Acum la B1 - Gigi Becali doneaza 2 mil. euro

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Draga Alina, asa este Dan ne-a dat puterea de a lupta si se a merge inainte!Sa te trezesti intr-o zi ...dupa ce ai copii sanatosi , cu un copil paralizat...care nu poate sa manace singur, sa bea apa singur...care nu putea sa stea nici in carut asa cum sta acum, este mai mult decat un cosmar...Te rogi lui Dumnezeu, zi si noapte!!!lupti cu viata ta si a copilului tau.Apare sansa de a merge in China pentru acest transplant cu celule Stem.Incepe alta lupta caci suma este peste puterile unui muritor de rand!
La fel ca Aida, de anul trebut de cand ne-a venit programarea am inceput sa merg prin tara, pe la firme mari, cu dosarul in mana, la Ministerul Sanatatii...acolo ne-a spus ca daca am inceput totul pe cint pripriu sa ne decurcam...dar cum oare?Ce credit sa faci la asa o suma cand nu ai venituri si garantii pentru un asa credit?Sa vinzi ceva de o asemenea suma?nu avem ce!Dar ceasul tiacia si termenul se apropie!Atat!

Multumim domnuli Becali si tuturor celor care ne-ati inteles durerea!
Emisiunea este in reluare luni la ora 16 pe B1TV.
Multa sanatate tuturor!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nimeni nu poate sa ii garanteze ca il vom vota insa sufletele pe care le-a inseninat sunt o dovada ca nu a trecut degeaba prin lume.Nu se balacareste cu pliciul in fata telespectatorilor,nu sfideaza cu opulenta,nu ii cunosc nevasta si nu stiu macar cati copii are nici cum arata testul de sarcina.........stiti voi la ce ma refer..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Gigi Becali a facut emisiunea in scop electoral?
NU sunt curioasa.Votul familiei si al multor cunoscuti care s-au zbatut sa ne ajute il vor vota .

Aida, ceea ce nu inteleg eu nu este faptul ca ii esti recunoscatoare unui om care iti salveava copilul, asta e firesc, dar de ce trebuie sa-l votezi?????? Ce are darnicia/ipocrizia/populismul lui Becali cu faptul ca vrei sa conduca o tara? Chiar in halul asta am ajuns? Poti sa-i dai acatiste, sa-i trimiti flori de ziua lui, sa-i ridici un monument (si eu as face asta cu cineva care mi-ar salva copilul intr-o situatie disperata), dar sa ma pici cu ceara si nu inteleg de ce unii il vedeti pe post de Mihai Viteazul pe un om atit de slab dotat intelectual si atit de lipsit de educatie??? Crezi ca daca ajunge presedinte o sa ne salveze pe toti de boli si de foame? Chiar e posibil ca saracia sa ne aduca in situatia ca un Becali sa ne conduca pentru ca a dat pomana unor familii disperate si unora care nu-si plateau curentul? Trist rau de tot!
Altfel, sanatate multa fetitei tale si sa dea Dumnezeu sa treceti peste hopul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

eu nu cred ca Becali a facut acest gest cu scop electoral. pur si simplu vrea sa ajute oamenii.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Aida, ceea ce nu inteleg eu nu este faptul ca ii esti recunoscatoare unui om care iti salveava copilul, asta e firesc, dar de ce trebuie sa-l votezi?????? Ce are darnicia/ipocrizia/populismul lui Becali cu faptul ca vrei sa conduca o tara? Chiar in halul asta am ajuns? Poti sa-i dai acatiste, sa-i trimiti flori de ziua lui, sa-i ridici un monument (si eu as face asta cu cineva care mi-ar salva copilul intr-o situatie disperata), dar sa ma pici cu ceara si nu inteleg de ce unii il vedeti pe post de Mihai Viteazul pe un om atit de slab dotat intelectual si atit de lipsit de educatie???

Natasa , hai sa-ti spun ceva.Pana acum am votat si cu Constantinescu si cu Basescu...
Spitalul din Timisoara , a fost destul de dotat (sectia de oncologie) in comparatie cu alte spitale din tara.Pentru tratamentele de chimio trebuie grozav de multi bani si nu poti face cure cum trebuie daca nu ai cu ce sa repui copilul pe picioare [Emma-5ani-face zilele astea cate o injectie pe zi de aproape 3mil(ai idee cati copii sunt?)].
Un RMN costa minim 12mil , din banii spitalului.(nu spun cat costa un citostatic-noi am facut cate 3)
Am cumparat medicamente , dar o mica parte.
"Banii spitalului" - marea majoritate din donatii , de la stat mai putin.
Acum se schimba totul - va fi si mai rau .Deja au mari lipsuri la medicamente (citostatice)-ce sa mai zic de injectia de repunere pe "picioare".Cum se vor face tratamentele de acum in colo?
Ai idee cati copii sunt?Ai idee cum e sa te descurci cu un salariu de mai bine de un an si stat mai mult prin spitale decat acasa?

Daca tot am votat cu cine trebuie ani la rand si tot nici o schimbare in bine , ba din contra va fi si mai rau , de ce sa nu votez si cu Becali?Hai sa vedem , poate va face ceva!Toti au promis in campanii si au facut ...
Becali promite si face ceva.
"Slab dotat intelectual si lipsit de educatie"spui?Atunci cum si-a strans averea daca nu a avut cap?Noi de ce nu am putut?
Eu cred ca fiecare are dreptul la opinie si fiecare trebuie respectat.4 ani cu Becali presedinte , ce conteaza?Iliescu a stat 10 ani.Ai idee cate sunt de spus?

Vai , putem umple 20 de pagini si tot nu ajungem nicaieri.
Eu nu cred ca are sens sa ne certam doar pentru niste voturi si niste pareri , ca de fapt noi nu castigam nimic , doar nervi si stres care nu-si au rostul.
Viata trebuie traita si trebuie sa profitam din plin de ea ca este foarteee scurta.De ce sa ne consumam energia judecand pe altii?
Mai bine sa ne uitam langa noi si sa ne bucuram de aproapele nostru , sa va bucurati ca sunteti sanatosi si sa profitati de asta.

Toate cele bune!
Aida - mama de pisica mica.

Natasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Gigi e om din popor. e exact taranul ala roman(sensul bun al cuvantului taran) necizelat. asta nu inseamna ca e om rau. nu iti trebuie Oxford ca sa VREI binele unei tari.

A salvat vieti. vreau un singur exemplu...Base,Nastase,Iliescu...cine a mai facu asa ceva?

A salva o viata e mai presus de orice politica. si sunt sigura ca un om care face asemenea acte,va dori si va incerca sa faca bine unei tari. cu o echipa bine pregatita in spate, nu de lingai ,ca altfel nu le pot spune astora, ci de tineri entuziasti care vor sa schimbe ceva,taranul de Becali ar face de n ori mai mult bine ...

Vreau sa imi spuneti si mie diferenta intre un om mai putin citit(nu are legatura cu inteligenta) care VREA sa faca bine si un absolvent de facultati imfatuat si cu nasul pe sus care nu-si da silinta.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Vai Flaviutza , ca bine le mai zici fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Aida,am vrut sa iti scriu cateva cuvinte,dar crede-ma..nu am putut. am o fetita de 3 ani si nici macar nu-mi pot imagina prin ce treci. asa ca n-am gasit cuvintele. pentru ca mi-e frica sa ma pun in locul tau, al vostru...te rog sa ma ierti..

si totusi...l-as vota pana la Dumnezeu si inapoi pe omul care poate si salveaza o viata.

Imaginati-va cati multimiliardari sunt. iar banii lor, din umilele mele cunostiinte,fiind multi,se inmultesc singuri.numai din dobanzi castiga unii cat sa salveze doua vieti de copil/zi.

Si atunci,de ce nu o fac?sunt atatia...cum poti trai pe un morman de bani si sa nu te uiti la copilul care nu are bani de transplat?

cati din astia nu sunt la conducere si ii votam entuziasti? ati vazut tablourile lu' Nastase? un tablou d-ala ar mai plati un transplant. atunci de ce pe ala sa-l votam si pe Gica taranus cu 10 clase nu? aa..,ma scuzati..primul vorbeste frumos si din carti, si-a facut studiile in straintate si e inteligent,frate!! pardon,cultivat!

Cum poti organiza botez de sute mii euro televizat alaturi de un caz disperat al unui copil ce nu va apuca ziua de maine...

Cat de aproape de Dumnezeu e un om care cu o miscare de deget salveaza o viata? Ma gandesc ce o fi simtit Gigi cand stie ca a dat viata unor oameni? oare sa simta doar ca a castigat niste voturi?

Asta nu e pomana...e bunatate simpla. a salva o viata nu e pomana,nu e act electoral ,nu are cum sa fie...

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Mie mi se pare ca ceea ce a facut e pomana. Dar pomana in sensul adevarat si crestinesc al cuvintului. Ceea ce se face prin piete , se da cite un mic si o bere nu e pomana, e bataie de joc, e dispret fata de oameni.
Sa ajuti un singur om sa mearga mai departe, sa capete speranta acesta e ajutor adevarat , aceasta e pomana adevarata.

Nonna

Mergi la inceput

Flaviutza sa stii ca m-ai facut sa plang.
Eu nu ii judec si nu tin cont la banii nimanui , dar daca tot au ajuns la conducere , de ce nu incearca sa faca ceva pentru oameni (ca avem destui batrani in tara care nu reusesc sa-si cumpere medicatia pe o luna din pensia amarata , ce sa mai spun de mancare!)?
Asta deja ma deranjeaza !
Ne-au vrajit , i-am votat , macar sa faca ceva ca sa nu fim nevoiti sa cersim.

Becali a dat si inainte multi bani , fara sa ajunga pe tv.Bine ca a facut emisiunea ca sa puna niste semne de intrebare si sa dea un exemplu.

Te pup si va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput