Aplauze pentru aceasta mamica...

Aplauze pentru aceasta mamica... | Autor: claudela

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu as zice inconstienta...daca se intampla ceva mai era de aplaudat?

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Da sus da la Bucuresti cred ca e usor sa te uiti cu dispret ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

de mii de ani femeile nasc unde le vine si nu obligatoriu la maternitate;desigur este foarte bine pentru copil ca acesta sa vina pe lume in conditii optime,dar,daca nu se poate,sa-i uram mamicii sa se bucure de un prunc sanatos si norocos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Si totusi nu s-a intamplat nimic... Atata timp cat are grija Cineva acolo sus de noi ... eu cred ca asta a fost una din multele lui minuni...
Si acolo in varf de munte s-a nascut o steluta!

Mergi la inceput

Ma gandesc ca noi cele ce traim in mediu urban, vedem mai temator unele lucruri...dar se dovedeste ca de multe ori ne inselam..tocmai de aceea mi s-a parut de admirat femeia aceea!
Cred ca e o lectie si pentru noi sa nu punem mereu raul inainte ... bine cantarite anumite lucruri dar nu puricate excesiv!
Inca o data felicitari mamicii si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Felicitari mamicii, c-a fost la inaltime (nu numai la propriu)! Si, sa nu uitam - felicitari tatalui, c-a asistat-o la nastere. Bravo si ei si lui c-au facut fata situatiei si ma bucur ca au un copilas sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Fetelor, totusi suntem in secolul 21!!! E normal sa nastem neasistate macar de o moasa? eu zic ca nu prea... Totusi suntem raspunzatori pt viata bebelusului...
Deci: bila neagra mamicii iresponsabile, bila neagra taticului care nu lua in considerare starea femeii si a pus-o sa-i care mancarea in varf de munte...si mii de multumiri Dzeului ca a avut grija de acesti "parinti" sa nu pateasca nimic nici mama nici bebelusul. Dzeu sa-l aiba in grija lui pe amaratul de copil, cu asa parinti.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Se numeste inconstienta! Nu stiu de ce ar trebui sa aplaudam!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corinadana

Se numeste inconstienta! Nu stiu de ce ar trebui sa aplaudam!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Sa aplaudam faptul ca a venit un copil pe lume in astfel de imprejurari (adica la inaltime), asa cum aplaudam toti copiii nascuti cu moasa, fara moasa, cu doctor, fara doctor, in spitale, acasa..sunt minuni ale lumii asteia, si a vietii ce o traim pe pamantul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Scrie in articol ca nu s-ar fi gandit nici o clipa c-o sa nasca acolo (oare cat de rapida o fi fost nasterea?) E adevarat ca, fiind in ultima luna, trebuia sa-si ia masuri de precautie si sa fie sigura ca poate ajunge in timp util la spital - daca incep contractiile. Ma intreb daca, atunci cand ar fi considerat ea ca e momentul nasterii, ar fi mers totusi la spital sau ar fi ales sa nasca acasa sau unde se nimereste, neasistata? (si asta da, e inconstienta).

Mergi la inceput