Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
afibebe spune:
salutare tuturor
vad ca sunteti tare harnicute.
noi am avut din nou o noua grea.
Roxana si eu am de cateva nopti carcei.
asa durerosi sunt.Nu apar decat in pulpa.intr-o noapte la dreptul, dupa 2 nopti la stangul.
este o durere cumplita.
dupa ce ma lasa carcelul pulpa ramane ft tare si greoaie iar durerea o simt ziua urmatoare - parca imi ramane amortita.
in rest crestem.avem o ditamai burtica de toata minunea.
bebe e tare jucaus la anumite ore iar apoi cateva ore dispare.
e un dulce.nu mai pot de dorul lui.
in 2 minute vreau sa va povestesc ceva cutremurator.
AFIBEBE26+Cristian Nicolae
toma_lly spune:
SLIPPERS, m-am uitat si eu la pozele tale, dar nu imi aduc aminte sa ne fi vazut pe undeva...
poate seman cu cineva cunoscut tie...
TOMITZA 25+ cu Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
slippers76 spune:
Tomitza, nop! Am facut sapaturi! Iti dau PM ca sa nu plictisesc lumea pe aici.
Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Nu are nici o baza legala sa nu iti dea prenatal. Mama, sunt o droaie de dr batuti in cap
Macar doctorilor le mai poti scuza (daca esti ingaduitor) necunoasterea legii... Dar alora de la camera de munca, care spun ca nu se poate lua concediu fara plata decat pt studii sau crestere copil.. ce scuza se le mai gasesti?
21+ cu Ioana
Roxana_G spune:
M-am si intors, insa cred ca Annisia a trecut pe acolo inaintea mea. Mi-am luat un sutien dragut, din cel rozaliu de care zicea Annisia, 620 mii. Cam scumput, dar mi-a placut. Mai aveau si albe, insa doamnele de acolo cica l-a luat Annisia pe singurul 85.
Annisia, eu te asteptam sa te sarut, si tu? Ca nu ma sperii eu de boli mai, am avut destule, ce mai conta inca una. M-am invartit vreo 10 min, si am intrebat pe doamnele alea daca a fost vreo gravida care a schimbat vreun sutien. Si mi-au zis ca a fost cu jumatate de ora inainte, insa zau daca pricep cum te-ai teleportat pana acolo. La fara zece ai postat, eu la si 20 am plecat si la fara 20 cel tarziu eram acolo. In fine...eu cred ca ai vrut tu sa ramai la secret si ai fugit pana sa vin eu.
In alta ordine de idei e crunt afara, am trecut si pe la biserica si mi s-a facut tare rau pe drum. BB Andrei sare in cap pe colul meu,cel putin eu asa simt, am crezut ca fac pe mine pe drum. Nu mai zic ca am fost de 5 ori de dimineata pana acum. Cred ca mi-a aplatizat vezica.
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Afibebe, eu am avut carcel in gamba. Dar tot asa am ramas cu senzatia aia toata dimineata. Acum vad ca sunt ok. Hai, cum ramane cu povestirea?
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by afibebe
salutare tuturor
Roxana si eu am de cateva nopti carcei.
asa durerosi sunt.Nu apar decat in pulpa.intr-o noapte la dreptul, dupa 2 nopti la stangul.
este o durere cumplita.
dupa ce ma lasa carcelul pulpa ramane ft tare si greoaie iar durerea o simt ziua urmatoare - parca imi ramane amortita.
fetele si eu am carcei din astia, la inceput rabdam ca o fraiera, ma masam dar tot nu imi trecea, acuma mi-a zis cineva sa tin piciorul intins cand am carcel si sa trag tare de laba piciorului adica de degete inspre mine, si chiar a mers faza, incercati si voi...
iar daca vi se pune cercelul in picior, deasupra genunchiului: indoi piciorul de la genunchi in spate si tragi tare de el in spate( eu asta nu am patit-o...inca, dar nu se stie niciodata)
pupici...
24+
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png
tomasa spune:
Fetelor, cred ca acesti carcei sunt de la o lipsa de Ca sau Mg. Poate ii spuneti ginecologului sa va dea un supliment, macar sa faceti analize. E tare neplacut sa stai asa cu ei.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
21+
afibebe spune:
CUTREMURATOR
Asa cum v-am promis o sa va povestesc ceva cutremurator.Nu stiu eu am promis ca o sa incerc sa cer ajutor pt aceasta persoana de la cei in masura sa o faca.
In urma cu o luna si jumatate in scoala la care predau eram 2 .
Colega mea e in saptamana 33 si va avea gemeni.Ea preda istorie.
Din 15 aprilie a intrat in CM apoi in prenatal.
Era o dulceata de fata si sufletul chefurilor dintre tinerele cadre didactice.
Mai are o fetita de 3 ani si 4 luni Alexandra.
Ieri o intalnesc in parc.Mai fetelor m-a salutat si sincer nu am mai recunoscut-o.
Am fost socata de noua ei imagine.
Ei bine ne-am asezat pe o banca si mi-a povestit ce a patit si ce s-a ales de familia ei.
Era casatorita de la 19 ani cu sotul ei si au avut o fetita pe Alexandra.Anca, colega mea e din Piatra Neamt si de la 18 ani s-a mutat in Sibiu.A facut facultatea aici.Lucra din primul an de facultate, pt ca parintii ei au murit in accident de masina cand era de 5 ani.Din anul 2 a adus-o tot aici [pe sora ei.Ok imediat s-a casatorit cu un tip din Sibiu si s-a mutat la el luand-o pe sora-sa la ea.
La 2 luni de la nunta a venit pe lume Alexandra.
Toate bune si frumoase pana acum 4-5 saptamani cand sora ei a trimis-o la plimbare cu pitica.Cica a ramas ea acasa sa faca mancare.
La intoarcere si-a surprins sora in plin .
A fost socata nici prin cap nu ii trecuse vreodata asa ceva.
Nu se astepta la asa ceva de la nici unul dintre ei.
Normal a facut gura DSumnezeu stie ce-o fi fost in sufletul ei.
Ideea este ca atat sotul ei cat si sora sa au batut-o mar si au scos-o din casa afara.
Nici in ziua de astazi nu s-a mai intors.
nu si-a luat nimic din casa nici macar actele.
E disperata.Acum a apelat la un avocat pt divort si spera ca macar asa sa poata sa-si mai ia din lucruri.
Problema este ca nu are bani nici macar de paine.
Sta in gazda de o luna si plateste pe luna 150 de euro gazda plus taxe.
Alexandra are nevoie de mancare.Stateam in parc si o vedeam pe biata copila cum tanjea dupa inghetata sau sucul altor copii.
Asa mila mi-a fost....
Fetei i-a dat o cunostinta ceva hainute.
E distrusa.Aseara i-am dat 2 milioane sa poata sa mearga la doctor.Nu s-a mai dus la consultatie din 2 aprilie.
Am fost cu ea de dimineata si am intrat cu ea, o aveam si pe pitica cu noi.
Era la o gradi cu program prelungit dar nu a mai dus-o pt ca nu are cu ce sa-i platesca gradinita.
La program scurt tot asa, zilnic le cere bani ba pt serbare , ba pt engleza, ba pt teatru etc.
Am iesit de la medic.I-a spus ca pe 16 iunie a planificat-o la cezariana.Nu va putea naste decat prin cezariana.
I-am promis ca fata o sa io tin eu cat timp va fi in maternitate.
Dupa ce am iesit de la spital atata mi-a multumit si asa impacata am vazut-o.
Am mers si am mancat o pita in oras si vreau sa va zic ca Alexandra a mancat o pita intreaga si 2 felii de la mine.
A baut suc a mancat o inghetata si a inceput sa planga cand a vazut ca ne despartim.
Ei bine i-am promis ca o sa ne vedem si maine.E un inger de copil.
I-am promis ca o sa incerc sa o ajut atat cat pot.
Si ma gandeam ca poate cele care aveti posibilitati sa o ajutati.
E tragica povestea ei.
Si nu pot singura sa o ajut.Vine nasterea.
Trebe bani la medic la anestezist la asistente samd.
Sincer va spun ca m-a intors pe dos povestea ei.Acesta e motivul pt care am si apelat la voi.
Va rog din tot sufletul cele care aveti posibilitati financiare mai bune nu dati inapoi si ajutati-o.
I-am cerut un numar de card si o sa vi-l dau si voua.
Sincer o sa va faceti mare mila cu fata asta.E pe drumuri cu 3 pitici.
Ea castiga 580 de lei pe luna.Ce face cu banii astia cand 150 de euro da numai gazda?Imi spunea ca nu apuca nici taxele la gazda sa le platesca.Nici nu aprinde becul fetelor.Cu incalzirea are noroc acum.
O sa scriu mai jos contul ei- e un card de salarii pt cele interesate.
BRUDA ANCA
Card de BRD NR
6764 0320 1413 8636
Valabil pana la 04/08
sper din suflet ca cele care puteti sa o ajutati gandindu-va la cei 2 pitici care peste numai 2 saptamani o sa vina pe lume.
Nu are nimic pt ei.Maine o sa merg cu ea sa cumparam ceva lucrusoare pt maternitate.
Alexandra e mare si e cumplit sa vezi cum ravneste la o inghetata iar Anca nu are nici macar 2 lei in geanta pt o inghetata.
imi doresc din tot sufletul sa putem impreuna sa o ajutam nu are pe nimeni si e disperata ca nu va putea sa-si ingrijeasca singura copii.
De la sotul ei dupa divort nu va primi nimic pt ca el nu munceste cu carte de munca deci nu are venituri declarate iar apartamentul in care au stat nu era al lui ci al parintilor lui.
Va pup,
AFIBEBE26+Cristian Nicolae
toma_lly spune:
doamne dumnezeule nici nu-mi pot inchipui ca se pot intampla asemenea lucruri
chiar ca e cutremurator
o sa merg sa pun niste bani in contul acela BRD; macar cateva sute de mii...
TOMITZA 25+ cu Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005