Mamici de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am revenit ... intreaga :) ... dar intepata :)
Stiu mai fetelor ca poate sa mai stea ... la Cris l-am pierdut miercurea (de abia l-am vazut ca atunci am avut si contractii false si mi se golea si toate cele ) si duminca noaptea nasteam.
Dar zau ca atunci cand l-am vazut (ma spalam - stiti voi unde - a fost o mucoasa mare, intr-o parte galbuie, cealalta de un rosu inchis ... ce am vazut si eu pana a disparut :)) mi s-a facut rau ... un gol in piept ... bine ca n-am picat jos.
M-am linistit oricum ... am vorbit si cu doctorita de casa, spunea si ea ca e ok de vine ... acum mai vedem, va tin la curent :) ... nasc aici cu voi :))
Ma apuc usurel de treaba, nu fortez nota, promit ... nu de alta, dar ma ia Boby la bataie :)
Pupici si mii de ptr. incurajari ... si galerie

Anya, am impresia ca te inteleg mereu aiurea ... n-o fac intentionat Sa stii ca-s fata buna si ascult bucuroasa sfaturi bune ... ca si dau cu placere, asta ati vazut cred!

Sunt din fire mai bagacioasa (chestie invatata aici) ... cateodata e bine asa, acum nu stiu ce sa zic

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Heeeei, Gabi! Felicitari, mamico!

Ni-l prezinti pe iedutzul cel mic?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gabi iesi de dupa canapea si ne povesteste ce si cum. Ce numa mai are iedul tau? Ti-e bine? Cum se simte si bebelushul....

Sorry ca nu te-am mai sunat

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Gabi

Unde e iedul? Avem pozici cu el?

Irinusha asteptam sa stai cu noi pe forum pana la dilatatie 5. La mine asa e planul, duc copilul la soacra sa ma stramb in voie (ca se sperie imediat cum zic au, vine la mine "nasti?" si face ochii mari, deja stie ce si cum) si stau cu voi pe forum pana am contractii la 5 min.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gata Gabi, ati ajuns acasa? Ce face cel mic?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Fetelor dar Lavinia pe unde este? Mey, voi chiar vreti sa alerg cu batzu' dupa voi? Ia sa nu mai lipsiti nemotivat!

Luna 29 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia a anuntat ca nu are net vreo saptamana. E in demolari...isi face soacra intrare la ei in camera prin balcon

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Pe scurt :
-o sa spuneti ca suntem "locco" , dar bb3 are inca un singur nume , asta pt ca tati nu se poate hotari .Vrea un nume puternic , cu sonoritate , iar eu unul mai "soft",ca mi se pare asa de finut si de delicat copilul
-spitalizarea noastra s-a prelungit pt ca bb a avut ceva probleme de adaptare cu respiratia , dar acum e bine , mincacios,cuminte
-Reactia fratilor a fost diferita ,in sensul ca Mihnea a fost super incintat , iar Tudu nici nu a vrut sa vina la mine si primul sau gest a fost sa il loveasca pe cel mic .Asa ca trebuie sa fiu cu ochii in 4 si sa il conving sa fie mai blind,mai iubitor cu frati-su

GABI AMR 3 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Lavinia a anuntat ca nu are net vreo saptamana. E in demolari...isi face soacra intrare la ei in camera prin balcon

Simona 30+ Matei Hisham

Ahhhh, daaaaa! Imi aduc aminte, ce sa-i faci, neuronul!

Gabi bine ai venit acasa, cred ca te-ai topit de dorul celorlalti doi iezi, asteptam si pozici cu praslea.

Luna 29 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pai si te-au lasat sa iesi din spital fara sa ii scoti certificatul? Nu mai conteaza ce a fost, bine ca e bb bine si e mancacios! Cu Tudu e complicat, sa ma anunti cum ai reusit, poate o sa am nevoie de sfaturi! Te pupam!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput