Cum imbracatii bebelusi noaptea
Raspunsuri - Pagina 2
mmi spune:
Copilul meu doarme cu o pijama foarte subtire si neinvelit. Dezbracat de tot nu-mi vine sa-l las, deoarece avem si geamul intredeschis si mi-e teama sa nu se raceasca spre dimineata. La amiaza doarme doar intr-un tricou cu mineca scurta si chilotei.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
cristina78 spune:
Cand este foarte cald nu o mai imbrac cu nimic doarme in "pelea goala"
cu geamul deschis,aparatul pt. tantari in priza si dupa 2 ore si o luam cu noi in pat.
Naspa fara aer conditionat dar "ata ete"
Cristina&Cristina
joxy spune:
Body fara maneci sau craci.. :), geam deschis, AC oprit, fara sa fie invelita.
Tot transpiram si bem apa peste noapte.
Cu respect,
Florin
Florys spune:
Un body cu mineca scurta si AC toata noaptea ca altfel nu putem dormi de caldura.
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473
carmen spune:
Body cu maneca scurta, neinvelita, usa putin deschisa la balcon si pozitia musai pe o parte sau pe burta.De transpirat oricum transpira.
carmen
Otilia spune:
Pāna in 25°C: body subtire fara māneci
Peste 25°C: nimic (doar scutec Huggies)
In ambele cazuri develita :))) eventual cu geamul intredeschis (daca nu intra prea multi tāntari sau muste :(( )
@+...
Otilia & La Adelita
Camelia spune:
Body cu maneca scurta , invelita (intr-un sac de dormit subtire), plus geamul deschis.N-am gasit-o niciodata transpirata , doar putin iritata pe gat ca-l tine vesnic pe Boby (jucaria preferata) pe fata si pe gat cand doarme.Eu il iau pe Boby, ea si-l pune la loc.
Oricum, la noi nu e exagerat de cald noaptea.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Marina spune:
body fara manecuta si geamul deschis. daca e ca zilele trecute de nu se racorea deloc bagam AC si punem un tricou subtire.
marina
mamamariana spune:
Noi dormim (la 3 luni) intr-o pijama foarte subtire, cu aer cond toata noaptea reglat la 26 de grade, neinvelita, singurica in patutz. Dormim asa, toata noaptea de pe la 9 seara pana la 6 dimineata cand ne rapune foamea. Dupa aceea ne schimbam intr-un body subtirel, fara manecutze si cand ne mai ia somnul peste zi, dormim cum apucam... si pe unde apucam. Tot cu AC, evident, ca altfel nu se poate aici la noi.
Mamamariana si bb Emi
ticka spune:
Cand Alexutza mea era bebelush (avea 5 luni), dormea vara doar in pampers, pe atunci n-aveam aer conditionat (ce pacat!). Acum doarme doar in chilotei si e ok.