Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 25
madaluta spune:
Darius sta in fundulet si va saluta
E foarte speriat de ceea ce i se intampla pt k a fost prima data. pana acum n-am mai incercat sa il las nesprijinit si cand am incercat azi, ne-a iesit din prima.Voi proceda in fiecare zi la fel, progresiv...
Tot zilele asta a inceput sa silabiseasca da-da, ba-ba, ta-ta...dar bineinteles inconstient...Constient face doar "buuuu" cand e suparat...si bineinteles pune un bot de 2 km...
Vad k multe ati fost de acord cu propunerea mironei, dar nimeni n-a scris meniul pe ziua de azi. Asa k il voi scrie eu, chiar daca mi se pare extraordinar de banal:
meniu
ora 10.00- un borcanel de fructe (mar cu morcov de la hame)+ 2 masuri de cereale
ora 12.00- un iaurt danone natural cu 0,1% grasimi(150g)
ora 15.00- piure de legume cu piept de pui( morcov, cartof, dovlecel, pastarnac ) 200g legume+50g carnita)
ora 19.00- 8 masuri de cereale (Ulker- orez cu mar si banana- dar nu stiu chiar sigur k am aruncat ambalajul caci eu le pastrez in cutie de nan)
Apoi mesele de la 22.oo, 5.00 si 9.00 numai laptic
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
dandusa spune:
quote:
Originally posted by kikineata
...eu ma pronunt..."patalamaua" e un test de sarcina pozitiv!
Dandusa, sa nu ma bati!!quote:
Originally posted by a_deju
dandusica noastra, la claudiu pleaca sigur. carnetul inca nu l-a obtinut, dar e pe drumul cel bun, inca manuieste schimbatoru' si se lupta cu legislatia... "supriza" e una de zile mari, merita cepuit butoiu' de visinata de-aia nobila.. dar nu-mi permit sa fur laurii, cand o sa aiba "patalamaua la mana", va zice ea ce si cum..
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
...

,m-am prapadit de ris...,am facut pe mine...,pe bune...,nu ma supar,de ce sa ma supar,vorba Madalutei...,Claudiu ar trebui sa fie suparat in caz ca...,bla,bla,bla...,bine nu mai zic ca luna trecut am facut un test ca nu mai venea treaba cea mult asteptata si am crezut ca bb 2 este muuult mai aproape decit mi-am propus eu...,dar n-a fost sa fie...,am verificat testul si a doua zi...,crezind ca poate,poate apare si cea de-a doua liniuta,dar ziua urmatoare a venit treaba si gata...
....offf,voi sinteti de belea,bai nene,bai...v-am dat putin din casa si gata ati tabarit pe mine...,da' nu va zic nici de-a naibi...,na'...,astept sa se finalizeze cu bine...,ca acum sintem la jumatatea "achizitiei"...si apoi va servesc cu visinata pina cadeti late toate...
,ne machim...de fericire...,eu la propriu,voi la figurat......am citit si eu putin pe fuga si vroiam sa va spun ca noi am facut vaccinul de la stat si n-am avut nici un fel de reactii...,doar de data asta o mica gilma in fundulet,pe care probabil ca nu am masat-o indeajuns...
,in rest...,nimic...,nici febra ,nici agitatie...Multumim de primire si de urarile de ziua bebelusei,va puuupam tare,tare...
Luna 6-a,a Crinutzei

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
a_deju spune:
ariadna, e buba mare cu magazinele astea de hainute... nici nu stiu ce sa-ti recomand... era unul super, eram fanu' "nambar oan", da'..s-a inchis... in restul totul e f scump, si nu se merita... poti sa incerci tcm-ul din piata grivitei, au body-uri, tricouase, chestii de-astea mai subtirele.. vizavi de antoniadis, deci tot in zona, este maredi, si pe-acolo ceva hainute dragute.. in carrefour gasesti, unele chiar la preturi foarte faine(chiar si la Z, gasesti unele chestii mai ascunse de ochiul general, la preturi ok, gen tricou 15 ron, salopeta 30 ron..). mai stiu si un magazin on-line, cu sediul chiar in constanta, pro bebe (intr-un cuvant, da un google, si-ti gaseste imediat),nu au cine stie ce hainute, dar de-un body ceva, tot se gaseste.... ar mai merge si galeriile fila din tomis nord, sunt vreo 2-3 standuri pt copii, si...cam atat ma duce capu' la ora asta...
fetele de constanta, dati-va si voi cu parerea, ca sigur mai stiti si alte locuri :)
Laura13 spune:
liniste mare aici pe forum! va uitati la meci?!![]()
intrebare: supa de legume (zeama) pot sau nu sa i-o dau copilului sa o bea. si daca nu, at cu ce lungiti piureul?? pls! ca chiar nu stiu ce sa fac!
madaluta chiar mirat Darius, dar si frumusel!
dandusa deci ne mai tii pe jar! ok, doar daca dai visinata aia la sfarsit!
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
laura, stiu c-o sa-mi dea dianocica (..n-o bolduiesc, ca poate nu vede, si scap :) ) cu oala-n cap, ma risc totusi si zic: dap, bag vreo 2-3 linguri de zeama la piure. insa nu i-am dat-o niciodata ca atare s-o bea, si nici n-am de gand :)
Dia1609 spune:
daca tot ii de dat cu presupusul, io zic ca dandusa isi ia casuta ![]()
somleac, azi am cumparat ultima activity ball de la premaman, ca mergem maine la un botez
..dc vrei, iti dau nr de tel de acolo sa suni inainte ca sa nu vii degeaba
laura, preiau comenzi dc vreti
, dar s-ar putea sa dureze, ca, asa cum am zis mai sus, azi am cumparat-o pe ultima... dar cu placere dc puteti astepta
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
Dia1609 spune:
si dc tot am fost azi la premaman si am lasat o gramada de bani pe inca o activity ball, i-am luat Oanei si o jucarie pt carucior, ca de mult vroiam sa-i iau... asa ca-s leftera de tot, ca si aia a costat o caruta de bani... da' io zic ca merita, a manevrat toata seara la ea ... ia uitati-o www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=153&state=toyTypeId=14@elementId=0@ageId=0" target="_blank"> aici
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
daca tot ii de dat cu presupusul, io zic ca dandusa isi ia casuta
somleac, azi am cumparat ultima activity ball de la premaman, ca mergem maine la un botez..dc vrei, iti dau nr de tel de acolo sa suni inainte ca sa nu vii degeaba
laura, preiau comenzi dc vreti, dar s-ar putea sa dureze, ca, asa cum am zis mai sus, azi am cumparat-o pe ultima... dar cu placere dc puteti astepta
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a

tocmai ii spuneam lui Cristi ca maine dimineata mergem la Mall sa cumparam jucaria si ce-mi aud urechile??? 

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
Dia1609 spune:
eri_ka, trimis PM
a_deju, in general, ma cam stiu la ghicitori ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a

..... mai mult nu zic :))