Inghetata!
Raspunsuri - Pagina 2
Mirrella spune:
quote:
Initial creeata de dana d
Am auzit o data un medic nutritionist intr-o emisiune televizata, ca inghetata ar fi singurul "dulce" acceptat cat de cat in curele de slabire. Ca ar avea oricum mai putine calorii decat toate prajiturile de orice fel.
Mi-a ramas intiparit in minte si de atunci nu-mi mai fac probleme de silueta cand mananc inghetata, mananc cata vreau.
Problema e ca vreau multa si buna si mai nou vreau sa o fac in casa.
Asa ca va rog pe voi sa postati aici ce retete aveti de inghetata, nu din cele la plic ca doar din alea stiu si eu sa fac
Fetele mele
Eu zic sa mananci totusi cu masura daca faci vreo inghetata postata pe aici...majoritatea au ceva oua,zahar,unt,frisca.....se aduna ceva calorii.
Eu am gasit pe Culinar o reteta cu iaurt,daca s-ar folosi ceva indulcitori sau fructoza,zic ca chiar e buna la regim.
N-am incercat-o inca,dar e pe lista.
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15393&hl=
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
hcclara spune:
dana d, pai las` ca nu faci toata ziua inghetata, fa-o asa cum e cu unt, ca e ft buna...o sa-ti placa.
mie cel mai mult imi place inghetata de cioco, si in varianta asta o fac in doua culori, jumate o las galbena si in jumate pun cacao...
(mie nu-mi prea place de fructe)
mai am o reteta buna, in forma de tort si o tai felii, aia e pe straturi, unul de ness, unul de vanilie, unul parca si de cioco, nu mai stiu exact, nu am facut-o, numai am mancat-o...daca vrei reteta am sa ti-o scriu (e putin mai complicata ca faci un start, o pui 2 ore la conge, apoi inca un strat, iar la conge...)
Claudia
Poze
Alynutza spune:
Mirrella tu consumi fructoza in mod curent? E ok daca vrei sa slabesti? Nu de alta dar tocmai am citit un articol super socant pe net, cum ca fructoza nu e buna, ca iti face foame, ca e chiar mai daunatoare decat zaharul, fiind responsabila pentru obezitate.
belutza spune:
Am facut si eu inghetata acasa , dar nu mi s-a parut cine stie ce.Nu se compara cu cea din comertz.Asa ca am renuntzat sa mai fac eu .Prefer sa o cumpar.
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
Mirrella spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Mirrella tu consumi fructoza in mod curent? E ok daca vrei sa slabesti? Nu de alta dar tocmai am citit un articol super socant pe net, cum ca fructoza nu e buna, ca iti face foame, ca e chiar mai daunatoare decat zaharul, fiind responsabila pentru obezitate.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Alynutza,eu nu am folosit niciodata fructoza,nu stiu cat o fi de sanatoasa...dana voia sa nu aibe mustrari de constiinta cand mananca inghetata si de aceea am pomenit de fructoza.
Eu imi indulcesc cafeaua cu zaharina,iar deocamdata am renuntat la inghetata..
Stiu ca nici zaharina nu e sanatoasa,dar ce sa ii faci
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Clover spune:
E mai slaba caloric ca are si multa apa spre deosebire de ciocolata si prajituri. Este o bomba calorica mancata dupa suflet si mai ales o sursa de foarte mult zahar. Sfatul meu un cornet sau o inghetata pe bat pe zi maxim. Hai doua daca e sa crape sufletul dupa inghetata.
Keep the promises you make to yourself.