Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Kiva chestia cu TT-ul e "foarte" cu dus si intors.
Oricum ar fi rezultatul, el trebuie corelat cu ecografiile, mai ales morfofetala de trim. II in care se pot depista eventualele malformatii ale copilului.
Daca e pozitiv normal ca oricine l-ar reface, dar dupa parerea mea, si daca al doilea TT iti iese bine parca tot n0ai pace. Amniocenteza este o solutie, prin care ai putea sa te linistesti. Este un procedeu mult mai edificator, dar implica si anumite riscuri (avort, infectii).
Pe de alta parte, daca TT-ul iti iese negativ, ai mai multa siguranta ca totul decurge normal, dar tot nu trebuie sa te culci pe o ureche, pentru ca au existat si cazuri in care TT-ul a iesit bine si copilul s-a nascut cu SD, de aceea trebuie corelat cu ecografiile.

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...pe mine ma doare rau capul...astazi e una dintre zilele naspa la mine..nu-mi convine nimic, nu am chef de nimic..nu am facut nimic astazi, am tot felul de senzatii la burtica...asta mic nu vrea sa mai miste si el sa stau si eu linistita...mie nu mi-au crescut sanii..tot cea mai mica marime port..doar s-au pronuntat si ei putin adica se vede ca sunt si eu femeie...ca inainte

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

..cum naiba au aparut maimutzoii aia saltareti???..sunt sabotata...

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

sunt deprimata...mi-am luat castronul cu inghetata in brate

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Roxana imi pare rau iubita ca esti intr-o stare proasta.
poate te vei simti mai bine.

Sanii nu e neaparat necesar sa se mareasca, sunt si femei care nu au avut evolutii spectaculoase ale sanilor pe perioada sarcinii si totusi au alaptat corespunzator .
Mie mi-au crescut considerabil dar -culmea- nu ma incanta deloc, chiar ma enerveaza chestia asta, mai ales ca trebuie tot timpul sa-mi cumpar sutiene.

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Cu inghetata sa stii ca nu creste decat nu si

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

BB la Jolidon au, ce ma enerveaza ca n-au si culoare neagra!

Shery 17+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai fetelor eu de cand sunt gravi nu am decat toane bune,. de fericire!! ink nu ma cuprins melancolia sau nervii!! decat ca m-am saturat sa nu8 imi mai fie bune sutienele si sa nu imi mai pot inchide blugii... in rest de fiecare data cand misca bebe realizez ca nimik nu se compara cu dorinta de a fi mama!! nici macar
pusici

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

17+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

shery, mersi de pont !! azi de abia am gasit sa imi iau 2 buc de sutiene no name!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

17+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

multumesc...imi pare rau pt chestia cu sutienele...insa nu pot sa va ajut ca eu nu va impartasesc durerea...dar sa sti cateodata imi este frica ca nu o sa pot alpta sau nu o sa am laptic...nici macar colostul ala sau cum se numeste nu a inceput sa curga.....
i-am luat cadou baiatului meu de 1 iunie ..ca sa ma mai binedispun....un maimutoi de plus imens..un pestisor haios foc si mare cat o zi de post..., un body, un costumas, botosei, din astea....deja am strans ceva hainutze....
cred ca deprimarea mea are legatura si cu faptul ca in ultimele zile ma simt ciudat rau, ba ma doare capul, ba noada, simt ca nu mai pot tine pipi deloc..ma simt ciudata la burtica...si bebe al meu nu vrea sa miste si el mai des cred ca asta ma omoara cel mai tare..of rau e sa fi mama

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput