Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Carmen, eu te invidiez ca stai, parca as sta si eu. Desi ai vazut cand sunt acasa ma apuca diverse treburi. Ai fost tare amuzanta cu sutienele cu tot cu tzatze, mie nu imi trebuie ca si asa atarna cele naturale.
Pinacolada, poate Luca face peste tot pentru ca nu este inca pregatit sa scape de Pampers. Si eu am icnercat pe la un an jumatate si a fost fara succes, abia in jur de 2 ani am sacapat de tot de el in timpul zilei.
Ali, daca ar fi dupa mine nu as mai merge deloc la munca, dar...Probabil pana la 1 iulie o sa merg, insa o sa imi iau 2 saptamani medical de luni. Asa ca mai raman doar 2 saptamani la final de iunie.
Prisi, nu dau nimic pe pcioarele umflate, nici nu cred ca am cu ce. Insa azi cred ca a fost mai racoare ca aratam mai bine. Intre timp iar ma strang papucii.
Tomitza, ai grija cu nasul infundat sa nu patesti ca mine care am dat in sinuzita. Mi-a explicat dr ORL ca e vorba de rinita de sarcina care inflameaza mucoasa si de aceea nu poti respira. Insa daca e pe fond de raceala risti complicatii.
Teodora, eco de 32 de sapt este importanta, am inteles ca nu sunt mari modificari, nu le trebuie chestii morfologice, dar trebuie vazuta greutate, trebuie facute niste masuratori sa vada daca e in grafic (de regula atunci apar intarzieri), trebuie vazuta pozitia luiBB si a cordonului, plus verificat colul. Cred ca poti merge la orice medic, nu neaparat Herghelegiu.
Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Hai ca am postat pentru ca pregatisem demult mesajul si nu am apucat sa trimit. Sedinta a fost scurta, si bineinteles ca ieri a fost pierdere de vreme si pana la urma era doar o alternativa viabila. Eu le zisesem de ieri, dar deh, asa se dau unii mari si se prefac ca rezolva problema clientului oferindu-i 4 solutii din care 3 au dezavantaje enorme (adica pica!). S-a fumat, dar fiind scurta sedinta a fost suportabil. In plus m-am trezit cu o vizita nedorita, m-am si enervat pe cea care i-a adus in birou fara sa ma anunte, si uite asa, nu am avut deloc liniste.
Cecilia, vezi, mai e doar putin. Gandeste ca e o chestiune timp si gata. Cu taximetristul insa trebuia sa ai grija, ca sunt multi nebuni, risti sa te vezi si batuta.
Anca, par a fi contractii, dar vezi sa nu fi fost si ceva inghionteli ale lui BB.
Rox 26+
Raluca spune:
Intrebare (sa vad daca ma cert cu tanti dr. sau nu):
Lungimea colului se poate sau nu masura-sau macar estima - cu echo 2D?
.......
Raluca 19+ si mami de Ilinca
Roxana_G spune:
Gabriela, du-te asa de control la un medic. Sa nu dea in cine stie ce raceala.
Annisia, cum te simti azi? Pleci la sutiene? Ne vedem pe acolo?
Sabina, tot nu merge netul?
Andreea, cum ai ajuns aseara acasa?
Fetelor, stiti ceva de Teodora Mihailescu? Nu imi raspunde nici la telefoane si nici la mesaje si sunt ingrijoarata.
Rox 26+
Gabriela77 spune:
Mey, fetele,eu iar am tras cu ochiul la mamicile de mai-iunie...ce fain ca la ele aproape in fiecare zi cineva naste...
Abia astept sa ajungem si noi la momentul ala...
Annisia spune:
Roxule as pleca acusica. Sunt varza de racitura. Si nu imi gasesc niste pantaloni comozi... Dracii cat casa...
Oricum, trebuie sa ajung la tipele cu sutienul, pentru ca nu fusesi atenta si mi-am luat unul mai mic... Deci trebuie sa il schimb...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
S-a fumat, dar fiind scurta sedinta a fost suportabil.
sa ai grija cu fumatul, mai ales daca e un spatiu inchis... nu e sanatos deloc... oricum consider nesimtire din partea celor care au fumat vazand o graviduta in incapere cu ei...
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png
Si bv spune:
Fetelor, spune-ti-mi si mie adresa noastra de e-mail si parola, ca sa va postez toate informatiile privind maternitatea. Lucrez si eu la HR
Fiind perioada salariilor la noi, eu nu prea am timp sa scriu, dar va pup pe toate!
Si 24+
Poze
Annisia spune:
Roxannnnaaaaaaaa, ai plecat? Yuhuuuuu!!!!!!! Deci nu vrei sa imi vezi moaca turtita? Iti este ca iti dau raceala si o duci iar la tine acasa? Eu ma boiesc si ies pe usa. Daca ne zarim pe acolo, sa nu fugi de mine. Iti promit ca nu ne sarutam....
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Roxana_G spune:
Raluca, se poate vedea lungimea colului la eco 2D fara nici o problema.
Annisia, ma pusei pe mancat, ce fac, plec spre destinatie sau nu?
Rodica, eu stiu ca nu e sanatos, dar daca nu intereseaza?
Si, multumim.
Eu m-am agitat acum, am vorbit cu mama unei colege de gradi de a Alexandrei, e internata cu fetita in spital pentru acelasi lucru pe care il are si Alex, insa fetita ei e mult mai rau. Ce pacatoasa boala! Pe deasupra acuma a luat si tata si se simte rau si e tare nevos ca cica noi l-am imbolnavit.
Rox 26+