Politica romaneasca

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

www.romanialibera.ro/a98312/evident-si-stim.html" target="_blank">Parca l-as fi scris eu

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by xenocid

www.realitatea.net/68783_C-P--Tariceanu--Proiectul-nostru-pe-termen-lung-este-organizarea-Jocurilor-Olimpice-din-2022-.html" target="_blank">C.P. T#259;riceanu: Proiectul nostru pe termen lung este organizarea Jocurilor Olimpice din 2022

Eu as propune ceva si mai ambitios. Pina in 2008 un Roman pe Luna
...in postul de prim-ministru.

pai numai acolo ar mai avea o sansa sa fie ales, as fi curioasa cam ce procent ar face dl Patriceanu in cazul unui vot uninominal? ar strange oare 10 voturi (cu tot cu familia si prietenii ?)

Io zic insa ca Slabiceanu isi pregateste iesirea din scena pe usa dindos iar pana atunci continua sa aplice riguros deviza liberala "pentru noi insine" aranjand mai intai www.hotnews.ro/articol_75690-Tariceanu-toarna-la-Bruxelles-cu-bataie-lunga-de-Dan-Tapalaga.htm" target="_blank"> dosarele prietenilor si www.hotnews.ro/articol_75710-Tariceanu-si-a-numit-cumatrul-in-functia-de-secretar-de-stat-la-Ministerul-Culturii.htm" target="_blank">functiile cumnatilor

"d) Tariceanu pregateste terenul eliminarii ultimelor redute de independenta in justitie mostenite de la Monica Macovei. E vorba de schimbarea procurorului general, Laura Codruta Kovesi si a sefului DNA, Daniel Morar, urmand ca motivul eliminarii lor sa fie cel strigat zilele trecute la Bruxelles: lipsa de comunicare. "

Maare demnitar, mare om de stat, intradevar merita sa ramana PM pana in 2050 !

Mergi la inceput

Uite www.romanialibera.ro/a98059/basescu-record-la-decrete.html" target="_blank">aici politica pentru noi insine:

Presedintele Traian Basescu a semnat in 28 de luni de mandat 1.211 decrete privind magistratii, de aproape 20 de ori, respectiv de 13 ori mai multe decat Ion Iliescu si Emil Constantinescu.

= racolari in domenii cheie á la Basescu .

Sunt curioasa cate decrete s-au mai semnat de cand Monica Macovei NU mai este ministrul justitiei .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

dar pt aderarea la UE a fost necesara o reforma a justitiei...si aia nu are cum sa vina din cer sau fara sa se faca niste schimbari. si asa zisa reforma a inceput dupa alegeri...
deci pt mine e logic si normal ce a facut macovei...pt tine e racolare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si ce e atit de rau ca Tariceanu ar vrea ca JO olimpice de iarna sa se faca la Sinaia peste 15 ani? De ce orice proiect are el pe termen lung inseamna ca el vrea sa fie prim ministru peste 15 ani?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

L-am auzit ieri pe Ponta, care se ocupa de Justitie in cadrul "guvernului" PSD din umbra, mare critic al domnului Chiuariu, spunind ca Tulus merita dat afara dar e prostia lui Chiuariu ca a facut un scandal din asta fix in timpul suspendarii presedintelui, dindu-i presedintelui 10% sondaje in plus.

Adica acuma nu mai e un atac la libertatea justitiei (la redutele doamnei Macovei) ca a vrut sa il revoce pe Tulus. E numai o miscare nepotrivita..

Ce s-a mai intimplat cu ancheta de fond la DNA? Nu mai sint la curent. Eu ii cred pe cei care spun ca Tulus trebuia schimbat, (EDIT: Fara ca ministrul sa invoce vreun motiv anume, tot asa Macovei l-a schimbat pe seful DNA Amariei la vremea ei).

Despre Andrei

Mergi la inceput

www.realitatea.net/68797_NewsIn--Solidaritatea-Universitara-ii-interzice-lui-Basescu-sa-intre-in-Piata-Universitatii-.html" target="_blank">Solidaritatea Universitara îi interzice lui Basescu sa intre în Piata Universitatii

Ce amestec a avut Basescu pe vremea mineriadei? Era politician activ la acea vreme? Nu imi amintesc..

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Taraaam a iesit playboy'ul diplomatiei romanesti peste hotare.
Din ce'a iesit va dati seama de ce n'a vrut basescu sa'l bage.

Dialogul:

-Vom condamna ferm bombardamentele de la ...
-DaDaDa si noi si noi bineinteles

este memorabil. Daca o dadea Condi la intors si condamna bombardamentele de la Calat din 1877 cum o mai dregea celebrul istoric?

Si pentru ca'n politica e ca'n savana - cine schioapata atrage vulturi MAE ungar www.gandul.info/imunitate-maghiar.html?4237 " target="_blank">face ce nu s'a mai vazut de prin '69 prin politica europeana.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Taraaam a iesit playboy'ul diplomatiei romanesti peste hotare.
Din ce'a iesit va dati seama de ce n'a vrut basescu sa'l bage.

Dialogul:

-Vom condamna ferm bombardamentele de la ...
-DaDaDa si noi si noi bineinteles

este memorabil. Daca o dadea Condi la intors si condamna bombardamentele de la Calat din 1877 cum o mai dregea celebrul istoric?

Si pentru ca'n politica e ca'n savana - cine schioapata atrage vulturi MAE ungar www.gandul.info/imunitate-maghiar.html?4237 " target="_blank">face ce nu s'a mai vazut de prin '69 prin politica europeana.

Daca o stire e pe prima pagina, nu inseamna ca e chiar de prima pagina .

Cred ca s-a exagerat foarte mult, asa cum se procedeaza de altfel, de vreo 2 luni incoace:)))

Atata timp cat nu a avut loc o conferinta comuna de presa, a spus si Cioroianu ce-a putut:))) Poate a fost neinspirat, dar in niciun caz nu a fost de-o stire de prima pagina .

Mult mai grav mi s-a parut asta:

Andrei Plesu: Eu am avut cateva momente pe vremea cand eram la Cotroceni in care mi s-au inmuiat genunchii sau am simtit ca ma trec sudorile din cauza unor spontaneitati ale presedintelui Basescu, mai ales cu reprezentantii Uniunii Europene. Marturisesc ca atunci mi se parea ca tipul acela de reactie nu e optim. I-am spus-o, de altfel, presedintelui.

Sunt convinsa ca spontaneitatile de care vorbea Plesu nu se refereau la vreun yes, yes, that's clear, of course de-a lui Basescu

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Alina, si valabil si pentru Simona:
Eu cred ca cei 15 ani ramasi pina la Olimpiada nu sint nici pe departe suficienti pentru a va lasa fara argumente.

Al saselea simt indispensabil omului nu e al' de te face sa vezi morti ci cel ce'ti permite sa recunosti imediat un prost. Iar Chiuariu, Adomnitei, Nicolaescu, Melescanu, Cioroianu, Atanasiu, Remes SINT prosti. Asa cum au fost la vremea lor Hardau, Dobre, Cinteza si acum venind tare din urma Boc.

Mergi la inceput