Filmul lui Cristian Mungiu - marele premiu -Cannes

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Bravo lor! Abia astept sa vad si eu filmele! Si pacat ca Nemescu nu mai e printre noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Intre timp, desigur, a aparut fara sa se lase asteptata eterna si mioritica www.hotnews.ro/articol_74007-Cristian-Mungiu-acuzat-de-plagiat.htm" target="_blank">acuzatie de plagiat.

???

Pentru cei care vor repede "sa faca rost" de filme, cred ca cel mai mare semn de respect fatza de Nemescu si Mungiu ar fi sa mergeti la cinema sa le vedeti.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Pentru cei care vor repede "sa faca rost" de filme, cred ca cel mai mare semn de respect fatza de Nemescu si Mungiu ar fi sa mergeti la cinema sa le vedeti.

Nasterea ariciului junior Pozele mele
Poze cu noi si Vladimir

Sibylle,

Alina 11+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Eu una de-abia astept sa vad filmul lui Mungiu, am inteles ca va rula si la noi de prin iunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Da, curat mioritic. Asa zisa acuzatie de plagiat e, de fapt, o acuzatie ca Mungiu si/a permis sa faca un film despre avorturile din perioada ceausista, dupa ce a citit un scenariu cu tema asta la un concurs unde era in juriu. Intre respectivul scenariu si filmul lui Mungiu nu e absolut nici o asemanare in afara de subiect> avorturile. Mi se pare absurda acuzatia. Asa ar trebui sa nu se mai faca filme despre razboi, povesti de dragoste, etc.

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Asemenea specimene nici nu ar trebui bagate in seama. Asa ne dam singuri cu stangul in dreptul. Articolul respectiv nici nu ar fi trebuit sa apara! Daca ar fi fost un fapt dovedit, ar fi fost cu totul altceva! Dar asa, barfe...la greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Felicitari ! e ceva nemaipomenit!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

www.youtube.com/watch?v=uMJdwoRSEog" target="_blank">ptr cine nu a vazut premierea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

http://editura.liternet.ro/carte/222/Dan-Mihu/Sa-iubesti-si-sa-tri-apa.html

Am citit scenariul lui Dan Mihu. Ideea ca o femeie trebuie sa avorteze este aceeasi dar se pare ca actiunea este alta...
Banuiesc ca se fac multe filme avand o tema comuna.
Felicitari Cristian!!!
El este 'decretel' si sigur ca tanar a fost timorat de o eventuala sarcina (nedorita) a cuiva.Poate scenariul lui Mihu l a determinat sa 'PRODUCA'CEVA PE TEMA ASTA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Cititi comentariile din link-ul dat de adi_dalma. Dan Mihu zice ca nu-l acuza pe Cristian Mungiu de plagiat:

"Lumea a inteles ca eu il acuz de plagiat. Nimic mai fals. Il acuz de faptul ca, daca n-ar fi fost in juriu nu ar fi scris acum un scenariu socant pe tema avorturilor din Romania ceausista.|

Mi se pare ridicol. In loc sa ne bucuram si sa fim mandrii cu totii ca Romania prin Cristian Mungiu a castigat un asemenea premiu, noi sarim sa ne dam "la gioale".Ooof.

Azi am fost felicitata de prietenii mei(belgieni,francezi) pentru premiul Romaniei de la Cannes! Frumos, nu?

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput