Politica romaneasca
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
copiloi spune:
www.cotidianul.ro/index.php?id=11584&art=30661&cHash=db34dd505e " target="_blank">Big big LOVE, intr-adevar
Alina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lilanda spune:
quote:
Originally posted by copiloi
www.cotidianul.ro/index.php?id=11584&art=30661&cHash=db34dd505e " target="_blank">Big big LOVE, intr-adevar
Alina, ce te enervezi, ca doar tu esti autoarea adunarilor anticipate de LOVE
![](icon_smile_big.gif)
Da' la articolu' cu ministru de externe, ai dreptate. E un subject de doi lei, iar solicitarea www.hotnews.ro/articol_75804-PD-cere-demisia-de-onoare-a-ministrului-de-Externe.htm" target="_blank">PD- mi se pare penibila!!! Mie mi s-a parut admirabil faptul ca Cioroianu chiar s-a bagat in seama cu yes-urile lui, in conditiile in care nimeni nu-i puse nici o intrebare:-)) Ce nu inteleg insa, e promisiunea de suplimentare a www.romanialibera.ro/a98336/cioroianu-romania-va-trimite-mai-multe-trupe-in-afganistan.html" target="_blank">trupelor din Afganistan, mesaj contradictoriu cu politica extrena agreata de liberali (aca retragerea trupelor romanesti din Irak si zona de conflict ???).
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Ce nu inteleg insa, e promisiunea de suplimentare a www.romanialibera.ro/a98336/cioroianu-romania-va-trimite-mai-multe-trupe-in-afganistan.html" target="_blank">trupelor din Afganistan, mesaj contradictoriu cu politica extrena agreata de liberali (aca retragerea trupelor romanesti din Irak si zona de conflict ???).
Leeloo pai si tu ce crezi ca nu mi'a placut la Cioroianu? Felul in care'si trece obsedant mainile prin par?
S'a grabit sa aprobe operatiuni comune romano-americane inainte sa'si termine Condo' fraza. Tipa vazand entuziasmul individului adauga "In Afganistan SI IRAK"
Asta in conditiile in care am anuntat public faptul ca ii retragem pina de Craciun
![](icon_smile_big.gif)
lilanda spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Leeloo pai si tu ce crezi ca nu mi'a placut la Cioroianu? Felul in care'si trece obsedant mainile prin par?
S'a grabit sa aprobe operatiuni comune romano-americane inainte sa'si termine Condo' fraza. Tipa vazand entuziasmul individului adauga "In Afganistan SI IRAK"
Asta in conditiile in care am anuntat public faptul ca ii retragem pina de Craciun. Eu unul sper ca macar pina la Olimpiada din 2022 sa ii aducem acasa.
Paru' ca paru', da' parca nu s-a-ngrasat un pic ???
![](icon_smile_big.gif)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
quote:
Originally posted by copiloi
2022 (rimeaza cu 322)
...sorry...mea culpa...credeam, optimist, ca-i mai devreme
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
Cica s'a suparat MAE pentru ca presa nu a relatat asa cum trebuie, atentie...
un dialog cald, constructiv si prietenesc
Este instructiv sa comparam prestatia Cioroianului cu cea a ministrului de externe din Slovenia (Slovenia, Slovenia, pe unde vine asta!??)
Va mai aduceti aminte de precedentul individ 'contra-recomandat' de Basescu? Desi refuzat de UE in termeni deloc politicosi pe motive de incompetenta crasä l'am adus acasa intr'un minister cheie?
Cine ghicesteeee?
lilanda spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Va mai aduceti aminte de precedentul individ 'contra-recomandat' de Basescu? Desi refuzat de UE in termeni deloc politicosi pe motive de incompetenta crasä l'am adus acasa intr'un minister cheie?
Cine ghicesteeee?
Auzi, daca mai comentezi mult, o sa protesteze Armenia la nivel diplomatic, daaa???
![](icon_smile_big.gif)
Si rogu-te poti sa faci un rezumat la linku' ala cu Condi, ca are 40 de minute si-ncepe taaare trist!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Ca tot ii place romanului sa se compare de sus cu vecii de jos, adica cu bulgarii, ministrul de externe al Bulgariei a vorbit cam 1 minut. Scor Condi - Ivailo Kalfin : 1 - 1
Este evident pentru oricine a vazut filmul video ca in cazul nostru scorul a fost Condi - Cioroianu : 1 - 0.
filmele
(bulgarul este la filmul cu nr. 51)