~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)
Raspunsuri - Pagina 2
bebe2004 spune:
La multi ani copiilor!!! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi.
Ela, daca se naste azi.... va serba dublu. Iti tinem pumnii si ne gandim la tine.
Mariana, Alexandru doarme.... cu mami, ca....altfel nu vrea. Si tati in sufragerie, deocamdata.
Laura, eu i-am facut analize doar cand a fost nevoie, la raceli sau cand ii mai faceam eu cate un copro, atat. Acum, de ex, are niste muci. Sper sa nu se complice si sa treaca.
Nu stiu ce sa fac azi cu el, ca nu am auzit sa se organizeze ceva pe la noi si mai are si muci, deci vom sta in casa azi cred. acum e la soacra mea sa mai lucrez si eu un pic.
Va pup.
Ela, mai esti aici?
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Mickyyy spune:
Neata si de la noi si
la multi ani tuturor "imprevizibililor", mai mari sau mai mici
.
Ela, eu la daria am avut termen 11 iunie....si-am nascut tocmai pe 22
. Mi-aduc aminte acum 2 ani ce ma tot foiam si pierdeam noptile pe forum, ca deh...nici eu nu puteam sa dorm. Si m-am foit asa vreo 3 saptamani, sper ca la tine sa nu dureze atat de mult. Inca odata nastere usoara 
Cat despre 1 iunie, mie mi-e si frica sa le zic fetelor ca e ziua lor ca o sa-nceapa sa urle ca vor tort cu lumanari
. Nu spun ce negocieri am cu malina (care-i innebunita sa cante la multi ani si sa sufle-n lumanari) ca sa o lasam pe daria de ziua ei sa-si sufle singura in lumanari. Tot insista s-o las si pe ea, macar un pic sa sufle, ce daca ziua ei a trecut!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
flori76 spune:
Ela,iti doresc din toata inima nastere usoara si bb sanatos si mancacios.Te pup dulce si ma gandesc la tine 

Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
malina_mircu spune:
Ma mai stiti ? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LA MULTI ANI tuturor copilasilor si mamicilor 
ELA nastere usoara !!! Si copilas sanatos sanatos. Si sper sa te odihensti bine pana nasti. Ce repede trece timpul...
Noi suntem bine sanatosi. Eu lenesa la scris si la citit. am abandonat siteul intr-un moment in care aveam mult de lucru, dar de ceva timp nu am avut alta scuza decat lenea ![]()
.
De bine de rau de 2 luni nu am mai avut probleme grave de sanatate.. dar de vreo 9 luni ia un sirop si de 3 un puf cu un spray - amndoua pt prevenirea tusei astmatiforme.
Danutz se duce de vreo luna juamte la gradi. Este super incantat vrea si seara si in weekend. Astazi are serbare si nu mai am rabdare de loc. Este o surpriza totala - au invatat totul acolo + costumele tot ei le fac. Nici nu a vrut sa-mi spuna ce poezie zice - cica e secret ;-)))
Andreea venim la Mamaia tot dupa 23 iunie si tot acolo o sa stam - asa ca poate iti faci program sa ne intalnim. Poate anul asta cu copii. Daca nu aveti alta treaba.
Pupici la toata lumea. si revin.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
Claudelu spune:
ELaaaaaaaa???!!! Cum esti? sau mai bine zis mai esti gravida?? 

Malina bine ai revenit 
MICKYYY!!!!! hai lasa lenea ![]()
Ela76 spune:
Tot gravida! Si cu insomnii. Gata, daca am dormit noaptea trecuta, probabil ca era prea mult sa dorm si in noaptea asta. Am adormit la 12 si m-am trezit la 1 si acum imi fac de lucru prin casa - tv, calculator, un sandwich...
Am fost la ziua prietenilor nostri gemeni (4 ani) si speram sa fiu obosita. Cristina a fost cea mai cuminte de pe acolo, ca erau numai baieti, cu exceptia unei fetite de 1 an si 2 luni. Si ca o domnisoara de mare clasa si mari fitze, a refuzat sa ii bage in seama, mai ales ca era si unul de 6 ani tare nazdravan, ca sa nu zic obraznic. Cand a ramas numai ea cu gemenii, care sunt oricum mai cumintei, s-a schimbat total, s-ar fi jucat impreuna, ar fi colorat si n-ar mai fi mers acasa.
Malina - bine ai revenit si bine ca ai invins lenea. Nu te lasa recucerita de ea
Felicitari pentru mersul la gradinita! Of, ce mai trageti voi cu alergiile. Hai, povesteste-ne de serbarea-surpriza.
Laura, Mickyyy - la voi au organizat serbare?
La Cristina a fost o petrecere intre ei, cu mancat afara in curtea gradinitei, cu tort, cu pirat si zana care i-au pictat pe fatza... Parintii nu erau invitati, ca avem serbarea oficiala pe 14 iunie.
Aoleu, Mickyyy, tu ai depasit termenul cu 11 zile? Eu nu cred ca ating performanta asta, ca deja nu ma mai lasa nici sa stau in picioare, ca sa nu mai zic de mers. Cum ma ridic, cum ma ia cate o contractie dureroasa, de ma tin de burta.
Noapte buna tuturor, ma mai duc sa-mi fac un sandwich.
Ela
38+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
codritu spune:
Ela, sper ca ai mancat si dormit intre timp. Acum e randul meu sa bantui pe aici la 12 noaptea.
Comorile lui mami
Ela76 spune:
Salutare!
Flori - multi pupici dulci, ce surpriza!
Ce mai faceti, va vad in vara asta? 
Eu tot asa sunt - balena
Adevarul e ca ieri am fost asa de obosita, ca iar facusem o noapte alba, incat nici nu imi doream sa nasc cu asa o stare (de parca e cum vreau eu
)
Azi sunt mai bine, dar ma dor picioarele, zici ca sunt din alea gonflabile si cineva si-a batut joc de mine si le-a umflat peste masura.
Ieri am iesit pe afara si in cei 200 de metri parcursi s-a luat o gramada de lume de mine, ca sigur nu am gemeni, ca si ea are nu stiu cati copii si o impresioneaza gravidele etc., etc. Asa am patit si acum o saptamana cand am mers si eu la piata, de zice sotul meu ca am un succes imens la florarese si vanzatoare la tarabe 
Acum 'imi fac de cap', ca i-am trimis pe afara, la consumat energia si eu incerc sa stau intinsa, cu picioarele ridicate, sa nu crape pana nasc.
Aseara Cristina a fost cu tati prin Herastrau si s-au intalnit cu niste prieteni cu un baietel. Atata s-au jucat copiii incat au reusit sa cada unul peste altul si fii-mea s-a ales cu o julitura draguta pe obrajor, plus ceva zgarieturi pe picioare, dar astea din urma sunt oricum la ordinea zilei vara. Sper sa-i treaca pana la serbare, sa nu apara faultata pe scena. Altfel o sa fie o bunicuta despre care va crede lumea ca a batut-o cineva ![]()
Ela
39+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:

S-a rupt apa, gata, imi iau bagajul si plec la spital. Deocamdata fara contractii si alte neplaceri, in afara de faptul ca tot curge.
Pupici, sa ne vedem cu bine!
Ela
39+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
codritu spune:
Wow, Ela ce emotii am parca as naste eu. Te pupacim si te asteptam acasa cu bb papacios si dormicios.
Comorile lui mami