Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Marina, tocmai vroiam sa-ti scriu :)))...ca ma tot uit si eu la poze...cu pauze evident, ca ba maiinvat ba papa Matei...:))) si Emma ta e o scumpa si grasutaaaa....seamana cu tati ei :)

baaai fetelor ce copilasi frumosi avem!!!!
de fapt! nu exista bebe urat pe lumea asta, toti sunt niste scumpi, niste ingerasi de cand se nasc...
fetelor nu stiu voi, dar eu in fiecare copilas vad o bucatica din Matei si asta imi schimba cu mult viziunea despre lume! sa nu vreau sa sufere nici un bebe, nu vreau sa sufere nimeni defapt...suntem ca o mare familie! sper ca intr-o buna zi vom realiza toate astea si vom devenii mai buni, mai saritoari si mai sensibili...fara sa mai existe invidie, ura si multe alte lucururi urate! imi doresc copii mici ca ai nostrii sa nu aiba de suferit! ma uit la stirile de acasa si plang de fiecare data!!!! cand aud nenorociri despre copii...si din pacate la NOI e plin!!!!

POZE Botez

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Ivona, bai e a 2-a oara cand caut poze cu tine si cu Ella...
nu gasesc, baga si tu un link la semnatura...ceva!

De mancat la restaurant nu ma intreba ca nu stiu! am fost la un rest japonez, Osaka...ce am mancat?! habar nu am...nu ma intreba...mi-am luat ceva pui necondimentat....:)))
in rest a facut mancarea in fata noastra de fiecare data..de-aia da bucatarul foc pe acolo ...
oricum nu a fost un botez romanesc :( pt ca aici nu ai cum sa faci asa...ar fi fost mai frumos acasa...dar Mati sa fie sanatos!
Biserica a fost ortodoxa...nasii romani si atat a fost ca acasa!

POZE Botez

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am avut azi un somn in mine, ca David s-a marait toata noaptea, si din jumate in jumate de ora ma ridicam ca robotul sa-i dau suzeta. Cu toate astea, tot nu mi s-a arata de nani, am citit ce ati postat, asa ca sa va mai scriu si eu.

MESSA, frumoase si mama, si fata, noroc ca esti si tu zgarcita cu pozele! Auzi, daca ai kile in plus, sa stii ca nu se vad! Mi-au placut toate cele, mai ales rochita Ariannei dupa botez!

ADELA, iar ai ars papica fetei? Las' ca eu am ars capetele de la Batista Bebelusului (amandoua ), iar altadata am lasat apa la fiert pentru lapte pana s-a uscat ibricul! Nu mai fugi bre la calculator cand faci de mancare!

SHINE, lasa coolerul in pace, ca-ti da peste ochi!

Legat de temele zilei:

1. Pe David il spal la cur in chiuveta, nici foarte greu nu e inca, si ii si place, plus ca si noi ne maimutzarim in oglinda!

2. Premergator NU vreau, sotzul a avut ceva de genul (bine, mult mai rudimentar) si are si platfus, si coloana deformata. Asa ca nimeni nu are ce sa-mi bage asa ceva pe gat. Am intrebat-o si pe sora-mea cum a facut cu baietelul ei, ea i-a trecut un batic pe sub umeri, asa ca gata hamul fara ham!

3. Soacrei nu-i spun nicicum, noroc ca e singura, asa ca altcineva nu are cine raspunde la telefon. Si ne auzim foooooarte rar.

4. Scaun de masa i-am cumparat, la mana a doua, recunosc, dar cred ca e de calitate, ca e robust si are o droaie de pozitii, e Chicco Polly. Nu dati cu rosii, daca-l luam nou, aici nu l-as mai fi vandut nici cu un sfert din pret.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Ioana s-a notat si executat!

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ioana, esti o fata taaaaare diplomata. Pai cum sa zici tu ca sunt inca disperata ca atunci cand eram gravi? O dai ca sunt "grijulie". Pupici, multumim.
Problema de care zici tu cu sotul o am si eu ... fac eforturi sa ma dreg. (Sa vezi acu bataie ce mancam de la Messa).

Raluca, moaaaaaama ce de mai mancati si voi. Bai dar sunteti curajoase nu gluma ... Bravo nene. Maine incercam si noi morcov cu dovlecel. Trei zile si apoi mai bagam ceva, nu ca as stii ce. Poate pastarnac.

Pupici ca Matei dadu afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Hello fetelor,
E foarte greu sa tin pasul cu voi, voi scrieti de numa numa.

Gio multumesc de incurajare. Daca e asa, atunci Riana mea se dezvolta normal. Oricum acum am inceput sa o pun cat mai mult pe burta si am vazut ca isi tine bine capul... eh a lispsit un pic de exercitiu. Ce sa faci, daca mami nu stie?!!!

Adela eu la socrela nu-i spun nicicum. Nu pot si gata. Sotu' ii spune mamei "mama soacra". Eu evit sa ii spun. Eu asa ma adresez: "auziti" sau "veniti" sau ma rog... oricum evit, pentru ca nu pot sa-i spun mama. Eu am o singura mama.Atat.

Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ivona ti-am mai admirat o data printesa asta e preferata mea e mortala ; serialul ala il urmaresc si eu imi place

sraluca am tot vrut sa te intreb cand ati inceput voi diversificarea ?

cristiana ADELA, iar ai ars papica fetei? Las' ca eu am ars capetele de la Batista Bebelusului (amandoua ), iar altadata am lasat apa la fiert pentru lapte pana s-a uscat ibricul! Nu mai fugi bre la calculator cand faci de mancare! ce sa fac nu pot sa ma abtin ; i-am mai ars si eu 2 biberoane ( sticlele )unul a ajuns direct la gunoi si pe unu il mai folosim la ceai ; sunt campioana cemai

catalina ma intreb daca ti-am fost de ceva ajutor ; eu zic ca e bine morcov cu dovlecel ca e destul de dulce si il va papa sigur ( asta am papat noi azi si i-a placut ); peste 3 zile poti baga cartofu ; oricum e bine cica sa-i bagi de la inceput patrunjel pastarnac ca sunt mai aromate

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

alinus pai asa fata in fata nu-i spun nici eu nicicum problema e la telefon ca nu stiu cam sa o cer ; cred ca o sa o intreb cum prefera

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

CATA pai noi ne diversificam de mult. E` drept ca ne-am chinuit mult timp cu morcovii iar astea multe le-am bagat de vreo 2 saptamani. Azi a mancat si compotel de caise. Cica as putea sa ii dau si de cirese dar e tare complicat...cu samburii

Hai sa ma plang ce tampiti am la servici.
no.1 noul meu subaltern sef de depozit: var nepot sau nu-s ce naiba cu directorul general
no.2 directorul de resurse umane si administrativ. Ocupatia: baga unde nu-i treaba lui.

Asaaa, acum aprox am facut dezinsectie/deratizare inainte de sezon. Ieri in timp ce ma intorceam ma suna ala cu dezinsectia ca l-a sunat mr director administrativ ca sa mearga sa faca dezinsectia la mine

Va dati seama ce surpriza. Il sun pe .... si imi spune ca a zis dir mare sa facem redezinsectie. si ii zic: bine nene de ce nu m-ai sunat pe mine. Ca cica l-a sunat pe dobitocul no1 si si-a dat si ala cu parerea si au ajuns ei la concluzia ca trebe sa ne dezinsectam. Si pe mine de ce nu ma intrebasi, ca eu dau cu capul acolo. Imi zice senin: ca tu esti mai mult prin companie si nu stii care e situatia acolo cand eu ma plim in fiecare zi pe directia saturn de mi s-a acrit deja. Binenteles ca s-a dus si la sef-su (dir gen) care m-a sunat dupa aia si da-i si ala teorie asa ca mi-am facut draci de mi s-a facut rau. Trebuie sa fiu atenta cu nervii astia si caldura ca am patit-o acum 2 ani de am zis ca fac apoplexie

Si nu e prima oara cand se apuca el sa faca ordine la mine in pravalie si a facut rahatul praf ca nu stoie despre ce e vorba dar simte el nevoia sa se bage ca musca-n lapte. Nu stiam ca sunt in stare sa injur 10 min in continuu dar am descoperit ca se poate. Din pacate m-am repetat, trebuie sa ma mai educ

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Ivona, da mai inca nu am reusit sa scap de pacatoasa aia de infectie. nici tu nu ai reusit? Nu stiu dc aveam impresia ca ti-a trecut.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput