Nastase trimis in judecata!!!
![](images/user_woman.png)
http://www.realitatea.net/65451_Adrian-Nastase-si-Ion-Melinescu--trimisi-in-judecata-.html
In sfarsit!!!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Cred ca nastase e discriminat...dintre toti numai pe el au tabarit astia cu anchetele. ...saracu om...imi e si mila de el
Llaura spune:
Da, asa zice si el:
"[...] niste geamuri, la pamatufuri pentru praf si farfurii de plastic.... Probabil pentru ca procurorii nu au reusit sa gaseasca nicio fregata in imobilul din Zambaccian. Asa cum nu reusesc sa gasesca nicio flota, in ciuda unor cercetari de ani si ani...
Adrian Nastase "
www.adriannastase.ro/index.php?sectiune=editoriale&id=141" target="_blank">Misto site!
Vara afara, o zi numai buna pt o demisie, zic.
Victoria spune:
Normal, i-a revenit lu Base vantu' la pupa...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
Cineva trebuia sa fie primul, nu?
Ile 33 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 07 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
cait spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Cred ca nastase e discriminat...dintre toti numai pe el au tabarit astia cu anchetele....saracu om...imi e si mila de el
No ca mare dreptata mai ai..Cred ca o sa-i traga si pe ceilalti ca doar nu o sa ramana singur pe acolo..
![](icon_smile_big.gif)
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
mathilda spune:
mi-ar placea sa aud totusi si sentinta. daca, totusi, totusi, chiar totusi va fi gasit vinovat va fi evident pedeapsa cu suspendare si nu trebuie evident sa dea nimic inapoi statului.
Carolyne spune:
Eu sunt Toma Necredinciosul si cred ca "din motive de sanatate Nastase nu va suporta detentia" - motive se gasesc destule, asta in cazul ini care va fi gasit vinovat.
In plus, la noi procesele dureaza ani de zile pentru lucruri mult mai putin importante, dar la un "peste" asa de mare ce sanse credeti ca sunt sa dea o sentinta mai repede de 1-2 ani ?
In afara ca s-a scris in ziare si s-a starnit putin praf altceva nu vad sa se mai intample, din pacate.