Colectia de toamna iarna 2005(136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Paiiiii...am primit asa: ciorbita de perioase -una si cealalta supa de galuste, din care va papa si Sarah maine.
Si pulpa de vitel cu sos si fasole batuta.
Din pulpa de vitel a mancat azi Sarah, dar fara fasole, normal, ci i-am facut de dimineatza un piure de cartofiori si a papat de a rupt.
Si prajitura de visine cu nuci de la bunica mea!

Suna bine, nu?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

offf, Noki si eu care sunt la regim...

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADUTZA, FELI ati fost la doctor? ce v-a zis?

NOKI nu stiam daca Sarah plange dupa tine si cand este cu mama ta. bine, stiam ca o iubeste la nebunie pe AGHI a ei, da ma gandeam ca poate poate are momente cand isi aduce aminte de tine si te "cheama".

mama ta a ajuns pana la urma la cardiolog?

de SIMONA DRAGUSIN, MONET, MIRELA ANCA, BULUCI, ANK SI BB, ALEXANDRINA, TEO BANU, MELKU, FEE, ANCA LOREDANA, PROADELINA, CORALIA, MIHA 2006, TANIA, PINEAPPLE (care venea spre Ro, poate nu am vazut eu dar a zis cumva cand au ajuns???.... - cred ca trebuie sa dau copy-paste la lista din prima pagina ca de fapt suntem putine care mai intram.... - stiti ceva???
SI TOATE CELELALTE CARE STITI CA NU NE MAI SCRIETI, POATE CITITI DIN CAND IN CAND, BAGATI SI CATE UN RAND PT NOI SA STIM CE MAI FACETI...

vlad doarme de o jumate de ora asa ca o intind si eu incet incet.

va poooop si noapte buna

Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Am fost azi la dr sa ne vada analizele,nu e nimic grav ,are niscai ,,urme'' de rahitism pentru ca io m-am luat dupa stupida de dr de familie si nu i-am mai dat Vigantol de-o luna,a zis sa nu-i dau in perioada verii ,deci are nevoie de vit D3 ,de azi ii dau Pediavit D ,1 ml pe zi ,e un produs nou dar super bun si-l asimileaza multa mai bine decat Vigantolul si Multisanosvit cu calciu si fier ,ca si fierul e un pic sub valorile normale ,oprim Pediavit-ul doar cat stam la mare ,in rest toate analizele's bune!
N-am apucat sa citesc din urma ,ca azi am avut multa treaba ,abia acum 10 min am reusit sa intru dar fug repede la nani ca maine am o zi grea :)
Sa nu uit ;de maine are fi'miu pasaport ,abia astept sa-l iau ,de fapt abia astept sa-l utilizam ,AMR 24 de zile pina plecam la mare:)

Va pup ,somn usor!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Stati sa fac si io 1000 de mesaje :)))))

Yuuuuhhuuuuuuuu!!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

buna dimineata!

M-a determinat joy sa "bag" 2 randuri....va citesc dimineata, la cafeluta, inainte sa plec la serviciu...

flavi e bine, e jucausa, ii place sa urce scarile la tobogan, cedeaza din jucariile ei copiilor, dar daca nu ii sunt returnate, ne ia de mana sa i le recuperam.are tot vreo 9 kile si ceva , mananca din an in paste, da' n-am intarcat-o...nu stiu cand voi reusi...

dordia, un mare

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Eu am dus copilul la mama aseara...ca ma apuc de dereatizare ca nu se mai poate. Stiti problema mea cu puricii de la vecini...eee...iar am descoperit prin casa un purice chiar doi...si fi'miu tot are bubite ca de urticarie sau muscaturi de tantari ceea ce nu ar trebui sa ii mai apara sub tratamentul pe care il face. Asa ca,...am dus copilul sibunica la mama seara siazi incepem deratizarea. Dam cu o solutie prin toata casa apoi curatenie generala. Unde credeti ca am gasit un purice gras aseara???? In paturica lui de noapte care e pufoasa. Si cine stie ce o fi in plusurile cu care doarme??? Am de munca nu gluma...

Mara te si eu...si mai intra si tu mai des sa ne povestesti de printesa mica!

Gata ca ma duc la scarbici si poate mai intru de acolo!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cucu bau rapid ca trebuie sa o intind la tocit la biblioteca.

Dordia, spor la alungat puricii! Nasoala operatiune si de indelungat chin, dar speram sa-si faca efectul repede!

Mara- ce bine ca ai mai dat un semn de viatza. Deci Flavia tot in gasca silfidutzelor!

Madutza- bine ca au iesit ok analizele. Curahitismul nu te stresa, si noi am avut si trece repede. O sa vezi ce bine-i va face marea. Super AMR ai. Al meu de de 3 luni...

Madaaaauuuulleee- deci intri, arunci bomba ca ai wireless in hotel si ca-ti iei laptopul - incat lui Adila i-a incoltit aceeasi ideea criminala in creier, ca io nu-s de acord sa car instrumente de lucru in concediu - si apoi adio!nicio veste! Rusinica.

Gata, am fugit la trebuie. Va pupicesc si va doresc o zi racoroasa!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Of, Dordiuta!!! imi pare rau.
Saracutul Stefan, sa fie el piscat de nemernicii aia!
Multumesc pentru ca tii listuta la zi! din cite vad, cam toata lumea trage catre IOR.

Eu sint ocupata pina peste cap, vreau sa rezolv multe chestii inainte de plecare, de abia astept sa vin in ro. ca sa profite rachelina mea de rasfatul ambilor perechi de bunici, cind vad pe-aici bunici care au grija de nepotei nu pot sa nu-mi amintesc ca asta este unul dintre preturile pe care trebuie sa le platim ca locuim aici.

am inscris-o la o cresa din septembrie, este la citeva minute de casa,in incinta unei biserici anglicane, personal super sufletist si grijuliu, bucatareasca iugoslava - ceea ce m-a bucurat, ca am vazut meniurile de la cresele unde bucataresele sint canadience si nu mi-a placut ce-am vazut - inca nu este batut in cuie, ma pot razgandi, soacra-mea s-a oferit sa vina ( nu stiu care ii este pretul ) insa barbata-meu nu mai vrea, a zis ca vrea sa avem liniste si pace in casa.
eu am plins vreo citeva zile pina sa ma impac cu ideea, m-am sucit, m-am foit, pina la urma am luat decizia sa incercam si sa vedem cum o sa fie. in august ma duc citeva zile cu ea " de proba" am stabilit cu directoarea, asa procedeaza cu fiecare copilas, sa vada daca se adapteaza. mi-au spus ca fata este foarte sociabila si comunicativa ( cind noi am fost sa vizitam cresa, rachie deja se postase in mijlocul grupului de copilasi si se juca cu jucariile lor) si nu crede ca vor fi probleme de niciun fel.
nu ma intereseaza decit sa fie inconjurata cu dragoste si caldura sufleteasca si sa nu-i dispara zimbetul de pe buze.

voi credeti ca timpul petrecut la cresa ii poate schimba personalitatea? adica imi aduc aminte ce spunea Gandacica ( ca Bogdanel incepuse sa o bata) si am vazut chestia asta cind am stat cu fata vecinei, Alexia, care este mult mai agresiva si neastimparata, dupa ce a petrecut citeva zile pe la noi Rachie incepuse sa dea semne de incapatinare, isi arunca jucariile, chestii pe care nu le mai facuse inainte. acum a revenit la "personalitatea buna".

Ripley, cum este cu noua bona?

Mada, Alina vacanta placuta !

Cata

Lavi ai pus poze de la intilnire?

Gandacico, cum se mai simte micuta Stefania?
De abia astept s-o vad!!!

Mine mergem la vaccin, apoi avem intilnire cu avocatul familiei fiindca vrem sa ne facem testament ( suna macabru, dar asta este reallitatea, pe aici majoritatea au)si apoi mai vad in functie de dispozitia rachelinei, daca mai putem merge pe unde mai avem treburi ( daca este maraita si polangacioasa, voi stat acasa si-i voi face toate mofturile).

cam astea sint noutatile noastre, de abia astept revederea,
pupicuti,

EDITEZ: ca sa-i urez lui Nokilika spor la toceala!
Ti-a mai ramas vreun colt de prajitura cu visine si nuci de la bunica? stii, se poate pastra si in congelator

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

neata!
Noi azi mergem la dr, asa ca voi reveni cu vesti.
Duminica seara mi-a facut Ilinca cel mai mare circ din viata ei, deoarece a vrut carutul unui copil si din cauza ca nu l-a primit a inceput sa urle de ma intrebau mamicile din parc daca s-a lovit. Pur si simplu nu mai respira de nervi. Of, unde e copilul meu bun?
In rest - face buf. Nu se mai opreste. Si nici nu invata nimic din aceste intamplari.

Mihaelutat noi am facut analizele la MEdlife. I-a luat sange din manuta. Daca ii distragi atentia e posibil sa nu planga rau, dar noi am fost cam speriati, eu intepenisem cand o inceput Ilinca sa planga, tati era lac de sudoare... Dar ii trece!
Noki bafta la examene!

PS: un film haios: http://fun.kappa.ro/index.php?module=viewvideo&id=856

Mergi la inceput