Mega Image Dr.Taberei -sunt oripilata!
![](images/user_woman.png)
Am avut o experienta foarte urata in w/e la Mega Ime ul di Dr.Taberei.
Locuiesc in zona si de atata joaca si alergatura (pe role) fetitei mele de 5 ani si prietenei ei de 8 ani li s-a facut sete.
Am intrat in mazin (att fetitele erau pe role). Nimeni nu ne a zis nimic, nici un afis care sa interzica acest lucru.
Am facut turul mazinului (care esti obligat sa l faci pt ca au reasezat atat de prost standurile incat nu poti merge glont la un stand si sa iesi). Eram aproape de iesire ;fetitele erau la 1 m de mine (ele super cuminti, nu au atins nimic pt ca le am rugat sa fie cuminti).A venit un individ care a inceput sa le iminga : iesiti afara! L am intrebat cu ce drept imi atinge copilul. A inceput sa urle ca nu am voie cu rolele in mazin. Fair enuff dar sa mi impinga copii... L am intrebat daca patronul lui reeaza comportamentul lui(stiu cine este patronul mare- e acelasi ca la Cora, unde vanzatoarele vajaie cu rolele pe langa tine) .S a enervat si mai tare si a inceput sa strige AFARA! Nu m am simtit niciodata mai umilita. Alti oameni au inceput sa l intrebe unde scrie ca nu am voie sa merg cu rolele etc etc.
Am iesit cu copii (a mea deja plangea) ; am vrut sa ma intorc singura sa vb cu sefa de mazin dar fetita mea m a rugat plangand sa nu o fac.
Nu stiu unde sa semnalez acest caz.
Imi pare rau ca pana acum nu am reclamat ca am gasit produse expirate acolo, ca organizarea lasa de dorit, ca vanzatoarele barfesc conducerea si pe alte colege, ca se giugiulesc pe acolo, ca mezelurile sunt absolut infecte....
Nu am facut nimic sambata si duminica ...pt ca obisnuiesc sa ma calmez si apoi sa actionez.. Dar tot sunt furioasa.
Voi ce ati face in locul meu??
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Parerea mea e sa faci o reclamatie direct patronului referitor la purtarea angajatului sau! Nu sta pe ganduri! Astfel de angajati fac un cumparator sa nu mai intre a doua oara in magazinul sau!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Jasmine spune:
Sa nu cumva sa lasi lucrurile asa!Fa o reclamatie la seful de magazin.Sper ca ai retinut exact numele angajatului care a tipat la voi si a impins copiii.
Si,evident,nu mai calci niciodata pe-acolo.
Si eu stau prin zona dar de cand au reamenajat in halul ala magazinul nu ma mai duc.
grenouille spune:
si eu sunt oripilata.
auzi, da' cu masina scrie ca nu am voie ?
as intra si eu cu ea, sa nu mai car cumparaturile pana la masina.
da' nu cred ca am loc ...macar pot sa incerc sa intru?
adi_dalma spune:
Fortelady- respect regulile dar nimeni sub nici un pretext nu mi atinge copilul.
Tu nu gandesti la fel? Este un picutz de ironie in raspunsul tau sau mi se pare??!! Tu poti intra cu masina daca te poti incalta cu ea in loc de tenisi!
Si daca in Cora (care apartine de acelasi grup DELHAIZE) vanzatoarele se plimba cu rolele aici de ce ar fi interzis??!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Fortelady, ai dus lucrurile la extrem. Ma mir ca nu ai dat exemplu avionul.
Adi, fa o reclamatie cu toate ca, in Romanica noastra, nu stiu daca vei rezolva ceva. Aici fiecare are regula lui, din pacate.
Iti inteleg furia care vine si din neputinta de a face ceva.
grenouille spune:
da' nici nu scria ca nu e voie sa impinga copiii
te editasi, ma editez: colega' de birou ma intreaba (ca eu n'am megaimaj in cartier ca sa cunosc regulile, ea are - recunosc ca sunt frustrata din cauza asta) - deci, poti intra cu orice in magazin- conditia e sa-ti poti pune in picioare ca pe tenesi? [ca sa nu zic "sa-ti bagi picioarele in el" ca suna... ciudat]
adica - schiuri, clapari, snowboard,surfboard?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
Fortelady daca ai ceva de zis spune daca nu citeste putin regulamentul in jurul punctului 7.
Multumesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Daca stam sa comparam Cora cu Mega Image, primul este mult mai mare decat al doilea. Deci as intelege ca la Cora sunt permise rolele, si la Mega Image nu.
Ceea ce nu mi se pare deloc normal este ca nu era specificat in nici un fel. Mai sunt unele magazine care au la intrare diverse icon-uri taiate (de genul o inghetata taiata, un catel, un carucior, etc).
Cum ar fi trebuit sa stii ca nu ai voie sa intri cu rolele. Sau macar sa-ti fi spus la intrare...
Cat despre faptul ca iti impinge copii, eu as fi facut un scandal cit casa. Nu are nici un drept, indiferent ce ar fi facut copii, mai ales pentru o prostie ca asta.
Eu zic ca merita sa te duci cu o reclamatie si la ei, si la OPC.
Bafta!
Kya