Colectia de toamna iarna 2005(136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MANDY ai gasit ceva despre Bianca Brad? ios tiam ca trebuie sa nasca in mai-iunie...dar nu stiu cand

Joy 24+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Lavi, mersi de pontul cu papa...stiu ca asa ar trebui sa mananc mai putin seara...dar eu ajung acasa dupa sase de obicei.Probabil ca voi taia painea-max o felie las pe zi-si seara voi manca numai cate o salata, eventual incerc sa imi pun ceva consistent la job.
Gandacel, ma bucur ca Stefania se simte mai bine, bine ca n-a fost bronsiolita.
Hilde, Joy, am citit pe DC de Bianca Brad, eu am dat cautare pe Net dar nu am gasit nimic.Sper ca totusi sa nu fi fost adevarat.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

uitati aici subiectul despre Bianca Brad:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101649

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Eu sincer...nu cred...ar fi aflat si alte ziare si ar fi publicat stirea. Nu am gasit nik pe net...deci...sper sa fie o eroare!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uitai sa va zic:

Cu TANIA m-am SMS-uit eu recent; s-a mutat la casa si nu are net; sunt bine, a fost la eco si bb2 pare totusi fetita.

Mergi la inceput

Bravo Tania, sa fie titita sanatoasa si ca va bucurati de o familie minunata!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, am venit de la dr. I-a dat sirop sumetrolim 7 zile. Si poate sta in colectivitate. Insa voi avea grija sa nu stranute pe langa copii.

Azi am fost la o agentie si am pus apartamntul la vanzare, dar cu conditia ca mai intai sa gasesc unul de 3 camere. Cat mi l-a evaluat? 80.000 euro Mama, cine da atatia bani?
In schimb un tip care voia sa vanda tot apart de 3 camere de pe scara socrilor, s-a razgandit, ca l-a inchiriat f.bine. Stiti cu cat? 500 euro Pai 600 dadea sora-mea pe o garsoniera in Milano...

Tania hoato, mie nu mi-ai zis pe mess Sa-ti traiasca fetita!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Felicia, sa-mi zici si mie cum ii "prinzi" stranutul inainte sa apara! Sanatate.
Ce se intampla cu preturile apartamentelor?! Ca eu mi-am facut casa cu 70.000, incluzand autorizatii, documentatie, proiect, spagi... defrisat, sapat... Au innebunit?!

Joy, eu sunt la fel de rau cu reumatismul, dar si cu coloane. Trebuie sa faci gimnastica zilnic, nu te gandi la ceva nemaipomenit, dar trebuie sa pui in miscare incheieturile, ca amortesc. Le rotesti, faci miscari sus-jos, fata spate, cand iti amintesti. Atenueaza durerea.

Bianca Brad, grea pierdere... insa eu ma simt dezamagita, pt ca inteleg din ce scrie acolo ca nu stiau decat cei f apropiati, cu toate astea stirea a transpirat cumva... Personalul medical...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

Felicia, sa-mi zici si mie cum ii "prinzi" stranutul inainte sa apara! Sanatate.
Ce se intampla cu preturile apartamentelor?! Ca eu mi-am facut casa cu 70.000, incluzand autorizatii, documentatie, proiect, spagi... defrisat, sapat... Au innebunit?!

Joy, eu sunt la fel de rau cu reumatismul, dar si cu coloane. Trebuie sa faci gimnastica zilnic, nu te gandi la ceva nemaipomenit, dar trebuie sa pui in miscare incheieturile, ca amortesc. Le rotesti, faci miscari sus-jos, fata spate, cand iti amintesti. Atenueaza durerea.

Bianca Brad, grea pierdere... insa eu ma simt dezamagita, pt ca inteleg din ce scrie acolo ca nu stiau decat cei f apropiati, cu toate astea stirea a transpirat cumva... Personalul medical...?

Gandacel, Bogdanel (14.11.2005) si Stefania (16.04.2007)

haide, draga, n-o lua ad-litteram Voiam sa zic ccc ca n-o las sa stea pe langa copii cand o vad ca stranuta des sau tuseste, sa nu imprastie muci stafilocociti peste tot. Deh, e caldura mama, neuronul merge mai greu sau chiar deloc!
Despre preturile apart - corect! Bine ca ai avut teren...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Pai...eu am sunat la o agentie si am intrebat cam cat as putea sa iau pe apartamentul meu...si mi-au zis ca 110-120.000 chiar si asa nearanjat. Deci...cu banii astia...imi iau 4 camere si imi mai si raman vreo 20-30.000. Mi-as face casa dar...nu am teren asa ca....nexam!

Mergi la inceput