la alergat in IOR/parcul Titan

la alergat in IOR/parcul Titan | Autor: lyvya

Link direct la acest mesaj

hey.Alearga cineva prin IOR? as vrea sa incep si eu si sa merg singura mi se pare chiar ciudat.parca vad ca nu ma tin ,daca as avea companie poate ar fi altceva
sau dc vrea cineva sa mearga,eventual la stadion la lia manoliu,mi-e indiferent zona
oricum nu am rezistenta,cred ca alerg un metru si cad :),in timp sper sa pot din ce in ce mai mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Vreau eu. Oricum incep dar cred k am mai multe sanse dc trebuie sa ma intalnesc cu cineva la o ora fixa si imi e rushine sa nu ma duc .

Tu ce ora ti-ai propus??? Eu pot seara de la 7 jumate sau dimineata de la 6:15. Mi-e tarsa rau sa ma trezesc dimineata dar ... m-am gandit ca seara sunt mult prea terminata si acum este deja foarte cald. Si mie mi-e indiferent dc e Lia sau IOR. Stau intre ele.

Cat despre rezistenta ... am tot citit ca ideea este sa nu stai pe loc dc nu poti alerga incontinuu. Eu alerg cat alerg si cand imi scuip plamanii incep cu mers grabit pana ma linistesc. Si o iau iar de coada :).

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

super.eu stau cam la patinoar.
e ok,chiar vreau sa merg.:)
la lia e cam aglomerat seara si in ior zic ca ar fi mai bine pt ca mai respiram aer curat si e ca o plimbare,ideea e sa rezistam ..deja ma vad prin iarba.
eu am niste chestii de terminat...si as vrea sa incep cam itnr-o sapt.Pot si mai devreme dar nu in fiecare zi.dupa data de 10 pot cand vrei.
inca ceva:experimentam si dimineata si seara,sa vdm cum e mai bine..desi ora 6.15 e cam de dimineata:(

Mergi la inceput

ileanna cum facem?:) cred k iti las un msg cu telu meu pe pm

Mergi la inceput

chiar nimeni?:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna seara! Eu alerg aproximativ in fiecare dimineata. Daca doresti poti sa-mi spui la ce ora esti dispusa. Eu alerg numai dimineata, dar cred ca o pot face si mai pe seara, doar ca nu imi place deloc aglomeratia. Eu incep de langa cascada Maria si termin tot acolo cu niste serii de abdomene pe banca
Mai mult, imi doresc sa merg si la fitness si la solar la salonul acela langa restaurantul Yesterday, dar nu am cu cine...

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

la care sala te referi?cea de la parterul blocului de la pod?
stii mai mutle despre ea,as merge mai degeaba la fitness ca dc vin la laergat eu tre sa ma opresc din m in m. mai bine imi fac conditie fizica sa te pot insoti mai bine.:D
daca vrei poate mergem intr-o zi la sala sa o vdm.
depinde si de programul tau si cum poti.

Mergi la inceput

Da. Este vorba de cea de la parterul blocului de la pod. Am fost de doua ori sa o vad, dar nu am reusit inca sa ma inscriu acolo in program. Pe mine m-a tentat si faptul ca are solar si masaj si eu as fi vrut sa fac. Este inghesuita pentru ca este mica. Dar trebuie sa ma duc sa o incerc la o sedinta ca sa imi dau seama. Are banda de alergat
In ceea ce priveste alergatul in parc, sa nu iti inchipui ca fac vreo performanta
Ca sa rezisti o tura intreaga iti trebuie intr-adevar vreo doua saptamani in care te opresti din metru in metru (exagerez un pic).Pe mine nu ma deranjeaza sa o iau de la capat.

Mergi la inceput

ok.vin de joia viitoare. sa-mi spui cam pe la ce ora esti.te anunt eu miercuri sigur si ne vdm la cascada.nu am pb sa vin dimineata doar sa nu fie ceva gen 6 :D
si poate mergem si la o sedinta la fitness ,vb cand mergem la alergat....alerg din banca in banca si ma opresc sa ma odihnesc :)

Mergi la inceput

Nu stiu cum sa activez PM!
Azi am avut netul cazut pana acum cateva minute si nu am putut raspunde.
Imi spui o ora care iti convine, ca eu sunt cam lenesa, in jurul orei 7, 7.30, chiar 8 in zilele libere ma duc sa alerg. Ne intalnim la ora si ziua alese de tine la cascada.

Mergi la inceput

hey.nu am reusit sa ajung la alergat pt ca exact ce imi lipsea in mijlocul verii...am ragusit si imi e ca dc alerg sa nu-mi fie mai rau.
eva vb cu ileanna(sau invers) pt ca si ea merge dimineata, poate mergeti amandoua pana o sa-mi fac si eu aparitia

Mergi la inceput