Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

ia uitati ce a primit Oana cadou de 1 iunie de la tati: www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=30" target="_blank"> aici
e dementialaaaa

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

cred ca Oanei ii place foarte mult.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

apropos de vaccinuri eu voiam de mult sa va zic ca noi am facut pentaxim si la 2 si la 4 luni si urmeaza si la 6 luni

NICIODATA copilul nu a avut vreo reactie adversa, s-a comportat cum nu s-ar fi intamplat nimic...nici intzepaturile nu se mai vedeau a doua zi

la inceput si eu ca toata lumea voiam infanrix hexa dar doamna mi-a zis ca hexa nu este adaptata ca si virusi inactivi la particularitile celor din Romania, ca este foare bun in tarile unde se fabrica dar in Romania nu este potrivit cu specificul bolilor

asa mi-a zis ea si eu am ascultat-o si am facut pentaxim

nu va creati prejudecati vizavi de un vaccin sau altul, totul este in functie de bebe si de starea lui de sanatate in acel moment..si de abilitatea pediatrei de a depista o problema de sanatate inainte de a-l efectua

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mirona: foarte buna propunerea ta..eu chiar voiam sugestii despre meniuri caci mi se pare prea monototn ce ii dau eu zilnic
Dandusa: bine ai revenit! Sa inteleg k ti-ai terminat cu bine treburile pe aici pe la mal de mare si te faci din nou "capitalista"?
Ai luat permisul??? pleci la Claudiu??..hai zi-ne k ne tii pe jar...
erika: bine ai venit in gasca noastra! speram sa nu te simti ignorata k alta data...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

la multi ani scumpii nostri copilasi !!!!sa cresteti mari si sa fiti sanatosi !!!
Miro,superrr ideea ta.cel putin ,asa mi se pare mie !imposibil sa nu ne fie de ajutor tuturor.
DIA,superba jucaria !dar nu ne lasa asa in ceata,zi-ne de unde ati achizitionat-o !!!
multa sanatate bebelusilor bolnaviori si mamicilor ,multa ,multa putere!
ahhhh,era sa uit...La multi ani CRINUTA !!!!!poate ne mai vedem cat mai stati pe aici!la multe lunisoare si pentru ANTONIA de Bambo !!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am castigaaat, am castigaaat!!!!!

A fost promotie la Huggies si, prin tragere la sorti, am castigat unul dintre premiile mari, un carucior!!!!!! Maine dimineata mergem sa-l ridicam! Nici nu ma intereseaza ce fel de carucior e...ideea e ca AM CASTIGAT ceva.In viata mea n-am mai castigat nimic, asa nemuncit...nici nu mi-a venit sa cred!!!!

Dandusa, ma bucur sa va revad!!!! ...Hai, nu mai fii asa misterioasa, zi-ne ce si cum...si ma inscriu si eu la visinata aia, asa putin de gust macar!
Desiree, si noi am facut Pentaxim de fiecare data...la 2 si la 4 luni copil absolut normal, fara nicio reactie ulterioara vaccinarii...vedem la 6 luni!...Dar mi-a intrat si mie-un cui tot vazand postarile fetelor!
Dianocica, Milumil e intr-adevar ala mai aromat!
Miro, de acord cu ideea ta!
Aka, pupam Cristinica mica! E frumoasa foc!
Dolores, doamne, cred ca innebuneam sa-l vad atatea zile cu febra! Va pupam, bine ca v-a trecut!
Flore, mititica...ce draga mi-a fost cand am vazut-o cu piciorul in guritza!!!! Pup-o de la mine tare tare, minunea mica cu ochi albastri!
Dia, super tare acea "activity ball"...hai, baga detalii ca si noi vrem ...de unde, cat si ce-i pot muschii? ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

se vede ca vine weekend-ul, deja e liniste pe aici.
asiza, dia sa stapaniti sanatoase noile castiguri/achizitii. detalii.
va pup ca imi pica ochii de somn
somnic usor

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am avut azi o zi de cosmar.
La 12 l-am pregatit pe Matia sa mergem dupa Daria la scoala, l-am instalat in scoica (care statea pe fotoliu) l-am legat bine in centuri si am fugit sa ma incalt. Nu mi-am luat jumate de papuc in picior ca s-a auzit o bubuitura. Am intepenit. Copilu era pe jos cu scoica peste el.Are boala pe snuru ala cu care reduci curelele si tot se apleaca spre el sa-l prinda, cred ca asa a reusit sa se rastoarne ca altfel nu-mi imaginez.
De la 12 jumate pana la 16 am umblat cu copilu pe la urgenta sa-i fac film. Pentru o nenorocita de radiografie am umblat pe la 100 usi ca trebuie trimitere peste trimitere si parafa peste parafa. Cand ajung la radiologie cu acte in regula ( ca mai fusesem de vreo 2 ori dar nu eram regulata) striga desteapta de asistenta pe mine ca ce eu nu-s normala cum am venit fara insotitori, cum imi imaginez eu ca o sa stea copilu asta nemiscat la film , ca ea nici nu se baga sa-i faca si crize.Pai ce vroia tembela sa astept sa dau anunt la ziar sa-mi gasesc insotitori? M-am crizat si eu la ea si am intrebat-o dupa parerea ei cu ce alai trebuia sa fi venit dupa mine ca sa poata sa faca o incompetenta o radiografie unui bebic. Na am trecut la aparat. Matia parca de-al naibii sa-i faca in ciuda a stat ca un ingeras in toate pozitiile.
Rezultatul e ok. N-are copilu nimic, decat o mama proasta. Luna asta nu merit sa-mi iau Cic-ul.

Dupa masa a fost ok. A avut Daria spectacol de balet si a cantat si la pian. A fost frumos.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

m am tuns. asta ca era, evident, cel mai important

flore ii era si ei pofta...
desiree si sarmale, pai nu vorbiram asa........?
dan-du-sa, dan-du-sa . fata, mai aveam un pic si ma uscam de dor...visinata zici? moooa, da da da. hai sa
dorsilia bine zici tu acolo....pai problema cea mare e sistemul de referinta. sau termenul de comparatie....mereu o sa existe cretini/prosti/tampiti care o sa si bata copiii/chinuie animalele/bata parinti....si lista e deschisa....inclusiv cu aceasta forma de abuz...daca te compari cu asa ceva, normal ca merge si o capsuna....eu incerc sa ma compar cu cei de mai sus, ca jos e plin....
maa, ce mi vad ochii...denis isi mai ia o masina. s o stapaniti sanatosi. parca vad ca veniti cu o super scula...
somleac of, donia ne a tot tras de urechi sa nu i lasam in scoica pe canapea...bine ca e totul in regula. sist sanitar...dupa cum discutam ieri...asistente....da' ai fost mortala cu cic-u pe luna asta...
asiza pai cum doar o gura din visinata dandusei? pai nu ne facem critza? o luam si pe donia, mergem pe plaja si...butoiu' cu visinata ne asteapta..

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

m am tuns. asta ca era, evident, cel mai important

asiza pai cum doar o gura din visinata dandusei? pai nu ne facem critza? o luam si pe donia, mergem pe plaja si...butoiu' cu visinata ne asteapta..

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Meyy, abia astept sa ne facem critza, DAR ai uitat ca alaptam...asa ca gustam doar, da??? In rest, ramane cum am stabilit: butoiu' cu vin si noi inotam in el ...hac, hac...pana atunic gustam din visinata Dandusei!...

Sa pui poze sa vedem noul look!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

bravooo denis! primul castig din viata ta! s-o tii tot asa si sa fii un norocos!!

despre activity ball... e mooortala... scoate niste sunete de mori,... oana o loveste cu palmutza si la fiecare lovitura scoate alt zgomot... capul omidutzei il tragi afara si se trage inapoi cu zgomot si vibratii ..deocamdata are antenutzele ude... si eticheta a fost de mare succes in seara asta la oana pt ca e lunga si se linge bine (si mai ales pt ca ea are o pasine pt etichete de orice fel ... tragi de un picior si intra inauntru celalalt cu zgomot... are o palmuta pe care o ridici si cand ii dai drumul se prinde de minge ca are magnet... tot felul de parti fashaitoare si zornaitoare, are un inel in mana cu mai multe chestii de plastic pe el la care a muncit oana vreo 20 min, le-a tot bagat in gura si la final s-a enervat ca nu le poate inghiti ... cam atata pe azi, restul le mai descoperim si maine .. pe linkul ala vedeti ce mai face mingea-minune, eu sunt tare incantata, e clar jucaria pt dezvoltare cea mai faina pe care am vazut-o ever pt varsta ei
alte detalii: a costat 1 mil si e cumparata de la premaman

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput