Mamici de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Housep, eu fac gravi de pe la 3 luni si mi l-a dat pt ca aveam dureri de burta, apoi a urmat cerclajul.Scopantilul este filoe si il fac injectii una la 3 zile, dar azi am fost la control si mi-a spus sa fac zilnic.
Acu' mi-am luat si supozitoare cu scobutil, USCOSIN se cheama.

Iar no-spa mi-am luat forte ca sa stiu o treaba si sa nu mai iau din 4 in 4 ore.

sa mai stea bb o luna si ceva.

Ideea e ca trebuie sa stau numai in pat altfel ma cam "taie " pe la burta.Pastilele nu prea mai au efect.E greu si cu asta mic care ma trage de mana se ne jucam.

Eu pe 20 am programare la eco si pe urma ma duc la control, abia astept sa vad ce si cum.Nu i-am spus dr. de gynipral, am uitat!Asta cu ce se mananca?

Ile 33 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 07 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1
Simo hai mai lasa covorul ala si hai la discutii pe forum.

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Ntz! Am facut papa bun si am mancat cu iubi.

De sterilizator...am sa aplic metoda antica cu fiertul. Pana una alta am in plan alaptatul ( si tzatzele in aparat nu am cum sa le bag la sterilizat ) si fara suzi...daca o fi musai, o sa achizitionam pe parcurs.

Pana una alta tot caut o activitate ceva organizat pentru maine, as vrea sa il aduc pe Cosmin sa merg cu el, dar nu gasesc decat prin mall-uri! si ma seaca grozav treaba asta! Da scoteti-i dom`le afara la aer!!!!!!!!!!

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Fetelor, am pierdut dopul! L-am sunat adineauri pe Boby sa-l bag si pe el in ceata ... vroia sa vina sa ma duca la spital ... cred ca l-am speriat totusi ...
Sorry de nu-s coerenta, dar tremur toata ... se pare ca am intrat in panica ... si io nu-s gata cu pregatirile ... camera lui Cris e tot vraiste. Ajutor!
Plec la dr. de casa sa-mi fac injectia de fier, ieri la gine. s-a dovedit ca-s anemica iar ... asta de la pauza cu spitalul. Sper sa ajung intreaga, dupa cat is de speriata. La Cris a mai durat trei zile dupa dop, dar vad ca gogoasa-i cam grabita ...

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Irinusha

Fetelor, am pierdut dopul!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Upsi! Sper sa fie de bine si incearca sa nu te agiti ca nu ajuta la nimic

P.S. Fetelor vedeti ca a inceput lumea sa se bage in fata!!!

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Irinush nu te speria, dopul se poate reface dar trebuie sa te vada un dr. Am avut un caz dincolo cand a mai stat 3 saptamani pana a nascut cu dopul pierdut!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

salut toate burticile,

am revenit si eu printre voi .nu m-a mai internat in spital mi-a dat doar ginipral pastilute 1/zi(si se pare ca si-afacut efectul )dar daca nu imi trece ma va interna.Sunt fooarte dezamagita de spital arata oribil WC sunt groaznice dar ma bucur ca am obtiunea sa stau la cele cu plata care arata bine.
un pt toate si va multumesc ca v-ati gandit la mine.

alexi27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

irinusha, strange bine din picioare, sa mai stea inca 2-3 zile...sa termini treburile

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

irinusha stai linistita ca va fi totul bine.mergi la dr sa vezi ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Irinusha, dopul se reface! Daca nu sunt contractii si dureri si daca nu faci efort, s-ar putea sa mai treaca ceva timp pana iti vei vedea gogoshica! Eu la D am pierdut dopul la 37 saptamani si am nascut prin cezariana la 41 si jumatate....

AndraSapt31 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Irinusha ce sa-ti zic, iti urez ce vrei tu, daca vrei sa mai stai sa dea Domnul sa se refaca dopul daca vrei sa nasti uite aici galerie .

Anya vreo veste despre Valen?

Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput