e bebe sau nu, si tot zic ca e, dar de fapt cine stie ...

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Azi este ziua lu' Bibyrox .
LA MULTI ANI!!!!!!!!
Dar ce o fii cu ea?

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Ma bucur ca aveti vesti bune de la eco!
De pe 1 iunie (!) am inceput sa o simt si eu mai bine; ma asteptam sa fie mai devreme,ca pe Sebastian l-am simtit tot cam pe acum si credeam ca la a doua sarcina o sa fie mai repede. Cred ca a asteptat aceasta zi , ca si primul test pozitiv l-am avut tot intr-o zi cu semnificatie (8 Martie).
Eu stiam ca apogeul simtirii bbeului o sa fie cam dupa 20 saptamani; din nou dupa 30 si ceva de saptamani o sa fie mai rare - bebe o sa creasca maricel si nu o sa mai aiba "loc de intors".
Apropo, pentru cele care ati facut eco in ultimele zile- ce greutate mai au bblasii la aceasta varsta?
Eu am urmatoarea eco pe 27 mai la dr. Pop (Diagnosis), incerc sa nu ma gandesc la ea ca altfel ma apuca nerabdarea...
Vineri nu m-am simtit deloc bine, am avut dureri mari de cap si de burta (diaree+ mii de sageti).Am avut o zi libera si am stat aproape toata ziua in pat. Sambata m-am simtit mai bine,am fost in Herastrau cu Sebastian (au fost organizate spectacole pt. copii).
Pt. cine are timp si chef, va invit sa vedeti cateva poze mai recente

Va doresc o saptamana minunata!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da anca toti idiotii!! nici macar nu vroia la politie ca avea carnetul suspendat!!
flory, eu stiu ca e bebe, dar tot citind pe aici....am inceput sa am dubii!! eu il simt destul de tare, adik dc mai cineva mana simte!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 17+ de 70% ALISA YASMINA

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!!
Ce mai faceti????Eu bine.
Ancutz imi pare rau ca te-ai speriat,bine ca sunteti bine!!!

Bibyyy!!!!!!!!!!!!!La multi ani!!!!!Si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!!!!!!Si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel18+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Bibyrox! Sa fii sanatoasa, sa ai o familie frumoasa si fericita!

BB,bine ca nu a fost mai grav si nu ati patit nimic (inafara de sperietura,care nici asta nu este de dorit..)!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza, burtici!

bibyrox LA MULTI ANI! sa fii fericita, sanatoasa, sa ai o sarcina usoara pana la capat si un bebe sanatos si in plus tot ce iti mai doresti tu.

bb bine ca nu a fost ceva mai grav cu accidentul, dar e clar ca totii idiotii umbla cu masina pe strada.

eu we asta in afara de cumparaturi sambata, in rest nu am facut nimik. Am lenevit ieri toata ziua. SI bebelina misca de zor, adica o simt eu din cand in cand, dar inca f usor, dar nu are ce sa fie altceva in afara de ea. Ieri am avut ceva pb-e cu gazele de la stomac, am papat la pranz o salata de rosii si apoi niste piersici si a fost jaaleeeeee pana seara cand m-am culcat.

Va doresc o saptamana usoara fara pb-e. Va pup.

Anca 18+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Uitati ce gen de patut as vrea sa cumpar eu.Cand e micut sa doarma aici http://www.cesco.ro/produse/transformabile/ducale01.htm ,iar cand creste mare,se modifica si se face asa http://www.cesco.ro/produse/transformabile/ducale02.htm
Nu prea imi place culoarea,dar eu zic ca e practic.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel18+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput