***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 6
pauly spune:
dianalaura multumesc de raspuns. multi pupici lui Stefanut.foarte frumoasa povestea.
ddanagh cu multa placere.
37+Riana Alessya
poze
bebelina mea
poohy spune:
I'm back Colul meu are aproape 2 cm (adica intre 1.7 si 2 cm). Eu nu am putut sa faca gimnastica pentru gravide ca mi se scurtase colul de la peste 5 la 2.5 in 3 saptamani, si acum la 40 de saptamani si si cu genoflexiuni, mers etc e abia la 2!?!??!
Am facut si ecografie, bebe e ca de 40s+4 zile, cu kg nu e chiar asa monstruletz - a iesit pe la 3.748 - si estimarea este intre 3.600 si 4kg, deci rezonabil
Partea proasta este ca abia luni ma mai prezint la spital Asta daca nu se intampla minunea intre timp, dar tare m-as mira.
Nenea sotzulache a inceput sa se impacienteze si el ca tocmai i s-a spus ca trebuie sa plece la o conferinta pe 24 iunie, si trebuie sa se pregateasca cu 1 sapt si 1/2 - 2 inainte, deci daca nu vine Manu repede nu mai apuca sa stea cu ea! Si el care nu a vrut sa piarda nici macar o ecografie de-a lui fisa!
Dianalaura, ai un puiutz frumusel foc ! Si chiar a crescut in astea 2 saptamani. Frumoasa povestea nasterii
DidiAlex, cum a fost la control? Eu ma gandesc ca Ancamari, Angelabv si Monytza au nascut deja
Anca 40+1
poze
bebelusa
mica0307 spune:
Diana Gabriela si Vlad Stefan LA MULTI ANI
pepsi nu chiar de la inceput. Mananca putin. Incerc sa cred ca se agita atunci cand e f obosita. Are momente cand nu prea doarme ziua. Eu cel putin cu asta o asociez.
liviana la inceput ii vine ca la robinet laptele. Da nu atunci se agita, ci mai tarziu, ca initial ma gandeam ca nu mai e lapte de aia face asa, dar totusi mananca. Si cand mananca ca o lacoma o mai opresc ca vad ca se mai ineaca.
andrada daca doar asa se manifesta colicii inseamna ca sunt o super norocoasa.
Oricum maine mergem la dr si o sa lamurim si problema asta.
poohy hai ca poate iti vezi bebelina azi
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
ELTEKA spune:
Pauly !
Arcadia , sper sa fie asa, mi-e doar teama ca daca-l mai tin mult, se ingrasa si mai tare...Poate face vreo 5 kg, ma dau japonezii la televizor...
Si m-au mai speriat cu nu stiu ce umeri blocati si complicatii
(M-am uitat la pozele tale cu atentie, sa-mi inchipui mai bine cum arata si Dolofanel al meu. Dulce bebel ai !)
Raluca, ti-am trimis PM. Cred ca e cam dezlanat, dar intelegi tu ceva . Iti tin pumnii maine la doctor si te astept cu vesti
Dianalaura,am citit mesajul tau de cateva ori, imi da optimism! Ma bucur tare ca l-ai postat acum...stiu ca nu sunt prea multe de spus la cezariana, dar modul in care ai descris ca-l auzi cum plange si-l vezi...mi-a adus un pic de alinare
Dar poate totusi Dolofanel vine natural. Am incercat cu mancare condimentata, ceai de zmeura si masaj ...nimic!
Mai avem o "modalitate" de aplicat...
Va scriu maine
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
Madi spune:
Buna burtici si mamici!!
La multi ani bebeilor care se serbeaza azi !!
Noi tocmai am fost la controlul de o luna si voiam sa ma laud cu pitica mea care a recuperat foarte bine de la nastere. Am luat 1300g intr-o luna si 5.5 cm, ceea ce e foarte bine. Avem acum 3680g si 51.5 cm. Sunt foarte bucuroasa pentru ca eram stresata rau sa se dezvolte bine, ca a fost mica la nastere. Doctorita a spus ca e totul bine cu ea, si eu ma bucur mult.
Am pus poze noi cu Ana la o luna, daca vreti sa o vedeti.
Am vazut ca si voi aveti probleme cu kk. Si noua ni se mai intampla la fel, adica mai face kk tare si se chinuie saracuta si plange, se inroseste toata. Eu i-am dat Gripe baby water si am vazut ca ii mai inmoaie scaunul. Intreba cineva ce sa ii dea daca nu face deloc: si eu stiam tot de o lingurita cu ceai de musetel.
Poohy
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
poohy spune:
Merci pentru majorete fetelor Poate poate se indura si Manu...
Elteka, ceai de zmeur zici? Cred ca ma duc sa imi cumpar Nu suport eu ceaiul, dar pentru cauze importante...
Ciresele nu ajuta? Ca tocmai am hapait un castron Si oricum vine Dolofanel, tot puiul tau o sa fie, si tot in leganutz o sa se joace Hai ca la 5kg nu ajunge Dolofanel ;)
Eu trebuie sa ma duc sa imi gasesc ceva de facut inca o saptamana... Am zis ca daca intru in prenatal de la 37 de saptamani am ceva zile de postnatal, da na' ca nu se potriveste socoteala de acasa cu cea din targ
La Multe Lunisoare/Ani pentru Vlad-Stefan si Diana-Gabriela!! Si cu intarziere si scuze pentru Ana-Teodora si Mario-Luca!
Anca 40+1
poze
bebelusa
pauly spune:
poohy la tine sa nu te mai necajesti, te cred ca i-ti doresti mult sa o ai pe printesa langa tine dar mai un piculet de rabdare(sa nu arunci cu rosii in mine) ca poate se gandeste sa-ti faca o surpriza.
monytza nu a nascut inca, i sa schimbat data cezarienei pe 31 mai.am si modificato in listuta.
37+Riana Alessya
poze
bebelina mea
moko spune:
salutari "incinse" (la propriu, ca eu mor de cald!!! ) pentru gravidute si proaspete mamici!!ma uit de cateva ori pe zi pe listuta de la inceputul capitolului si nu-mi vine sa cred ca de atatea zile nu s-a mai intamplat nimik!!- sau poate nu stim noi
off, tare mult mi-as dori sa pot adormi si sa ma trezesc sambata dimineata- m-am tot dat eu viteaza, dar imi e din ce in ce mai greu sa rezist cele cateva ore la serviciu( ba, in plus, trebuie sa prestez si niste "suplimentare", asa, ca sa am ce regreta in perioada cat voi sta cu bebe acasa)
Eu, in loc de insomnii sufar de o somnolenta crancena!!!as dormi toata ziua..bietul sotulica tre' sa se multumeasca de ceva vreme cu sandwich-uri si fast-food, pentru ca ma aflu in imposibilitatea de a "stationa" in bucatarie!!!!!
Eu tare ma laudam ca din momentul in care intru in luna a saptea, voi avea bagajul gata pregatit si pus la usa!Ei bine , mi-e o frica sa-l fac, de' nu e adevarat!!ma tot uit la hainutele lui bebe si ma gandesc ca ar cam fi cazul sa incep sa le spal si sa le calc..dar parca sunt paralizata!!
de kay mai stie cineva ceva?
pun si eu la treaba pentru "surprize"!!!
pupilici!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
36+ cu bebel baietel!
poze
pauly spune:
madi ii superba micuta Ana Teodora.sa-ti traiasca.
si are niste cercelasi minunati.si noi i-am cumparat ieri.i-ati facut gaurile la spital?
LA MULTI ANI BEBEILOR CARE SE SERBEAZA ASTAZI
37+Riana Alessya
poze
bebelina mea
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by mica0307
vali multumim . Ce a crescut ANdrei!Si ce punkist e in ultimele poze
dianalaura bine ai revenit. Ce de poze ne-ai pus. Ce scumpic e Stefanut. A propos ii zicei Ianis sau Stefan?
Avem si noi o mica problema. Din cand in cand ne cam agitam la titi la mami. Se tot agita, desi mananca, se tot urca pe mine si uneori chiar incepe de planga. Oare ce are?? Repet in momentele alea chiar mananca, ca ma tot gandeam ca nu ii vine lapte. Oare sa fie obosita??? Voi patiti asa ceva???
SI majorete pentru fete
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
Mica, asa patesc si eu dupa ce mananca cat de cat!Suge si se impinge, tipa,....crize nu gluma!Nu stiu nici eu cauza!Desi trage, constat ca totusi s-a saturat din prima runda de supt!Cred ca asta e pt ca apoi nu mai mananca!
Stiti cum scriu acum?Cu el in brate ca iar are crize de plans aiurea(e mancat, spalat, schimbat....)!Offffffffff!!!!!!!Greu mai e!
Iar eu ieri de la 14 pana azi nopate la 2 am avut criza de colica renala, am vomat.....imi venea sa ma urc pe pereti!Si nici un doctor nu-mi zice concret ce am!Bine ca asera a dormit pitikul de la 22 la 4!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)