Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanici spune:
Nickol_f cred ca mesajele tale sunt inca moderate si apar mai tarziu. Eu una, sa nu fie cu suparare, dar nu l-am vazut pe cel de pe prima pagina. Inafara de ziua ta de nastere, nu vrei sa ne zici si despre bebelus ceva date, ca vad ca nu este trecut in listuta.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
ROXANICI multumesc.
Am incercat dar nu merge parola.....erau numai cifre asha-i? Oare am gresit ceva?
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
Mihael@ spune:
Am facut vaccinul! Sunt cam debusolata, dr. mi-a zis sa ma comport absolut normal, drept pt. care am stat afara o jum. de ora dupa vaccin si i-am facut si baita in seara asta. Dar m-a pus naiba sa citesc pe net si cica sa nu-i faci baie si sa nu-i dai sa manance 2 ore dupa . Ce stiti despre asta? Am gresit eu?
Si inca ceva: am incercat sa-i pun supozitor dar nu am reusit , pur si simplu nu intra. Help me cu niste sfaturi "tehnice" pt. introdus supozitorul. La 2 ore dupa vaccin nu avea febra dar daca face trebuie sa-i pun.
La naiba cu vaccinurile astea, ca am avut niste emotii si acuma ma uit la ea ca la o bombita cu ceas. Eu, care de obicei sunt foarte lucida si echilibrata, am cam luat-o pe ulei........
Mihaela cu Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
roxanici spune:
Mihael@ care vaccin ai facut, de la stat sau altele?
Supozitoru noi am bagat cu muuulta rabdare si inceeet ca daca strange din fund ai norocu sa nu intre deloc sau sa intre si sa il scoata imediat. DAca reusesti sa il introbagi, sa tii un pic buculitele stranse sa nu il dea afara imediat.
Da' daca nu face febra de ce vrei sa ii pui supozitor?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Mihael@ spune:
Roxanici, crescuse la 37,8 febra, de asta voiam sa-i pun. Am facut vaccinul de la stat.
Acuma plange de mi se rupe inima, s-a mai linistit la taica-su in brate.
Mihaela cu Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
iunita spune:
buna searaaaaa!
Am facut si noi vaccinul - Infarix Hexa. A plans putin ca a tinut-o de picior si dupa aia se jeluai asa la mine..in rest e ok. Sg "interdictie" e cea cu baita ca sa nu se inflameze locul acolo. Dupa vaccin ne-am plimbat cam 40 de minute si de atunci (de la 20.00) doarme.
Bilantul la 2 luni:
Greutate 4.600g
Lungime 57,5 cm
Suntem fooarte multumite.
Si mie mi-a spus doc sa ii pun juma de supozitor de novocalmin dar...nu am reusit sa il pun. Era si destul de moale supozitorul si ..esec total. Am zis sa o mai las si incerc sa il pun cand s-o trezi poate e si ea mai linistita si se mai intaresc si alea ca sunt la frigider acuma.
martutza si muuulta rabdare si putere. sper sa se rezolve toate. vedem cum facem pe 1. poate ne cuplam la un taxi in final.
RaisaFudulu distractie placuta la bunici! Fetitele noastre vad ca tin la siluete. Iarina a vut la nastere 3350..deci sunt cam p'acolo.
roxanici sar'na de info pt introbagat supozitorul
Noi plecam sambata la bunici pt 1 sau 2 saptamani... dar avem net si acolo si sper sa pot sa fiu up to date. Sper numai sa nu intervina ceva si sa nu putem veni vineri...da' mai e pana atunci!
Nu stiu daca mai era ceva da' nu ma mai ajuta neuronul.... am avut niste emotii cu vaccinul asta...cred ca am slabit 3 kg (ceea ce pana la urma nu ar fi rau ca mai am de dat jos vre-o 20)
pupam albinute , bondarei si matcute.....si ciufulim trantorashii... ca parca o cam merita vad eu!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
gabdyd spune:
wow ce de ati scris de azi dimineata,
lasai copchila mica in grija alei mari, daca puteti crede asa ceva .
as vrea eu! deocamdata ii rasuceste muzicuta de la carusel sau ii zdrancane jucarele sa nu planga.
intrebarea cu calciul vroiam sa o pun si eu, dar vad ca ati raspuns deja. Mie mi-a spus dr de familie sa ii dau de acum o luan dar nu am avut curaj pana acum. Sper sa nu dea diaree ca a mea si asa are inca scaune lichide si explozive si iese afara cam de doua ori pe zi.
Selene daca reusesti sa descifrezi reteta sunt curioasa cu ce e.
Diana ce de abstinenta... . cred ca esti ok acum sa incepeti. Ca sa il convingi poti mergi la dr sa iti dea unda verde. Eu am fost azi si mi-a spus ca puteam incepe mai dinainte. Eu am sase saptamani de la nastere, cu epiziotomie.
da, si a mea a inceput sa cheleasca si eu ma prapadesc de ras ca ea are parul destul de mare si a facut doua goluri in partile laterale ale fruntii.
eu pe Chipie nu am putut sa o votez de mai multe ori, o sa incerc de la alte calculatoare cand voi avea ocazia. De fapt cred ca numai maine, de la servici, pt luna mai.
hai ca am reusit sa dau laptele in foc stand pe forum!
ma duc sa iau copila ca plange convins.
sunt de acord cu martutza,
de fapt cred ca e mai bine sa inrosim cuvantul cheie din raspuns ca sa nu fie cu suparare pt nimeni si sa vada toata lumea bine, chiar si eu ca am ramas cu vederea in ceata dupa sarcina asta
Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007
roxygeo spune:
buna seara mamicute, albinute si bondarei!
Multumesc mult pt raspunsuri zilele astea trebe sa ma ocup de cumparaturi...inca nu stiu cu ce o sa o imbrac pe bebelina la botez...da` sper sa-i gasesc ceva frumos..si la pret acceptabil
Legat de relatia cu sotu..are suisuri si coborisuri...io i-am impus dinainte sa isi ia concediu in prima luna ca io n-o sa ma descurc...si asa am facut la inceput el s-a ocupat mai mult, ca mie imi era mai greu cu operatia..si oricum mi-era teama si mi-a luat mai mult sa ma adaptez..si apoi ne-am impartit sarcinile,cit de cit, el era de serviciu noaptea si io ziua...si uite asa am descoperit ca sotu stie sa faca cumparaturi singur, sa gateasca, sa alerge dupa acte...acum e mai greut un pic ca are multa treaba la serviciu...si lucram in acelai domeniu iar io ma simt cam exclusa...da` asta e.
Acum tot el se ocupa de bb seara...adik ii face , masaj, gimnnastica...
La noi problem e cred ca toata viata noastra momentan se rezuma la bb..cind vine acasa zici ca intru la interogatoriu...parca ma verifica dak am avut grija de bb cum trebuie...cred ca io ma inscriu la categoria sot neglijat
Hai ca m-am intins ca o zi de post...am uitat...si la noi abstinenta se incadreaza la capitolul luni ...
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
dallina spune:
Fetelor, nu reusesc sa tin pasul cu voi.Imi pare sincer rau dar nu reusesc sa intru in fiecare zi si apoi de multe ori pana citesc din urma se trezeste pitica mea si cum nu prea doarme ziua, mai mult ne uitam una la alta, nu mai reusesc sa va scriu.Se mai intampla de multe ori sa uit unele intrebari ale voastre atunci cand raspund si imi aduc aminte dupa ce am scris deja mesajul si imi tot zic ca o recuperez mai tarziu dar nu reusesc,asadar va rog sa nu va suparati, spun asta referitor la mesajul lui Loradin si a lui Absoluta.Sa stiti ca de multe ori am ramas fara raspuns la intrebarile mele dar apoi am vazut ca sa raspun ulterior pentru o alta fata, asa ca nu trebuie sa va suparati pe noi.Poate chiar nu am putut sa va raspundem ca eram cu capul plin de ganduri despre problemele cu care ne confruntam sau poate chiar nu am trecut prin situatia respectiva.
Se mai intampla sa raspund la intrebari dar sa nu trec numele persoanei la care raspun ci doar sa dau raspunsul,deci va rog nu va suparati.Eu cred ca ar trebui sa fim mult mai intelegatoare una cu alta si sa intelegem ca toate ne confruntam cu greutati si daca se intampla sa nu raspunda nimeni la intrebarile noastre ar trebuisa le mai pune inca o data si cu siguranta vom primi un raspuns.
Dupa cum sa vazut aici pe forum perseverenta, in mai multe cazuri, da roade.
Linea neagra o am si eu si mi-a spus mama mea ca dupa aproz 6 luni va trece.Sa speram, ca sincer nu imi place de loc, arata mai rau ca urma pe care o am de la cezariana.
Despre suptul pumnilor la copii si fetita mea o face cu multa indarjire, dar incet incet am reusit sa ii fac cunostinta cu "didi" alias suzeta, pe care o imoi inainte in lapte si stunci o primeste cu placere.
Vreau sa va spun cala mine lohiile inca nu s-au terminat, am aproape 5 saptamani.Mai este cineva asa?E ok?
Despre alaptat eu am fost intotdeauna pentru si ma uitam cei drep un pic sceptic la mamele care spuneau ca laptele lor nu e consistent sau hranitor si ca au trecut pe formula, dar uite ca roata se intoarce.Am fost vineri la control cu fetita mea si doctorita mi-a spus ca nu a mai luat nici un gram in greutate de la ultimul control adica de doua saptamani ba chiar avea cu 50 de gr mai putin.M-a intrebat daca i-am schimbat alimentatia, iar eu i-am spus ca tot de la san i-am dat.Asa ca m-am alarmat.Am inceput sa cred ca sunt inconstienta si nu imi dau seama ca imi tin copilul flamand dar de fiecare data ea golea un san si adormea si dormea bine nu se trezea decat dupa 3-4 ore.M-a mulgeam din celalat si scoteam cate 80-100 de ml deci am crezut ca e deajuns ca sa se sature...dar se pare ca ii umplea stomacul dar nu se depunea nimik.
Acum am inceput sa ii dau completare lapte praf si de joi am pus 200g.Nu mai stiu ce sa cred.
Despre metode contraceptive inca nu m-am gandit fiindca nu avem inca unda verde dar cred ca pentru inceput vom opta pentru preve.
Despre depresiile statului in casa si al cresterii copiluluipot sa va spun ca ma lupt cu ele in fiecare zi, nu credeam ca va fi atat de greu.eu sunt acasa de cand eram insarcinata in 3 luni deci va dati seama ca in momentul in care voi evada nu stiu unde o sa ajung.Cam tot de pe atunci duc lipsa de.
Asa ca in concluzie si maine e o zi si uite asa o sa ne vedem pitici mari si o sa ne intrebam cum a trecut timpul pe langa noi.
Va doresc multa rabdare si optimism.
dallina fericita mamica a lui Raluca Ileana 27.04.07
http://community.webshots.com/user/dallina24
gabdyd spune:
corectez,
am reusit sa o mai votez pe Chipie o data .
ii pun si majorete, va rog sa nu radeti de mine dar imi plac pisicile.
Hai Chipie!
Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007