Ganglion inflamat langa clavicula-am fost la medic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

tierry, multumesc mult de raspuns. Imi pare rau ca si tu ai probleme de genul asta. Oricum postarea ta m+a mai linistit cumva. Dar pentru faringita cronica iei vreun tratament? Saptamana viitoare imi fac si eu toate analizele de sange.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007
Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Da..am luat niste antibiotic ceva..nu mai tin minte...Atunci imi trecuse, dar dupa o perioada iar a aparut.Acum nu mai iau nimic, decat niste pastile de gat eventula si mananc multa lamaie. Aaaa..si am mai luat si niste echinaceea pt ca raceam ft des si..acum nu stiu daca de la asta o fi dar nu am mai racit mai deloc. Cam atat..

Aaa..si mi am mai adus aminte ca un doctor mi a mai zis ca de obicei cand sunt inflamati ganglionii se fac analizele la singe, o echografie abdominala si ceva investigatii pe la infectioase. Cam atat..Uite chiar echo abdominala eu nu am facut...poate ar tb sa ma duc sa o fac si pe asta.. ca si asa mi am facut mai de toate...Aaa..si mi au mai zis sa ii tin sub observatie, adica sa fiu atenta sa nu creasca in dimensiuni, etc...

Oricum e bine sa iti faci ceva analize pt linistea ta...Eu sunt asa o natie de om ca m as duce in fiecare zi la spital sa imi faca analize din cap pana in picioare ca sa fiu eu sigura ca nu am nimic...

Te am pupat si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Cornelia si eu sunt cam ipohondra de la mama natura...insa zic sa nu-ti faci griji. Cred ca de la faringita sunt> Eu am faringita cronica si cand mi-a fost rau -rau acum vreo cativa ani din cauza faringeluui...tot asa...aveam o multime de ganglioni umflati pe langa gat. Mi-a trecut dupa ce-am facut tratament vreo luna pt. faringita.
Si eu la fel: stres, ganduri...ai o infectie pe undeva si de asta s-au marit.

Mergi la inceput

iarina, iti multumesc frumos pentru incurajari, nici nu sti ce bine imi fac. De felul meu nu sunt ipohondra(cel putin pana acum)dar de data asta recunosc ca m-am cam speriat si m-am gandit si la ce e mai rau. Asta si din cauza ca tatal meu a avut un ganglion din asta langa clavicula si la biopsie a rezultat metastaza de cancer pulmonar. Fara alte simptome. Si in 6 luni s-a dus dupa chinuri groaznice. De aceea de cand am simtit ganglionul asta acolo( desi el mic) parca nu mai am liniste. Saptamana asta merg la medicul de familie sa-mi dea trimitere la analize de sange si exudat. Si sa vad ce zice de treaba asta, poate ma mai trimite el undeva.
Oare daca era ceva mai nasol la plamani se vedea la radiografie?

Editez: vroiam sa va mai intreb ceva. La ganglioni se poate face ecografie oare? Sau numai prin biopsie se poate vedea ce este cu ei??

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Eu am citit ca se poate face si echo, dar nu stiu exact unde. Daca afli sa imi spui si mie te rog. Dar biopsia e mai clara.

Apropo de tatal tau, ganglionul lui cum era? Foarte marit sau cum de l-a descoperit? Si cum alte simptome nu mai avea? Analize proaste, etc..? Intreb pt ca si eu sunt cam panicata din cauza lor...

Mergi la inceput

tierry, atunci am sa ma interesez sa vad unde se face si cat costa. Ca e de preferat biopsiei, eu una stiam ca nu prea e bine sa umbli la ganglioni. Cat il priveste pe tata, analizele lui erau aproape perfecte si simptome nu a avut. Ganglionul l-a descoperit medicul la un control, era maricel deja. La biopsie s-a vazut ca mai erau vreo 2 tot acolo langa clavicula.

MAI 2007

Mergi la inceput

Abia miercuri am reusit sa-mi fac programare la medicul de familie. Si sper sa ma indrume el mai departe. Dar deocamdata sunt foarte speriata....

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Cornelia eu sper sa fie de la faringita. Si fii optimista, starea buna de spirit ajuta. Iti tin pumnii.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

an-k, multumesc mult de incurajari. Vad ca de la Flamexin mi-a mai trecut durerea de gat si parca s-au mai tras si ganglionii. Si mi-am mai luat de la farmacie Baraka, capsule cu chimen negru. Cica sunt bune in probleme respiratorii si imunitate scazuta.

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cornelia sunt sigura ca nu este nimic grav.Cred ca este din cauza faringitei.Multa sanatate

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput