Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

liuda, cum a spus di rali, are diana niste ochi mortali! vai si ce seamana cu tineeee.

lore felicitari inca o data pt bebe roni! aaaaa, apropo de numele de fetita, poate voi sunteti hotarati dar, de ex, pe nepotica mea toata sarcina a chemat-o raisa. in dimineata cand mama ei a mers la ceza o chema sandra iar in certificat este alesia nicol .

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor, vreau si eu sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi

la multe lunishoare:

leon bb de dolphin

patrik bb de babirusa

maria bb de albinutzza

sofia bb de mediterana

andrei si stefan bbi de levi

monu sanatate multa

si un LA MULTI ANI tuturor copiilor mari si mici din lumea intreaga, pana la urma chiar si noua fiindca si noi suntem copiii lui mama si a lui tata nu?

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

messa am ajuns eu termometru.gresesc cu mana temp doar la un grad.sunt mai sensibile copii mei..habar n-am...
am zis ca ma odihnesc dupa azi noaptea , da' m-a luat Iarina in primire.

daconst ,nu stiu de ce se scoala des, vad ca are si gaze f multe.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Sal'tare !

Moamaaaaaaaa, abia am terminat cu chiu cu vai cap trecut si cand am intrat aici ce vazui? Alte 7 pagini!!!

Fetelor, oi fi yo nebuna sau trebuie sa caut alta explicatie? Abia am facut 4 zile sport (ca vai de capul meu acasa, ca n-am timp de sali) si pe langa o burta supla ca in zilele mele de glorie, mi-a venit un chef de utze de nu-i adevarat. Numa ca nu stia nimeni si eram si singura acasa. E clar, tre sa-i dau sotului ceva ulei de peste, eventual una dupa cap sa se trezeasca! Ca yo-s pe drumu' cel bun. Ori ca ma simt bine in pielea mea slaba, ori face bine sportul, dar e una din doua.

V-am pupat, LA MULTI ANI la toti puiutii, sa creasca mari, frumosi, sanatosi si norocosi.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La multi ani pentru puiutii nostrii!
Ce as fi venit in parc..daca eram ok ...si nici nu m-am odihnit.

Credeti-ma ca nu imi dau seama cum rezist uneori...cand o sa dorm o noapte intreaba o sa ma auziti urland 10 pagini

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Marina, am vazut-o pe zana zanelor, o feblete de copil si cum doarme m-a terminat
Liuda, asa e mama, dar o sa treaca perioada asta si nici nu o sa-mi aduc aminte, am vazut-o si pe blondina cu ochi albastri Dienuta, bey trebuie sa mai faci copii ca ii faci frumosi
Cata
Messa, aia romaneasca ca io am ucraineana.
Gabi, deci Adriana are un pic de rusoiaca in ea
Eli, sa nu ma injuri dar voi avea nevoi pt buletin si alte jen pasapoarte, si sa nu-mi zici ca lucrezi la MAI la vize???

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Sunt la cap trecut.
Lili, de ce nu pot vedea retrospectiva primului semestru

mirandolina, multumesc pt site-ul cu alaptarea. Il mai citisem pe vremea gand eram gravida insa uitasem de el.

Sa stiti ca si eu ma uit la toate, dar absolut toate pozele dar le laud aici pe forum doar daca sunt printre primele care le vede. Asta ca sa fac economie de spatiu pe forum

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Continuare...

2007
Marti 6 februarie.
Am implinit 40 saptamani. Ramasese stabilit cu Tutun, sa-l sun cand facem 40saptamani sa vedem ce facem... asta daca nu nasc intre timp... Sun toata ziua... Nu raspundea... In cele din urma dau de el, dar n-apuc sa zic nimic ca-mi spune "Nu pot vorbi acum, sunati-ma maine." Ok... Am ramas asa...
Miercuri 7 februarie.
40saptamani si 1zi.
Il sun din nou pe Tutun. Stiti am facut ieri 40saptamani. Mi-ati spus sa va sun. Vino maine dimineata la spital. Ma suni cand ajungi.
Ii spun lui tati ca maine mergem la spital. Am verificat bagajul... Ma tot sacaia ca el vrea sa ia bagajul... Eu nu, ca nu-l iau si tot asa... El da, eu nu... Pana la urma a fost ca el...
Joi 8 februarie.
40saptamani si 2zile
8.45. Am ajuns la spital. Sun dr. Nu raspunde... Si sun si sun pana la 9.30... Stiti sunt cutare am ajuns... El: Stii ceva tu nu ai facut ieri 40 saptamani, ci abia vineri faci, pe 10, dar daca tot ai venit, mergi la maternitate, la etajul doi si fa o monitorizare; te duci la moasa...
Ma duc ma schimb (noroc ca era carantina si mi-a zis nenea de la usa ce am de facut ca nu stiam), ma duc la maternitate... Intru pe usa, dau sa fac stanga si ce-aud... Ei blondina, pe mine ma cauti? Fac niste ochi, nu stiam cine tipa dupa mine... Cand colo dr... Salutarile de rigoare... Dr Bogdan Alexandru (fostul rezident, actual dr, al lui Tutunaru) era si el acolo... Tutunaru ii spune lui Bogdan sa ma vada si sa-mi bage o pastila...In gandul meu: Ce? Pastila? Pai n-am venit sa nasc!...
Control pe masa... Colul lung inchis la interior... Baga pastila de rigoare... Ii spune lui Tutunaru... Merg in sala de travaliu... Si incepem monitorizarea...
10.00. Usoare contractii, pe care eu nu le simteam... Bogdan vine la mine, imi spune sa-mi sun sotul si sa-mi faca fisa de prezentare. In timp ce vorbeam la telefon apare si Tutunaru... Eu ii spun sotului, "nastem azi"... Cei doi dr se apuca de ras si cica... "la noapte, poate maine"... Pe 8 aveau 4 operatii programate... drept urmare au disparut amandoi si am ramas cu moasa si o alta viitoate mamica venita si ea la monitorizare...
10.30, cica dilatatie 2-3, a facut moasa de s-a facut 3... Apoi dilatatie, 3-4... Tot venea moasa si ma verifica... pe la 12.00 am ramas singura in sala de travaliu... am simtit ca pocneste ceva in burta mea si ma trezesc, deodata, intr-o balta de apa... Eram uda toata si pe capot si pe camasa... Nu stiam ce sa fac... Am strigat o vreme dupa moasa nu mi-a raspuns nimeni, asadar, mi-am luat poalele in mana si am iesit pe culoar... apare moasa... ma vede... eu disperata...Mi s-a rupt apa... Ea: foarte bine... da' unde pleci? Ne-am intors impreuna inapoi in sala de travaliu, m-a verificat iar... Foarte bine... Eu... ca vreau epidurala... Aveam deja dilatatie 4... Incepusem sa simt contractiile... Tutun, bineinteles ca era in operatii... A venit Bogdan, m-a vazut, a plecat sa caute anestezist... Si ce sa vezi nu era anestezist in spital cica. Mie asa mi s-a spus... Dar daca dr avea operatii, la astea nu trebuia anestezist? Eu am zis ca da... Undeva comunicarea n-a mers sau cineva n-a vrut sa vina sa-mi faca anestezia... Am auzit o discutie intre moasa si o asistenta ca este anestezist dar ca are pretentia sa fie rugat personal de catre dr, sa vina, sa faca anestezia... Si cum dr meu era in operatie, cine sa-l roage? Ma rog... Ajung la dilatatie 6-7, tot nimeni care sa se gandeasca si la mine, se face repede 8... Moasa il cheama pe Tutunaru... Apare Bogdan, ma vede, verdict 8... Apare si Tutun si cica "Aaaa, e abia 5".... Ce? Cum 5? Si pleaca... Durerile din ce in ce mai mari, eu tot ziceam ca vrau epidurala... Ma vede moasa, iar... Si intr-un final apare o anestezista... De unde? Habar n-am... Trecusera deja 20minute de cand aveam dilatatie 8. La 14.45, incepe sa-mi monteze cateterul... Intre timp aparusera pe-acolo mai multe asistente care faceau practica, erau vreo 10 plus moasa + o alta asistenta + o infirmiera (si eu care ziceam ca nu vreau sa fie nimeni in afara de dr)... Am facut si eu un pic de scandal (fetele care erau la monitorizare mi-au zis ca a fost ok, ca nu am facut scandal mare)... Mai si in nervii ce-i aveam cu epidurala, apare o nebuna de rezidenta sau ce era ea, cu un alai de alte 5 persoane si se apuca de tipat la mine ca de ce tip? Ca daca tip nu ma mai doare sau cum? In timpul asta, ma asezasera pe scaun sa-mi monteze cateterul... incercam sa stau nemiscata... Cand am auzit-o pe nebuna, imi venea sa-i dau cu ceva in cap... Aveam niste draci... In fine... Pe la 15.00, abia, au inceput sa-mi introduca anestezicul... Degeaba... Mult prea tarziu... La un momentdat am simtit ca ma apasa ceva, chem moasa... ii spun... ma verifica... dilatatie 10... imi spune sa imping... am facut operatiunea de 2ori in sala de travaliu... (in acelasi timp spune cuiva sa-l cheme pe Tutunaru ca am dilatatie 10) si apoi ma duce in sala de nasteri, ma asez pe masa... Apar si Tutunaru si Bogdan si cine a mai venit... ca s-a umplut sala... Imi spun sa imping ,cand vine contractia... Am impins o data, dar foarte scurt... Apoi a venit alta contractie si am impins iar... si atunci am simti cum iese si ma golesc efectiv... La 15.35, s-a nascut puiutul meu Roni-Cristian. Tutun a hotarat sa nu faca epiziotomie (probabil gandidu-se ca blondele nasc mai usor...)...si bineinteles ca am avut 5 rupturi (col, vagin 2, perineu 2), de-a cusut Bogdan mai bine de o ora (Tutun tot in operatie, bineinteles)... In timp ce impingeam acolo, am auzit cand a intrebat dr de xilina si cand i s-a spus ca nu mai exista in spital, ca ultima s-a folosit la nasterea de dimineata (adica la Nadia) si de aceea a hotarat fara epiziotomie... Placenta a iesit imediat... Mi-au pus bebitzul pe piept, apoi au plecat cu el... Si de aici a urmat partea cea mai grea pt mine... Cusutul... Cum va spuneam, a durat mai mult de-o ora de ne plictisisem si eu si Bogdan de-atata cusut... A fost suportabil pana cand a inceput sa se apropie de exterior... de-aici s-au schimbat treburile... Cand in sfarsit s-a terminat totul, m-au dus in alta sala, unde a venit si tati... Si eram atat de fericita, ca n-am putut sa vorbesc, plangeam... A stat cu mine o vreme, il vazuse pe Putzisor... zicea ca-i frumusel foc... Mi-a zis ca-i tare mandru de mine... Apoi a plecat, iar eu am ramas... la 21.00 l-am vazt pe Roni si i-am dat sa pape...
Am avut norocul sa fiu colega de salon cu Nadia , vecine de pat...
Si cam atat...

Cam asta a fost povestea nasterii noastre...
Va rog sa-mi iertati toate greselile si ca iar m-am intins...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Marinar ti-am mai zis si ti-o mai spun, ai o fetita tare, tare dulcica. Pup bulanele alea grasunele

Liuda si Diana ta e tare scumpa, are niste ochisori tare albastri (ca si Riana mea). Sa va traiasca!

Lore jur ca am plans cand am citit povestea ta. Si eu am trecut prin durerea unei pierderi de sarcina si stiu ce inseamna.

Aaaa, eu si acuma ii dau Bonisan la Riana. Sper sa nu fie adevarat mesajul ce l-a primit Catalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

messa pai noi am remarcat o chitara la tine chiar langa usa, pe peretele cu biblioteca si m-am gandit ca si voua va place da acum ca mi-ai zis ca aveti 4, super!!!

marinar ai dreptate pe o chitara asa cum ai descris tu, Erik ar invata mai bine sa cante, insa una dintr-aia o sa ii luam mai pe la 3-4 ani. deocamdata e buna asta de zdranganit am vazut-o pe frumusica de Emma, fetitza frumoasa foc.

mcbeal wowwwwww, super...si fetele se mirau de mine cu Edy care are 12 ani si Erik
sa-ti traiasca amandoi copiii, sa fie sanatosi si sa ai parte numai de impliniri de pe urma lor. te pup si te asteptam mai des pe forum

conchita subscriu si eu la cele spuse de tine si anume referitor la modul de a-ti organiza treburile in asa fel incat sa ai timp de toate. si eu fac curat in casa, stau cu bebe, ma plimb, lucrez de acasa, dar cateva minute in cateva reprize pe zi mai am timp sa intru la o mica barfa si pe forum

helenutza pai si eu incerc sa il pun si pe partea cealalta cu capul in speranta ca se va modela mai frumos, dar nu ii place si vreau sa spun ca nici nu poate sa suga bine daca stau eu asezata pe partea stanga si el pe dreapta. ii place doar cand stau eu asezata pe dreapta si el pe stanga si asa i s-a si aplatizat caputzul usor pe partea stanga eu sper totusi sa nu aiba nici o lehatura asta, si pana la 1 an sa fie cum spun doctorii, adica se va uniformiza de la "natura"
l-am vazut pe drahutzul de Horia in poze, ce frumos rade micutzul de el

tonylexa nu ma mai mira nimic in ziua de astazi, ai mare grija o perioada de timp mai indelun gata fiindca daca Doamne fereste au pus ochii pe copila vor mai incerca. si ai un copil foarte frumos, Daria e o fetitza foarte reusita iar ei exact copii dintr-astia cauta. mare grija si sa fie Dumnezeu si ingerii ei pazitori la tot pasul cu voi.

anis sper sa reusesti sa te odihnesti si tu, te pup dulce si ramane sa ne vedem cand poti tu.

loredana am citit povestea ta, am remarcat stilul "scurt si la obiect" asa imi place si mie. dar astept totusi continuarea. frumoasa povestea si din nou iti spun ca imi place felul tau de a scrie.

liuda am vazut la tine acolo in poze o printesa, o frumoasa foc, dulcica. auzi? Diana are ochisorii albastri, nu? sau mi s-a parut mie? imi plac copii astia cu ochi albastri, mor dupa ei.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput