Politica romaneasca
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
copiloi spune:
In Oficiosu' scrie:
Formula PNL-PD-PLD ar urma sa fie sustinuta in parlament si de UDMR, fara ca aceasta formatiune politica sa se mai afle insa efectiv la putere. Potrivit unor surse oficiale, formula avansata a fost convenita inclusiv cu liberalii, insa fara stirea premierului.
Daca liberalii insisi il debarca pe Tariceanu, pai PNL-ul isi pierde si bruma de alegator ce-o mai avea. Debarcarea lui Tariceanu la comanda si in stilul lui Basescu este sinucidere curata pentru PNL.
Eu totusi sper sa nu fie asa. La cate lamai au fost necesare pentru a citi presa in ultimul timp, nici greata nu mai am .
Alina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Daca liberalii insisi il debarca pe Tariceanu, pai PNL-ul isi pierde si bruma de alegator ce-o mai avea.
Adica pierde votul Simonei.
![](icon_smile_wink.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by xenocid
In sfarsit PNL a gasit arma anti-licurici
Davai Ceas
Se rasuceste deja Gusa in mormant.
![](icon_smile_wink.gif)
PS. Generalul; sa nu se-nteleaga altceva.
![](icon_smile_big.gif)
sirimie spune:
quote:
Originally posted by copiloi
In Oficiosu' scrie:
Formula PNL-PD-PLD ar urma sa fie sustinuta in parlament si de UDMR, fara ca aceasta formatiune politica sa se mai afle insa efectiv la putere. Potrivit unor surse oficiale, formula avansata a fost convenita inclusiv cu liberalii, insa fara stirea premierului.
Dupa parerea mea asta e apa de ploaie. Fara sa se afle la putere, adica PD+ PLD continua lupta de guerilla contra PNL si nu vor la guvernare? Sincer sa fiu nu cred, aia vor in guvern clar, si atunci cum vor mai fi in opozitie? Hai sa ne jucam de-a opozitia..
quote:
Daca liberalii insisi il debarca pe Tariceanu, pai PNL-ul isi pierde si bruma de alegator ce-o mai avea. Debarcarea lui Tariceanu la comanda si in stilul lui Basescu este sinucidere curata pentru PNL.
Eu totusi sper sa nu fie asa. La cate lamai au fost necesare pentru a citi presa in ultimul timp, nici greata nu mai am.
Alina
Stii, cred ca Tariceanu e foarte putin popular, nu cred ca PNL pierde ci ca va avea de cistigat voturi daca el nu va mai fi seful partidului. Dar depinde mult de cine il va inlocui.
Dar eu cred ca cel mai bine ramine seful partidului cit timp este prim ministru, sa se concentreze asupra guvernarii nu sa fie sapat de alt sef al partidului - cum s-a intimplat cu PNTCD si Ciorbea pe vremea CDR.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
![](icon_smile.gif)
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
copiloi spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Stii, cred ca Tariceanu e foarte putin popular, nu cred ca PNL pierde ci ca va avea de cistigat voturi daca el nu va mai fi seful partidului. Dar depinde mult de cine il va inlocui.
PNL-ul are dreptul sa faca ce vrea cu Tariceanu.....dezamagirea mea nu va fi daca Tariceanu nu o sa mai fie sef de partid, ci daca va fi debarcat doar pentru ca asa vrea Basescu si in stilul mafiot á la Basescu.
Intr-o alta ordine de idei, Tariceanu e putin popular, nu "datorita" lui insusi, ci gratie lui Basescu. Asa cum PD-ul a crescut in sondaje, nu datorita lui Boc (
![](icon_smile_dead.gif)
Asta e stilul tipic Basescu. Intotdeauna si-a concertat actiunile si puterea nu asupra unor programe, strategii, ideologii, ci doar asupra unor persoane. Odata aceste persoane inlaturate, situatia nu s-a imbunatatit niciodata, Basescu neaducand nimic (mai bun) in loc.
In ultimele zile, prin demersurile sale, Base a incalcat grosolan Constitutia, pe care nu demult o apara in piata publica....dar asta nu mai intereseaza si nu mai deranjeaza pe nimeni acum
![](bandit.gif)
Alina
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
Alina, www.cotidianul.ro/index.php?id=57&brk=6892&cHash=af3f00920a" target="_blank">dezamagita ?
copiloi spune:
Din ciclul: Toate-s vechi si noua toate
Declaratii ale lui Basescu in octombrie 2000:
Theodor Stolojan – “un lacheu”, “un tehnocrat scos din baie”, “un candidat trucat al PDSR”, persoana care, “daca va ajunge presedintele Romaniei, va determina Guvernul sa acorde garantii guvernamentale grupului Tofan”. (Va suna cunoscut? grupuri de interese, oligarhi, bla, bla )
Valeriu Stoica – ministrul care „a penibilizat actul de justitie”, sub conducerea caruia „justitia trece prin cea mai neagra perioada de la razboi”, a carui reforma “inseamna dispret pentru oameni”, cu care “regret ca am fost coleg”.
Valeriu Stoica a subordonat actul de justitie in scopuri politice (Va suna cunoscut? ...justitie subordonata, bla bla.....)
Cristian Boureanu – un tinar care “are excese in consumul de alcool” si care este „absorbit de alcool cind vorbeste public”. (Va suna cunoscut? .....betivan imputit....bla bla...)
Ce legatura exista in prezent intre cele 3 personaje si Basescu?
Alina
copiloi spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Alina, www.cotidianul.ro/index.php?id=57&brk=6892&cHash=af3f00920a" target="_blank">dezamagita ?Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."
Alin, sunt dezamagita ca incerci sa distragi atentia de la problema esentiala si cea mai grava a Romaniei din momentul de fata, si anume persoana d-lui Tariceanu.
Alina
copiloi spune:
Potrivit surselor citate, Traian Basescu le-ar fi promis social-democratilor prezenti la reuniune un Guvern PSD, eventual condus de Mircea Geoana, conditia principala pusa de seful statului fiind aceea de a-l debarca pe premierul Calin Popescu Tariceanu.
www.gandul.info" target="_blank">Sursa
Conform carui articol din Constitutie promite Basescu Guvern?
www.adevarul.ro/articole/bogdan-olteanu-pnl-nu-negociaza-intrarea-psd-la-guvernare/314820" target="_blank">PNL nu negociaza intrarea PSD la guvernare
E dezamagit careva?
Alina