Acum la B1 - Gigi Becali doneaza 2 mil. euro
![](images/user_woman.png)
Cinste lui pentru ceea ce a facut. Uitati-va acum la B1 Tv , poate sunt si colegi de suferinta de pe aici de pe DC , care sunt ajutati de fundatia lui Gigi Becali.
Raspunsuri
women13 spune:
Se prezinta cazurile in emisiune. Cand vad ce se intampla imi vine in minte sa schimb titlul subiectului , ceva de genul : " Becali versus Columbeanu ". Primul, chiar daca o face ptr. viitorul sau politic, salveaza vieti, iar al doilea ne prezinta o petrecere de sute de mii de euro... Nici nu pot comenta! Ajuta efectiv persoane care au nevoie de zeci de mii de euro. Sincer nu imi aduc aminte sa se fi auzit, macar de cineva , ca avem destui mult mai bogati in tara asta, sa fi donat o suma atat de mare , pentru cazuri urgente, care inseamna salvarea unei vieti, fie ea de copil, ori de femeie, ori de barbat. Sincer este pentru prima oara , cand acest om ma face sa ma uit la o emisiune la care este invitat. De va fi sa candideze pe undeva .... o sa aiba un vot de la mine. Sper sa fie un exemplu demn de urmat pentru multi altii plini de bani din tara noastra.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
georgi75 spune:
Si eu ma uit acum la emisiune.Bravo lui Becali pentru gestul sau.Intr-adevar exista si un membru DC care va primi banii de la el.Se vede la semnatura mea despre cine e vorba.Felicitari
women13 spune:
Mai Georgi orice ar fi facut aiurea omul asta, eu cred ca acum le da o palma uriasa multor oameni de afaceri din tara, care sunt mult, da' nu asa, mult mai bogati decat el si nu misca nimic pentru oamenii si copii astia napastuiti.
georgi75 spune:
Ai dreptate.
Dan Bita, fiul Doinei Bita , membra DC tocmai a primit banii.
FELICITARI lui Becali si nu in ultimul rand felicitari Doinei pentru ca a sperat si a luptat si a reusit.
lilanda spune:
quote:
Initial creeata de Dan.D.
Cu toate ca nu am scris demult pe acest forum, simt nevoia sa strig . Gigi Becali da o palma, in primul rind celor care ar trebui sa rezolve cazurile grave din Romania iar in al doilea rind noua tuturor. Multi dintre voi cunoasteti povestea noastra , povestea " Ingerului fara aripi" Cosmina.In aceasta seara vazind emisiunea de pe B1 TV unde Gigi Becali rezolva cazuri extreme din tara,ma intreb unde sint toti cei din topul milionarilor in euro care stiu numai sa faca bani si uita sa fie oameni. Parintele Arsenie Papacioc a fost intrebat de ce se mantuiesc si oamenii bogati.....Raspunsul a fost << deoarece nu au banul lipit de inima>>>
Simt nevoia arzanda sa spun: FELICITARI DOMNULE BECALI !!!!! chiar daca acest om nu i mi este foarte simpatic.
www.ana-design.ch/cosmina/cosmina.htm" target="_blank">Cosmina, un inger fara aripi...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
women13 spune:
Dumnezeule Mare da-le Doamne reusite la aceste interventii acestor oameni si copii greu incercati de viata. Multa sanatate !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Scorul este deocamdata 2-3:
http://www.gandul.info/supermasini-peste-3-milioane-euro-vandute-prima-strigare-luxury-.html?3892;323292