antenele de pe blocuri

antenele de pe blocuri | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Au fost multe discutii despre antenele care au fost montate pe blocuri;eu fiind foarte sensibila la orice modificare de vreme(meteorosensibila),ma intreb daca problemele cu care ma confrunt in ultima vreme nu se datoresc si unor antene ce au "crescut"pe blocul ridicat in imediata vecinitate a mea.Exista cu adevarat o influenta nociva? Si daca da, ce putem face?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Am auzit si eu ca nu e prea grozav sa ai antene pe cladirea in care locuiesti sau in apropiere. Se pare ca astia de la firmele de telefonie mobila nu si-au montat antene pe cladirile cu birouri. Poate ca stiu ei de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizica spune:

Telefon mobil ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu am citit mai multe articole la un moment dat, dar sint unele care spun ca antenele de pe blocuri nu au nici o influenta negativa. Concluzia mea la acea vreme era asta, acuma nu stiu daca nu cumva e manipulare.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la cate firme de cablu sunt acuma si la cati oameni au televiziune prin cablu, ma mir ca mai exista multe antene pe bloc.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

cred ca e vb. de dispozitivele pt. telefonie mobila.... nu de antenele alea cu doosarme agatzate pt. tv., cu care prinzi posturile nationale dak nu platesti cablu.

Si eu am auzit ca sint nocive - dr sint peste tot, nu prea ai ce face. Poate doar sa te muti in vreun satuc uitat de lume.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

nu vorbesc de antenele TV,ci de cele pt.telefonie mobila;am si eu telefon mobil dar asta nu inseamna ca nu ma preocupa daca vecinatatea lui sau a antenelor nu este nociva si presupun ca se gasesc multe persoane competente care pot sa-si spuna parerea macar ca principiu;si ca sa mai raspund la cineva:da,am casa la tara si acolo nu ma simt asa de obosita ca in Bucuresti,dar mai trebuia sa si muncim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Pana la urma cum putem protesta impotriva acestor antene?
Si eu am auzit ca nu se monteaza decat pe blocurile de locuinte si nu pe acoperisurile cladirilor de birouri...oare pt ca acestea din urma au si avocati angajati????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

da pentru 1 antena pe bloc cit a cistigat asociatia de locatari ?...acum, voi vreti si cu banul in buzunar si neiradiata? sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

da pentru 1 antena pe bloc cit a cistigat asociatia de locatari ?...acum, voi vreti si cu banul in buzunar si neiradiata? sau cum?

Problema e ca oamenii nu prea stiu ce-i cu antenele astea..si de cele mai multe ori sunt doar fericiti ca platesc ceva mai putin la intretinere. Fara sa inteleaga ca ce economisesc acum or sa dea pe la diferiti doctori, farmacii sau alte alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizica spune:

Te-am intrebat daca ai tel. mobil, pentru ca daca ceva ar fi periculos, atunci mai periculos e telefonul pe care-l tii la ureche, decit antena care e la 100m distanta fata de tine.

Daca vreti sa dispara antenele, nu mai vorbiti la mobil. E simplu. Dar si cu ultima tehnologie in buzunar si fara antene nu se poate. Hai sa ne intoarcem la telefonul cu manivela.

Se monteaza pe tot felul de cladiri, si de locuinte si de birouri si spitale. De unde ati auzit ca doar pe blocuri?

In alta ordine de idei, daca ai vreun dubiu asupra periculozitatii antenelor, poti face o reclamatie la firma de telefonie posesoare de antene pe blocul tau/alaturat si sa le soliciti sa masoare nivelul de radiatii in zona. Atunci vei sti exact cum stai si nu mai vorbesti din auzite.

Mergi la inceput