Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Roxanica...pur si simplu am ramas fara cuvinte...si atunci cand citeam postarea ta ma gandeam numai la Mark...e posibil ca si in tara noastra sa existe atata neglijenta....nici nu vreau sa-mi inchipui ce a fost in sufletul tau...bine ca sunteti acum ok si sa va ajute DD sa nu mai treceti niciodata prin asa experiente....
Si totusi eu speram sa intrii sa ne spui ca ai fost ocupata...ca nu ai avut net..dar nicidecum ca vi s-a intamplat asa ceva!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bine v-am regasit.
am vesti noi: ne iese primul dintisor. bineinteles cu maraielile de rigoare.

de duminca am inceput si noi diversificarea. deocamdata suntem la mar, dar nimic nu se compara cu tzitzica.
pana facem 6 luni ramanem numai la fructe.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Roxanico nu am cuvinte ce oameni tampiti sunt pe lumea asta, pe bune tare multa rabdare ai avut. Multa sanatate puiului tau si tie la fel.
Lorym te rog mult calmeazate ca te simte Riana asa agitata, incearca cu ceai de tei ca ajuta eu ii dadeam lui Mario in perioada colicilor.Poate ii este foame sau cald poate vrea afara.Mario la fel este foarte activ dar il obosesc eu bine si doarme dus.Joacate cu ea s-o obosesti apoi fa-i baita si papa si trebuie sa doarma.Lasa treaba din casa odihnestete mai bine dormi cand doarme Riana.Nu-ti pierde rabdarea stiu ca e greu dar Riana are nevoie de tine cel mai mult.

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lavinia pfuaaaaa, pai daca simte suzeta s a dus naibii tot...e pa. se trezeste si se si enerveaza...pai ce, el e fraier....trimis pm
roxanica deci totul se rezolva fara probl daca dr ii facea un control ca lumea si amanati un pic vaccinul?
a, si vazut poze de mario la botez. un baietel fooooarte frumos, sa ti traiasca

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Lorym si eu ma simt destul de epuizata, chiar daca copilul meu doarme noaptea.
pe acest forum am citit despre uleiul de somon si despe omega 3.
eu de o saptamana am imceput sa iau omega 3 si incep sa ma simt mai bine. chiar se recomanda celor care alapteaza.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

dianocica nici la noi nu tine pacaleala cu suzeta. suzeta e pe post de jucarie.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sambata am botezul !!
si NU MAI E BUNA ROCHIAAAAAAAAAAAAAAA !!! [Q]
am cumparat-o acum cateva saptamani si aseara am mai pus-o odata pe mine,nu stiu de ce si cand colo,surpriza E LARGAAAAAAA !
azi dimineata am zburat cu ea la un centru,si nu au cum sa mi-o faca pana sambata.Am fost la alt centru,LA FEL,nu au timp! Alte centre nu mai stiu,singura mea speranta e intr-.un prieten care a fost croitor ,dar stiu ca nu ii place sa faca modificari..dar o sa ii spun.Daca nu,am lata rochie cumparata acum o saptamana,dar nu prea e de ocazie..
Rochia e cu eticheta pe ea,dar au trecut cele 15 zile in car eimba sau sa mi-o modifice cei de la magazin.sau asa cred,oricum nu mai am timp sa ma duc de unde am luat-o.

quote:
ALEXANDRA:

Sa vedeti ce s-a intamplat...ma uit la pozele mele de pe mailul comun....si la primele poze nu stiu cine a schimbat denumirile...se poate si asa ceva??????
Cica in una sunt eu cu Marius si dedesubt scrie "dor de Africa".....adica eu eram cu Marius si imi era dor de leul din jungla........

quote:
a_deju: maaaaa... ce baga alexandra pe munte, pe coarda, in pestera, in patinoarul din grenoble..... pai bine dom'le, si noua nu vroiai sa ne zici :))))

na,am ras ce-am ras si am ajuns la mesajul roxanei !!

Si am plans,normal! doamne,din ce iad ai venit!! CUM SE POATE ASA CEVA??????????????? iti vine sa te arunci pe geam,nu alta!!! cum sa ciuruie copilul asa ca li se pare lor? of,saracutul de el,si de tine,cred ca mai aveai nitel si albeai.si sotul tau,nici nu imi inhcipui ce o fi trait si el auzindu-te urland,fara sa stie ce are.
doamne,sper sa nu se mai repete si sa va faceti bine,orice ar fi fost!pup Davidutu Mihaitzu!!

of.........zaharrrrrrrrrrrr !!!!!!! mor aici!

SI IAR ZIC: BAAAAAAAAAI,PRIN UNELE SPITALE MEDICII AU TWENDINTA DE A SPERIA MAMELE CU BOLI INVENTATE !!! SI SE SPERIE SI EI SI SAR CU PERFUZIILE UNA DOUA !!
cum zice si kokorina.,cat trebuie sa aiba copilul ca sa fie bine,dupa ele?vreo 14 kile????

flore
,ce dulcica e Alessia!

lorym ai nevoie sa vina cineva sa te ajute!!!!!!
altfel nu rezisti !!

dolores,cum mai e David?

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

aelita, david inca e pe tratament..de ieri nu a mai facut febra ceea ce e bine..astept sa-i treaca gatul , tusea..in rest cu Dumnezeu inainte ca am avut o saptamana horror..impachetari, sosete cu otet..nopti nedormite pazindu-l, medicamente, sculat noaptea sa i le dau,plansete cu lacrimi de nu mai stiam ce sa fac,plangeam si eu cu el.si e atat de agitat, plange in somn..se trezeste din somn plangand...ce sa mai zic...incerc printre lacrimi sa vad partea plina a paharului ca se poate si mai rau...nu ca fac o comparatie in momentele astea caci e taaare rau sa-ti vezi puiul suferind, dar la cate am auzit in ultima vreme..eu sunt un caz fericit

roxanica iti doresc un pup de la distanta pentru depasirea situatiei..multa sanatate davidutzului..stiu prin ce ai trecut ca si eu la o luna jumate am fost internata cu david in spital si tot de aceeasi medici nenorociti am avut parte...vad ca se practica incompetenta in spitale si e transmisibila dintr-un oras intr-altul

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

seara buna. pentru sarbatoritii zilei de azi, ieri...
la mine nu a mers forumul ieri. nu stiu ce a avut.
Roxanica imi pare rau de mititelul David. Si pediatra care a pus diagnosticele mai era si sefa de sectie. nici nu vreau sa ma gandesc cum sunt pregatiti ceilalti. sistem de doi bani in care nu poti avea incredere. oricum e buna de .
Lorym ma depaseste situatia si pe mine. de exemplu chiar acum, George ii citeste si ma striga din 2 in 2 minute ca adoarme Cristina. sa mergem sa-i facem baie...nu mai spun ca se trezeste in continuare de cel putin 3 ori pe noapte. am ajuns sa nu mai stiu cand o iau din patut si cand o pun inapoi...si n-am pe cine sa chem sa stea cu ea macar o ora. sper sa mai creasca si sa doarma si ea macar 4 ore legate noaptea. si in afara de oboseala mai sunt si altele, si uite asa ajung sa vb singura pe strada .
Dianocica mai e vreun loc liber pe unde vroiai tu sa mergi? parca ma bate un gand (tre` sa iau scaun de masa si de masina si mai e mult pana pe 12).

am cedat ma duc sa i fac baie.

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5, luna 6

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

of, of..intru si eu sa citesc asa k sa ma relaxez..si uite peste ce dau..Roxanica, Dolores, Lory, Flore...
Le doresc multe sanatate puilor vostri , iar voua multa putere sa depasiti momentele...
Eu de cand sunt mamica, am devenit tare sensibila cand aflu de bebei bolnavi...parca ma si vad pe mine in locul mamelor lor..si ma apuca groaza....
De fiecare data cand trec pe langa o biserica imi fac cruce si spun in gand: "doamne da-i sanatate lui darius"- asta este tot ce-mi doresc de la D-zeu...Sper sa ma asculte...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius 5 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput