***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

vali multumim . Ce a crescut ANdrei!Si ce punkist e in ultimele poze

dianalaura bine ai revenit. Ce de poze ne-ai pus. Ce scumpic e Stefanut. A propos ii zicei Ianis sau Stefan?

Avem si noi o mica problema. Din cand in cand ne cam agitam la titi la mami. Se tot agita, desi mananca, se tot urca pe mine si uneori chiar incepe de planga. Oare ce are?? Repet in momentele alea chiar mananca, ca ma tot gandeam ca nu ii vine lapte. Oare sa fie obosita??? Voi patiti asa ceva???

SI majorete pentru fete

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mica, se agita la inceput de supt?

Flavia 38+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Neata fetelor!cum ati dormit?Eu m-am trezit pe reprize,desi pana acum dormeam dusa pana pe la10 .Aseara,in timp ce ma plimbam prin casa,am avut niste intepaturi ciudate in partea dreapta,mai sus de sold.am stat indoita cateva secunde,de durere.Voi ati patit asa ceva?In plus,aveam picioarele asa umflate ca nu le mai simteam. prea ma laudam eu ca mi-e bine
Mai pun si niste ]majoreta] pt surprizele de azi.O zi buna sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

neatza fetele,

noi raportam inca o noapte dormita aiurea, m-am trezit de multe ori la pipi(cam din 2 in 2 ore), mi-a fost cald si de cam de pe la ora 4 dimineata nu i-mi mai gasesc locul...ma invart incontinuu.

oanacludia mai un piculet si i-ti ti bebelasul in brate.curaj!!

doxinu ma bucur ca te-ai mai linistit.

37+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata!

Petit_Ange si eu tot la sfarsitul lui iunie am termenul! Dar cine stie... Cu caldurile astea! Toata lumea imi zice ca sigur nasc mai repede ca am o burta....
Ankaa, Pauly si eu am probleme cu somnul! Azi noapte pe la 2 nu puteam dormi, iar dupa aceia nu dorm profund! Ma simt tare obosita, dar din cauza caldurii nu reusesc nici ziua sa ma odihnesc! Si eu eu experimentez dureri de burta!

Alina-Mirela 36+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Am revenit,dupa o incercare esuata de a adormi .Se pare ca picioarele mele nu vor sa-si revina,oricat le-as tine de sus.Chiar incep sa-mi doresc sa nasc mai repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,

Am fost aseara la dr Badiu in formatie completa (a trebuit sa-l luam pe M cu noi caci nu avea cu cine sta acasa) si situatia se prezinta astfel: colul este scurtat si e f posibil ca secretiile abundente sa fie de la dop. Daca nu se intampla nimic intr-o saptamana (ceea ce eu ma indoiesc), ma duc lunea viitoare la alt control. Deci deocamdata ramanem in formula 2 in 1. Fie vorba intre noi mi-as dori sa nasc joi cand e ziua lui tati sau pe 1 iunie ca tot e ziua copilului. Sa vedem insa ce vrea si Bogdanel.
Pauly, si eu dorm prost, parca sunt intr-o stare de veghe. De la 3 noaptea nu cred ca am mai adormit, ba chiar in veneau in minte versuri despre nastere (compuse de mine cu dedicatie pt dr)...
Mica, e posibil sa ii vina jetul de lapte prea repede lui Maya si atunci ea simte ca se inneaca. Cel mai bine e sa vb cu pediatra...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 38s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neatza burtici si mamici,

OanaClaudia, seamana foarte bine ce ti-a zis tie doctorul cu ce mi-a zis mie. Sa vedem ce zice si dupa-amiaza la control.

Deci suntem acum un numar record de 6 cu DPN depasit?

Angela, Monytza, Ancamari, DidiAlex, nici un semn de la voi ieri? Ati fost si au venit bebeii??

Liviana, asta e tradare Vrei sa nasti inaintea mea?
Matei e pregatit pentru venirea lui Bogdanel?
Daca bebelina mea vine pe 1 iunie - o sa avem tripla aniversare - de la prima intalnire cu tati, de la casatorie si nasterea gogosicii

Eu dormitez toata ziua. Mai adorm un pic, ma mai scol de foame, mai adorm, mai dormitez etc

Mamicilor eu nu stiu ce sa va raspund. Sunt pe dinafara la subiect. Numai multi pentru bebei si mamici

Anca 40+1
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare!!!

Mica... eu zic ca e vorba de colici... Asa mai face si al meu... Suge si il apuca si atunci se franguie tot... Se vede ca-l doare ceva.

Liviana... pai cum asa de 1 IUNIE? Vrei sa nu aiba bietul baiat parte de doua sarbatori: si ziua lui si 1 iunie??? Vrei sa scapi lejer cu doar un cadou? Ziua lui si 1 IUNIE = 2 in 1??? Vezi sa nu fie gelos ca de ziua lui (daca ar fi pe 1 iunie!) ar primi si fratele lui cadou...

Didialex... sa te prezinti la raport ca sa stim ca esti tot 2 in 1!!!

De KAY, mai stie cineva ceva?

Monytza... scuze pt ieri... Azi se pare ca nu e chiar vreme de plimbare cel putin deocamdata

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

androix, alyntamultumesc pt raspunsuri
alynta sa stii ca si eu am observat ca burticile sunt pe cale de disparitie la noi pe forum si am fost invadate de mamici....
aseara chiar am avut o revelatie...inainte era un spatiu foarte mare de la inceputulk liste pana unde sunt eu trecuta...acum...din doua rotite de mouse...am si a ajuns... deci nu mai e mult....
oricum eu mi-am luat libertatea sa notez nr tau de telefon din listuta pt ca am vazut ca esti o burtica activa care naste mai tarziu si probabil ca o sa mai dau sms sa va spun ce se intampla
asta ..pt ca nu stiu in ce stari va fi sotul meu () si poate uita sa intre pe forum...desi eu l-am instruit foarte bine in ultimele zile...
despre pompa nu stiu ce sa zic...la mine curge colostru din luna a 5-a acum chiar foarte abundent...pe 5-6 canale...banuiesc ca nu vor fi probleme de canale infundate...sau mai stiii...
of..abia acum imi dau seama cat sunt de nepregatita...desi ma tot pregatesc de 9 luni...

mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
AMR 6 zile...pana la internare

Mergi la inceput