Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
creem spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
mihuta tu cum ai vazut "puta" bebelinei la eco? erau trei linii??
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami17+ de 70%
ALISA JASMINA
poza eco bb si burtik
LA mine s-au vazut clar cele trei liniute. Mi-a scos dr. si poza.
Asa ca nu am dubii
.Ieri am avut zi tare grea pentru ca ma fost plecata la 100 km distanta, la tara la parinti, si ne-am si intors seara. Nu va zic ce rau mi-a fost! Cred ca nu mai plec de acasa decat daca e strict necesar, altfel...stau cumintica acasa.
Sper ca sunteti toate bine si bb-ii la fel.
Pupici
16+
oana8188 spune:
Iaca si eu un pic pe aici... Rarut ca nu prea am timp sa intru sa vad ce ati mai scris. Si am facut drumuri de 150-200 km dus-intors cu masina. Numai ca n-am condus eu... Mie nu mi-a fost rau..Doar asa, parca niste crampe prima oara.... Atat... Ma simt bine si saptamana asta ma duc sa fac dublu test. Pupici! ..la burtici...
Oana
ancadragoman spune:
Buna fetele
este careva pe aici?
Vreau sa va intreb daca voi il simtiti zilnic pe bb ptr ca eu nu am mai simtit nimic de cateva zile si deja am intrat in panica si plang intr-una,poate diseara ma duc la urgenta sa fac o eco ,dar nu stiu sigur daca o sa imi faca

anca
17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
Jasmin012 spune:
Anca, nu plinge. Eu inca nu l-am simti pe bebe, dar imi amintesc din ce spun fetele ca l-au simtit: ca nu isi simt in fiecare zi bebelusii. Te agiti degeaba si iti faci rau si tie si lui.. Sarcina nu e oricum atit de avansata incit sa simti mereu
bebe si burtik
bb_yasmi spune:
hello
anca, eu o simt tot timpul cum misca si cand stau pe scaun, dar faza e ca mie mi-a zis dr la ultimul consult ca sigur nu e bebe, ca nu am cum sa o simt mai devreme de 18-20 de sapt. eu m-am contrazis cu el, i-am zis ca stiu eu ca e bebe, ca o simt iar el mi-a zis ca e nu stiu ce artera.....
eu nu-l cred si stiu ca e bebe!! n-are cum sa fie artera aia tot timpul si isi incepe "activitatea" la ora 8 dimineatza!!
creem, vreau si eu sa vad poza cu "putica" de fetita! daca nu sunt indiscreta.,...![]()
eu am fugit sa ma schimb , ca plec la strand!!
ne auzim spre seara!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
17+ de 70%
ALISA JASMINA
poza eco bb si burtik
alfa_anca spune:
anca te rog eu stai calma pt ca nu ai de ce sa te temi. Si eu am spus ca prima data am simtit-o pe bebelina pe la 15 sapt de 2 ori in interval de 4 zile, dar apoi nimik. Si apoi a inceput acum o sapt sa miste mai serios dar o simt f incet. Dar am mai vb si cu alte mamici care mi-au spus ca de simtit au inceput sa simta pe bebe pe la 18 chiar 20-21 de sapt, si mai stiu ca de ingrijorat tb sa ne ingrijoram tocmai la 28 de sapt dc nu il simtim zilnic pe bebe si minim nu stiu cate miscari pe zi. Asa ca inainte oricum nu tb sa ne impacientam. Poate acuma ti-a crescut mai mult sacul amniotic si ai mai mult lichid si pana mai creste bebe il simti mai greu sau chiar deloc. Eu zic sa nu te impacientezi ca mai mult rau ii faci. Dc vrei sa fie neaparat mai energic, pune niste muzica mai ritmata sau/si bea niste cola sau cafea, desi nu prea e recomandat si nici asa nu stii dc il vei simti. E prea devreme ca sa il simti zilnic. Hai linisteste-te ca nu faci bine nici tie nici lui sa plangi
.
Anca
18+
Elena
creem spune:
Anca, scumpa, nu te mai ingrijora, mai bine spune-ti tot timpul ca bb e bine si vorbeste cu el. Eu inca nu l-am simtit si nici nu ma astept prea curand, ca el e mic si nu are putere sa impinga - cel putin asa mi-a zis si dr. si alte fete de pe aici. Stai linistita si fii convinsa ca bb e bine! In afara de lucrul asta nu cred ca ai vreun motiv de ingrijorare, nu?
BB, nu e nici o indiscretie, dar cum sa fac cu poza?
Pupici
16+
alfa_anca spune:
Haideti sa va spun ce am facut eu ieri. Desi imi propusesem pt acest we sa plecv sa vizitez vreun oras pe care nu l-am mai vazut aici, nu am avut chef sa plec deloc, mai ales ca ieri m-am trezit la 10 de dim, eu care nu pot sa dorm dimineatza de cand cu sarcina. Si neavand ce sa fac, pt ca nici chef de munca nu aveam, am plecat la cumparaturi, avand si masina la dispozitie de la firma ca sa ma duc unde vreau. Asa ca am dat iam in magazine si bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu cumpar si pt bebelina 
. Doamne, au fost magazine in care abia am tras de mine sa ies de acolo si sa nu sparg toti banii, asa frumoase sunt lucrusoarele de bebe si asa mici, parca cateodata nici nu imi vine sa cred ca va fia sa mic. Am cumparat 2 body-uri in 7 capse, un costumas cu salopeta fara maneci si o bluzita cu maneci lungi si inca un body roz cu dantela la guler si manecutze, cu manecutze scurte, si l-am luat pt 6-9 luni ca sa ii fie bun la vara cand voi putea sa ii pun maneca scurta sa se vada dantelutza. Superbe. Pe toate le-am luat de la H&M si am dat pe toate echivalentul a 90RON, ceea ce nu e prea scump, ca la noi parca sunt si mai scumpe, si aici nici nu va spune ce calitate exceptionala este la materiale.
Eu sunt ffff incantata si as sta toata ziua sa ma uit la ele si parca nu mai vine odata momentul acela sa imi tin bebele in brate.
Si in plus, sunt f bucuroasa pt ca de dim m-a sunat o buna prietena sa imi spuna ca tocmai facuse test de sarcina si ii iesise pozitiv, asta in situatia in care saraca are ciclu cam o data la 2 lluni, dar uite ca totusi s-a prins, tocmai cand astepta sa ii vina ciclu sa isi faca analizele hormonale. Sunt f bucuroasa pt ea.
Va pup si va doresc o zi ffrumoasa in continuare. Abia astept sa vin si eu acasa, ca tare e greu e departe de casa si de sot mai ales 2 sapt. Dar mai sunt 5 zile si gata.
Anca
18+
Elena
Victo spune:
oofffff..anca, draga...saracu bebe e cumintel acolo...si tu ce faci?????
la 150 gr.ale lui cum crezi ca il poti simti?
eu termin imediat sapt.18 si nu/l simt deloc. ce sa mai zic? din pacate eu vomit in continuare...:(.ai vrea mai bine asa?
apropo de asta..ieri am fost la Ikea.cat am stat acol vreo 2 ore...am vomitat de 3 ori..UFF..nici nu prea am avut chef sa ma uit pe la alea pe acolo.
si la un moment dat, 2 proaste, ca altfel nu le pot zice..au inceput sa rada si sa ma imita cum vomitam..!!! eu asa ceva nu am pomenit..sa ma scuze fetele din Bucuresti, dar eu in Cluj nu cred ca as fi patit asa ceva..imi venea sa ies si sa le zic vreo 2...
mi/a plecat si sotioru acasa..mai am si eu o luna si un pic si termin scoala..de/abia astept!!!!!!!!!
18+ si gimnastul/a
creem spune:
Victo, nu iti face probleme pentru prosti! Tu sa fii bine si bb din burtica. Vreau sa iti spun ca si pe mine ma apuca peste tot, pe strada, pe trotuar, pe sacrile blocului, in masina, in cosul de gunoi de la servici
dar, asta e!, In afara de niste copii care se jucau si s-au intrebat oare ce am, de ce mi-e rau, restul nici macar nu se uitau prea atent la mine, treceau repede, ca si cum cine stie ce boala contagioasa am
.
Si mie, in momentele ales, drept sa va spun, nu imi mai pasa de nimic, decat de mine si sa ma tin de burtica sa nu aiba bb de suferit! Ca doar la el ma gndesc, sa ii fie lui bine!
Va pupic!
16+