nasuc infundat

nasuc infundat | Autor: andreia

Link direct la acest mesaj

Dulceata mea,Amity, a racit un pic micuta si desi acum se simte mai bine are nasucul infundat mai mereu si nu poate manca cum trebuie si nici dormi.Am cateva nopti de cosmar.Doctorul mi-a spus sa=-i dau ser cu efedrina dar un alt doctor mi-a spus ca o agita si sa-i pun doar ser fiziologic.Ma ajutati si pe mine va rog cu un sfat?ca as putea sa-i punin nasuc sa respire mai bine?O necajesc intr-una cu pompita.MI-e si mila de ea micuta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Andreia,
pune doar ser fiziologic

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Acasa gasesti Nazomer sau Sterimar - apa de mare ionizata si sterilizata, usor de folosit - si o sa te ajute nu numai sa desfunde nasul piticutei - dar o sa fie si mai usor sa-i scoti mucisorii cu pompita!
Mi se pare ca Nazomer-ul e mai ieftin!

Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Eu am folosit ser fiziologic dar si KARVOL. Este un ulei aromat, se gaseste in farmacii si este recomandat pt bebelusi. Se pune pe o batista langa patutzul copilului continutul unei mici fiole, si mirosul patrunzator de eucalipt, menta etc ii ajuta sa respire...
Mie imi place cum miroase. Si cred ca ne-a ajutat. Nu strica sa incerci.

Multa sanatate!

Florina & bb Tudor (1 an si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minodora spune:

Andreia,
La o luna a lui Mihnea am patit si eu la fel, i-a inceput sa-i curga nasucul si il tot chinuiam cu pusul serului fiziolgic in nas si apoi sa-i scot mucisorii cu pompita. Nu ajungeam la nici un rezultat, asta pana cand doctora cu care am nascut m-a sfatuit sa-i pun ser fiziologic pana il vad ca a ajuns in gatut-semn ca nasucul s-a desfundat si sa nu mai folosesc pompita. Asa am facut, parea sa se inece nitel cu serul fiziologic atunci cand ii ajungea in gat, dar tusea si in secunda urmatoare totul era ok. Il tinem pe pat-la orizontala- si ii picuram cu pompita ser fiziologic. Incearca si asa.
Sanatate multa,
la burtici,copii si parinti
Minodora si bb Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Cat au fost mici, si eu am folosit pentru gemeni ser fiziologic sau STERIMAR. Mai tarziu, pe la aproape un an, cand serul fiziologic nu i-a mai ajutat, la recomandarile pediatrului, le-am pus in nasucuri OLITH(2 pufuri/zi)

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriel spune:

Incearca cu "BabyBalsam".

Gabriel - tatic!
http://www.familia-mea.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Sterimar, dar foarte eficient este si Karvol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Spray Marimer cam de 4 ori pe zi si curatat bine cu pompita, seara Karvol pe o batista care sa fie cat mai aproape de nasucul lui bb. Eu asa am procedat si a fost eficient.
Multa sanatate!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Pe noi ne-a ajutat mult serul fiziologic cu hidrocortizon (cate o fiola din fiecare) - cate 2 pic. in fiecare nara de trei ori pe zi si in rest ser fiziologic simplu. Daca exista picaturi cu apa de mare sterilizata cred ca sunt cele mai bune, stiu ca apa de mare este foarte indicata pentru terapia bolilor cailor respiratorii superioare. Noi am folosit si ulei de menta volatil (de la plafar) - cateva picaturi puse in apa (in lampita de aromoterapie) in camera in care doarme bebe. Si balsamul mentolat sau camforat pentru bebei am inteles ca e bun. Si mie mi-a spus medicul de familie ca efedrina agita si ca ar fi mai bine s-o evitam. Ne-a spus ca dupa un an e bun si Colargolul. Ii doresc fetitei tale insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Am uitat sa iti spun de Colargol cate o picatura in fiecare nara din 3 in 3 ore.
Pupici!

Mergi la inceput