Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (191)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Hello, hello
Uite ca mai dau si eu pe aici ... asta pentru ca mi s-a facut dor de voi!
Iar am avut o perioada mai aglomerata...

Giova imi pare rau sa aud de Marco ca a luat conjunctivita ... sper sa ii treaca repede! Si chiar ma gandeam sa ne vedem zilele astea Sambata mergem la o nunta in Bihor ... asa ca nu stiu cum facem cu intalnirea asta. Poate pe sfarsitul saptamanii e mai bine Marco si reusim sa ne intalnim. Apropos Giova si Ingrid ce faceti de 1 iunie? Mergeti la gradina zoologica? Eu as merge dar ma tem ca o sa fie prea aglomerat ...

Dana ma bucur sa te vad iara pe aici. Ce minunatii ai langa tine ... doua fete dragalase foc! Ce fain deseneaza Oana!

Moni vad ca faci planuri de mers la mare ... mergeti cu trenul? Ce vorbareatza e Dia, ma uimeste!

Anasol si eu am prieteni care merg la acelasi hotel odata cu voi ... trebuia sa mergem si noi dar a aparut o nunta la care e obligatoriu sa mergem Sa va simtiti bine! pupici

Toanca am notat reteta ... imi ploua in gura! Maine dimineata fac si eu, chiar aveam pregatita carne de vitel pentru chiftele :)

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CANDA da,cu trenul mergem.Distractie placuta la nunta si noi avem una in Bihor,dar in octombrie.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, mi-am amintit ca vroiam sa te intreb despre masina. Stiu ca vroiai sa cumparati un Logan prin "programul rabla". Ce s-a intamplat? Nu ati reusit sau ati renuntat?

Canda, multumesc .
Suna bine plimbarea la gradina zoologica. Ce fain este de cele care au in oras un zoo. Mi-ar placea sa le duc si pe fetele mele.
Oana a fost la circ si a venit entuziasmata de tot ce a vazut acolo.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Dana nu am mai icercat,ca m-a convins frate-meu sa nu mai iau credit acum,ca cica ce fac eu cu masina - la serviciu am masina la scara,Ghitza nu are carnet ... A zis ca vor lua ei una second hand mai buna sa o mai foloseasca la marfa si in We sau dupaamiaza sa o pot lua eu daca vreau. Dar mai sunt doua ture de program "Rabla" din septembrie incolo. Eu o sa ma gandesc de la anul incolo la o masina totusi ,poate iau credit si imi iau una second,vad eu.Acum oricum mi-am prins urchile ca m-am apucat de renovat baia,zugravit dormitorul si cumparat aer conditionat.plus urmeaza cosmetizat dintii si mersul la mare - sigur o sa iau un "mic" credit pentru astea ca maritul salariului intra in vigoare abia din iunie si pana se aduna banii mai e.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bia in crize, eu gatesc..maine la 11;30 suntem la sedinta foto..de bine ce a auzit si-a tras o usa in cap si are o dunga pe fata-, dar din fericire, cred ca va trece pina maine..
Eu de 1 iunie stiu ce ii iau Biei..o bona sa o dezvete de naravurile ei!
Vreau si eu link cu socrosenia Giovei sa-mi dau cu parerea, ca nu pot de Bia rasfoi..am vazut numai citeva poze..aia cu toti 3 imi place mult..

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi sa sti ca nu esti singura care zice ca seman cu Clau.
Dana ce simpatic e sotul tau...barbatii astia nu au imaginatie deloc.
Canda nu cred ca mergem pe 1 iunie la Zoo, s-ar putea sa fie aglomerat, daca o vor deschide, nu stiu exact inca.
de 1 iunie planuiam cu fetele din Tm, saiesim in Botanic, cu copii cu tot. acum sa vedem ce e cu Marco, sper sa nu aiba conjit cu unctivita.
daca e ok, poate vi si tu cu Filip si Ingrid cu Diana.

eu am fugit cu marco cu pana la un mag. de cartier sa iau foi de dafin. Numai acum i le-am bagat la cuptor...si cred ca ii e foame saracul...si somn.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Cata uite de aici incep cateva poze:
http://new.photos.yahoo.com/ioana14nemes/album/576460762401164557/photo/294928804401588299/39

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Gata..vazut..seamana cu socrosenia si cu tine Giova..oricum socrosenia e dama bine!asa ca e ok...la mine era nasol daca semana Bia cu socru meu!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Cata ala e cadou pt. tine, nu pt. Bia .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ayan mi-a facut o febra 38, i-am dat Nurofen si a scazut. E cu manuta in gura la maselele din spate, deci se pare ca intai alea vor iesi si apoi caninii.
Sa va zic vreo 2 gafe facute de mine: eram in anul intai de facultate si participam la Miss Boboc impreuna cu cateva colege de grupa si ne-au dus organizatorii inainte de evenimentul in sine la un coafor sa ne aranjeze. Acolo mi-a pus o gagica parul pe bigudiuri si eu ii tot vorbeam cu dumneavoastra si ea imi zice:" Numi mai vb cu dvs ca nu sunt cu mult mai mare ca tine. Am 23 de ani". la care eu: "DA??????????? Arati de 33!" Gabi a zis ca i s-au taiat picioarele cand a auzit ce am zis. Apoi, eram la casca sa se usuce parul pe bigudiuri si vine una din colegele mele sa ma intrebe la care tipa mi-am facut unghiile ca erau vreo 3. Eu cu huruitul ala de la casca nu auzeam bine si drept urmare vorbeam f tare, tipam. Si ii zic colegei: "Du-te la care vrei, dar nu la vaca aia blonda ce a ciufuta!" Evident ca "vaca blonda" a auzit.

Mergi la inceput