***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Pauly,multumesc,sper sa fie asa ca nici nu pot sa merg,o sa-l pun pe sotul meu sa-mi faca putin masaj cu spirt...
Asa este,am stat toata sarcina in casa si mai mult in pat(FIV,amniocenteza,cerclaj,tratamente multe....)asta a fost,se uita cu timpul,acum e deja mai mare cu 2 sapt,cred ca sapt viitoare dupa cerclaj facem "cunostinta".Te pupic si sa ai o nastere cum iti doresti tu!

poze cu noi si bebe

Mary 37Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Sobi,

nu vreau sa te demoralizez, dar uita de weekenduri la mare, cel putin vara asta; si eu eram exact la fel ca tine, asteptam vara ca sa plec cu al meu weekndurile la mare iar acum nici nu indraznesc sa mai visez la asa ceva.
Dupe ce vine bebe, o sa vezi ca cea mai mare distractie pentru tine o sa fie sa iesi in parc cu bebe.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare Mamici & Burtici!

Anca & Andrada,
Am venit de la dr, bb e ok, mi-a facut Testul nonstress, nema contractii, col luuung si inchis. Se pare ca bb vrea sa vina la Craciun. Radeam io acum ceva timp, dar parca nu mai e rasu meu. Mi-a recomandat cam tot atatea solutii pe care le-a enumerat Elteka din revistele din UK.
M-am intors tot l fel de varza, habar nu am de ce?! Aveam impresia ca m-am relaxat, moasa care era intamplator la cabinet mi-a recomandat celebru cockteil cu: orange plus alcool plus ulei de ricin plus o crema de alune. Chipurile sa il beau seara inainte de culcare. Daca vreti reteta, spuneti. Nu stiu daca e eficient dar maine dimineatza il beau. Sunt pe invers ca noi tre sa il lasam si pe R la gradi, nu imi permit noaptea.

PEPSI, bune sfaturi pt alaptat. le-am notat.

La noi sunt 12 grade ziua dupa ce saptamana trecuta erau 31. si cred ca am racit, iar ma doare gatu, sunt pe paracetamol
Andreea-Sobi, poate se raceste vremea.

40s plus 2 zile
Ne auzim/citim pe maine, asta daca nu nasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

didi, faptul ca bebele e bine e tot ce e mai important , pe robert la cate saptamani l-ai nascut? povesteste-ne de cocteilul minune - e o chestie tipic germana?

ella, ai perfecta dreptate, stiu ca vara asta o s-o petrec home sweet home....dar am asa un dor de duca!

stiti ceva de anacamari?

Andreea 36+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

alyna mie mi-a zis dr pediatru ca in primele 5-10 minute isi ia cam 90% din cat are nevoie.

pepsi merci pentru informatii. Nu ii dau tot timpul din ambii sani. De fapt eu ii dau da nu vrea ea sa mai suga ca se satura. Ne-am amuzat in seara asta f tare ca i-am dat putin sa suga dintr-un san ca apoi sa pun cateva picaturi in lingurita peste vigantol. SI tasnea din titi de parca era stropitoare incat am stropit-o pe toata fata . AI mare dreptate cu diferenta de 'debit" la inceput si sfarsit.

kay hai ca mai ai putin si iti vezi Sosolina .

Fetelor da ce se intampla de nu mai naste nimeni?? Asteptam 1 iunie???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Sobi,

Cred ca Ancamari a nascut prin cezariana pana la urma; am fost in seara asta in vizita la dr. Radoi cu care a nascut si ea si l-am intrebat si mi-a zis ca a incercat inducerea dar n-a reusit.
dar cel mai bine sa asteptam mesajul ei, atunci cand va veni.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare dragele mele!
Ma bucur ca vi-au placut pozele cu piticul meu!( spune-ti si mie cum fac sa nu apara toata adresa atunci can pun pozele..) Am scapat si eu de mastita si acum suntem mai bine!
Mica si al meu face la fel dar ii trece repede ! Nu cred ca-s probleme!
Pepsi ai mare drepatate cu ce ai scris! Am respectat si eu regulile alea si acum e mai bine!
Noi nu reusim sa stam mai mult de 3 ore intre mese si nu stiu ce sa fac..
Va sarut pe toate si pup toate mamicile in care sunt in asteptare

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna!
eu sunt o mamica de sept oct 2005.cumnata mea este gravidutza,maine s-ar putea sa nasca,i s-au fisurat membranele si maine la prima ora cred ca naste.a incercat sa se inscrie pe forum,nu a reusit.rugamintea mea este,daca puteti sa o trecetzi si pe ea pe listuta voastra.o cheama eda,are 30 de ani,este medic stomatolog si are un bb baietel pe nume eden,inca in burtica.
va doresc multa sanatate si voua si bb vostri iar gravidutelor,nastere usoara si bb sanatosi si norocosi.
multumesc !

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

poohy eu am nascut-o pe Silvia la 40s+5z si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Iri, imi pare rau ca treci printr-o perioada asa de grea in care pe langa faptul ca trebuie sate adaptezi cu noul locatar al casei, mai ai de infruntat si problemute cu Iris. Sunt sigura ca vor trece si se cva adapta si ea oii situatii. Incearca sa o implici cat mai mult in probleme, sa o tii cat mai aproape de tine si va intelege ca si pe ea o iubesti. Poti incerca si ceva de genul ... "scumpa mea pana la aceasta varsta te-am iubit numai pe tine, de aia te-am facut pe tine prima, dar eu am suficienta dragoste sa i-o dau si lui Cosmin si trebuie sa-l iubim si pe el". Si incerca sa stai si numai cu ea cand cel mic doarme sau e in brate la tati! Ea va creste si va intelege treptat!

Raluca, sincera sa fiu pana acum am avut 1 (un) tzantzar, insa vreau sa fiu prevazatoare si sa ma dotez cu ce e necesar sa lupt impotriva lor. Nu vreau sa mi-o piste pe mandrutza! Probabil ca voi da cu raid sau ii voi vana in fiecare seara!

Vali5, ai dreptate cu lohiile ... si eu comentam ceva asemanator! 9 luni fara nimic si acum imi ies pe ochi! Totusi ieri si astazi am avut mai putina sangerare ... poate scap. Astazi Teodora are fix 3 saptamani! Despre poze ... intri pe albumul nostru comun din yahoo photos ... link-ul meu acolo duce ... dar se deschide o pagina cu o eroare in care dai "sign in" undeva sus scris cu albastru si introduci adresa noastra si parola noastra. Asa se deschide albumul meu dintre toate. Si eu ies cu Teodora afara de joia trecuta. Andrei al tau e tare frumusel. Sa-ti traiasca!

Amely, si Teodora mea plange de foame si vrea cat mai mult la tzitzi, si apoi vomita si vrea iar tzitzi. Am avut vreo 3 zile grele, insa i-am inlocuit o masa spre seara cu un ceiuc Baby Drink (o mai linisteste, si-i calmeaza burtica) + iesitul afara la plimbare (tot seara ... ii place si mai adoarme) ... si avem de vreo 2 zile destul de multa liniste. Cand venim de la plimbare ii fac baita o hranesc bine de la ambii sani apoi doarme dusa de pe la 23.30-24 pana dimineata la 5-6.30-7. Doamne ajuta sa-si pastreze acest ritm caci mie imi convine de minune!

Andrada, multumesc!

Bogalina, ti-a trimis cineva PM? Daca nu caut eu documentele si ti le trimit!

Dianalaura, ma bucur sa citesc vesti despre tine si despre Stefanut! Bine ai revenit pe forum!

Kay

Madi, cred ca si pentru Teodora mea am ales acelasi model de cercelusi ca si tine. E asa de frumusica! Te rog sa-mi spui ce fel de carucior ai (e grozav) si cat a costat! Si te mai rog sa ma inveti si pe mine cum sa fac sa-mi apara data pe fiecare fotografie!!!

Astazi Teodora mea nu a facut kk, numai parturi. Totusi acum doarme destul de linistita! Voi incerca maine cu ceiuc de musetel cum ati spus voi!

Fetelor, desi nu mai am kg acumulate in timpul sarcinii, totusi burtica mea e moale. A inceput vreuna dintre voi sa faca ceva gimnastica? O fi bine daca fac niste abdominale?

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput