Montignac:ce am mancat azi(87)
Raspunsuri - Pagina 2
sanse spune:
Intai ne laudam aici cu litere ingrosate si colorate si daca nu vezi si nu vezi trantim cate un PM,ok? Oricum raportam doar Lunea,nu?
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
acusor spune:
Salutare fetele!
Ma iertati ca n-am mai scris de ceva timp, dar am fost plecata vreo 2 saptamani si n-am apucat sa va anunt. Inainte de plecare, fi-miu a facut o indigestie si am tot umblat cu el pe la spital.
Valentina, felicitari pentru initiativa de a deschide un capitol nou. Era totusi bine sa iei inceputul de capitol cu QUOTE. Asa pastrai toate formatarile si link-urile. No ofense !
Bun venit noilor fete si sa se tina de treaba, inclusiv cu raportul de luni . De ceva vreme nu s-a mai tinut "bunul obicei" cu raportul de luni.
Daca vreti, facem un cont comun si deschide un capitol nou si modifica tabelul oricine dintre noi.
In concediul asta am mancat total aiurea. Maine ma cantaresc sa vad proportiile dezastrului .
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
latrishia spune:
Acusor noi astea care tot scriem am dat raportul in fiecare luni. Mi se pare super ideea cu contul comun, asa putem sa ne modificam fiecare greutatea in tabel.Multa sanatate piciului, si tu sa te tii de treaba serios ca ai cam chiulit.
Sanse, gracias mama pt poza cu smantana, unde gasesc eu asa ceva? In Cora n am vazut. Oricum crema iese si cu sm normala, adik d aia la kil, pt ca branza o intareste, dar o sa incerc si cu aia cand o gasesc.
La multi ani copilutilor vostri, sa fie sanatosi si cuminti!!!
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
tlaura spune:
Buna dimineata, fetelor!
Meniul meu de ieri:
D: Cafea + biscuiti integrali
P: Copane de pui cu salata cu de toate + Inghetata monti
S: Supa crema de legume + Chec monti
Seara tarziu cirese
Cred ca av trebui sa ma las de mancat seara; simt ca ma cam incurca, dar cum sa fac, ca tocmai atunci ma loveste foamea?
sanse spune:
Acusoaro bine revenishi.....Ne-am facut griji
Latrishia smantana aia o gasesti acolo unde e laptele la cutie ,de cafea si frisca la tub.Pe rafturile normale nu cu frigidere unde se tin lactatele normale.Sper ca m-am exprimat bineDaca i-ti iei sa iei rosie ca sa se ingroase si sa storci cutia bine ca sa iasa toata.Acum am vazut de ce nu-mi iesea frisca...bateam doar zeama aia chioara care iesea.Cu smantana normala cum zici tu parca tot se inmoaie,nu?Azi crema mea era tot batzoasa
La multi ani voua si copiilor!!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
giulia71 spune:
salutare
hop si eu
meniu de azi...
cafea cu fructoza
pranz batoane de slabit-acum n-am chef de papa
seara gratar piep de pui cu salata
mami de Calin rasfatzat:)
valentinag spune:
Acusor,scuze,nu mi-am dat seama,eu am luat cu copypaste!
O sa rog un moderator,nici nu stiu care sunt moderatori aici sa modifice el daca poate!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
inuta12 spune:
Buna fetelor..
eu am o problema..cu "consti...." si nu stiu cum sa o rezolv...
nu mi s-a mai intamplat demult asa ceva..si chiar ma doare stomacul..
fetelor..eu de pe acum va anunt ca nu voi da "anuntul" lunea asta..ca mi-a venit CM azi..si deci nu voi fi in stare sa raportez..nici nu o sa ma sui pe cantar...
am mancat acum seara doua mere si 4 patratele de cioco..normala..mi-era o pofta..sper sa nu se vada prea mult..
fetelor..mi-am luat o rochita neagra...imi sta binisor zic eu si mi-a ridicat si moralul putintel..(desi nu trebuia sa pacatuiesc cu ciocolata aia)..
meniul de azi:
d: 2 oua ochiuri+branza rasa +2 rosii
g: 2mere
p: un piept de pui la gratar +salata de rosii si castraveti
g: mere si cioco..sa-mi fie rusine....
sincer as bea si un pahar de ceva...ca tot mi-am dat demisia azi...dar asta e..ma abtin..ca doar tin monti..nu?
vedem noi ce ma asteapta mai pe seara....ca as bea o gurita de crema de whisky...cui ii mai place? ca eu ma dau in vant dupa asa ceva..
va pupic