stand by vampiric
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
La microunde depinde de care ai, al meu are ceas continuu care palapie deci ala e stand by. Normal ar fi sa-l scot din priza dar mi-e lene. Cica am putea sa participam la salvarea planetei daca toata lumea ar scoate aparatura de pe stand by, s-ar cunoaste. Dar mie mi se reseteaza tv-ul.
Luna 29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
numeioana spune:
Ha, ha, ha, asta ma deranjeaza si pe mine, ca dispare ceasul de la TV, la fel si la microunde (si eu am din ala digital, cu ceas)
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
15% e cifra corecta, si asta pentru o casa medie (4 camere) si 5 membrii ai familiei.
Nu numai ca platim mai mult, insa procentul a fost calculat ca sa intelegem ce simplu punem umarul la fenomenul numit incalzire globala.
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
an-k spune:
Ardeias, da, in Belgia, la reclama de la electrabel spun mereu, si dau si un site, o sa ma uit diseara la reclame si vin cu adresa siteului. Eu ii cred pentru ca este compania furnizoare de electricitate in toata belgia (chiar daca ai contract cu luminus ca mine, electrabel vine si citeste contoarele anual), si cand am depus actele pentru constructia casei am avut nevoie si de aprobarea lor.anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
Am gasit si siteul
www.slimmetips.be/" target="_blank">http://www.slimmetips.be/anca si micutza Bianca(14/03/2005)
saphir spune:
quote:
Initial creeata de ardeiash
e incredibil ! la o emisiune oprah.. si ca exista un prelungitor ce poate reduce acest consum inutil! nu mai retin exact numele!
wow!
s-auzim numai de bine! si
Cred ca Oprah a vrut sa mai vanda ceva si atunci mai exagereaza si ea cu procentele...
![](mamica.gif)
![](gravida.gif)
![](bonjovi.gif)
![](fetita.gif)
pozele noastre
spic de grau spune:
Cele mai bune sunt prizele cu programator. Le fixezi la o anumita ora - de exemplu 12 noaptea. Si la 12 noaptea vezi TV-ul, calculatorul etc etc cum se opresc singure. E mai fain cnd uiti de programator si scrii un document, pe care nu l-ai salvat in ultimele 5 minute.
Deci - da - e adevarat ca se consuma destul de mult cu lasatul in standby
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
copiloi spune:
www.immobilienscout24.de/de/umzug/ummelden/strom_gas/ratgnviacs01.jsp" target="_blank">Aici am gasit un tabel, unde da consumul in stand by/an al unor aparate:
Consumul in kwh pe an:
TV-ul: 73
Videorecorder: 101
Receptorul satelit: 175 - 307
Calculatorul cu tot cu monitor: 162
Imprimanta cu cerneala: 123
Imprimanta laser color: 1752
Telefonul: 26
Alina
ardeiash spune:
copiloi: interesant!
saphir: nu oprah a exagerat ci invitatii ei!
e greu de crezut ca cifra putea fi asa de mare.. insa totusi e o energie inutil consumata.. la fel ca si suma de bani corespunzatoare
s-auzim numai de bine! si