decaderea Vamii Vechi...

decaderea Vamii Vechi... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Ce a fost si ce a ajunf Vama Veche ...

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=11038&art=29404&cHash=516dee71bo

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Asta-i poveste veche, cred ca s-au mai tot scris articole despre acest subiect.

Noi am fost ultima oara acolo in 2004 si am fost dezamagiti. Ca si de "2 mai", dealtfel...

Doar gazdele noastre dintotdeauna (lipoveni harnici si simpatici) au ramas la fel, la ei in curte ne simteam ca pe vremuri (vremuri de indragosteala).

Asta e, pacat.

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ca si alternativa la vama veche acuma este delta, sau ma rog, gura de varsare a dunarii in mare. pana o sa se aglomereze si acolo...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Tiganie . E cel mai scurt si potrivit pentru a descrie atmosfera , peisajul ,,urban si chiar muzica . Ddaca au ajuns manelele la Vama e clar ca nu mai e de stat .

Mie Vama Veche imi amintea pe alocuri de atmosfera nonconformista a Balcicului .
Acum o zona frumoasa poate fi Sulina sau Sfantu -Gheorghe ( din Delta ) dar si acolo au aparut baietii destepti cu barci de mare tonaj si glisaj , cu casetofoane grup si altele. Se pare ca noi nu putem pastra o atmosfera autentica , trebuie sa o uniformizam sa punem peste tot gratare cu mici ,dughene cu vata pe bat si hamsii prajiti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu am fost la vama veche pe vremuri, mai bine zis acum 7 ani si am fost cucerita total de atmosfera de acolo!
Plimbarile de seara erau FANTASTICE iar muzica nocturna in surdina era pe placul fiecariua indragostit de pe plaja sau de la bar...seara eram prezenta la bar sa vad sunsetul si asa ma pridea dimineata la bar cu sticla de cinzano...vedeam sunrise :)...huuuh cand imi aduc aminte ce zile/nopti am mai petrecut la Vama Veche ....cele mai placute "amintiri romantice" le-am petrecut la Vama Veche!
Imi pare rau sa aud ce a ajuns din statiunea -VAMA VECHE- :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Da cu 2 Mai ce se intampla? Ca acolo vrem sa mergem in vacanta si mi s-a spus ca e ok, adica cu plaja curata, nu foarte aglomerat si fara birturi cu manele la maxim..

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

2 mai e ok, cu o conditie: sa mergi in septembrie....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Pentru mine VamaVeche nu mai EXISTA! A fost ceva superb in perioada 1993-1997... stateam cate 1 luna la mare vara in perioada studentiei (adika pana in vara lui '95) pe plaja, la Vama Veche... erau, nu exajerez, 15-20 de corturi pe toata plaja din dreapta drumului... va dati seama cata plaja aveam la dispozitie... Puneam cortul la inceputul plajei si apoi aveam cred ca 50 de metri pana la mare in care nu eram decat noi... corturi vecine la 10-15 metri primul... plecam pe jos in 2 mai si lasam cortul cu toate lucrurile pe plaja si-l gaseam cand ne intorceam... niciodata nu ne-a disparut nimic... erau vremuri SUPERRRR! Acum, masini unele peste altele, corturi asemenea, muzica data la maxim, cearceaf langa cearceaf... am fost acum 3 ani in vizita in localitate si cand am vazut am plecat oripilata. Deja prefer Mamaia, parca s-a curatat un pic, nu mai e asa inghesuiala.

Asta e, cel putin am amintirile unei plaje superbe, la VamaVeche...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Exact, o amintire

Mie imi placea mult dimineata, cand ma trezeam odata cu soarele...cu violeta-ultravioleta

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_t spune:

Pai macar chestia cu trezitul odata cu soarele nu cred ca ne-a luat-o nimeni. Apa, soarele, nisipul - au ramas. E drept ca uneori sunt "eclipsate" de diverse chestii, mai ales daca esti doar in trecere.
Poti si acum sa te duci cu cortul mult in "lateral", linga granita cu bulgarii, sau in cealalta extremitate, si nu te deranjeaza nimeni. Nu e obligatoriu sa asezi cortul printre fitosi. Ca s-au inmultit locurile unde poti manca/bea ceva nu ma deranjaza .. oricum nu mai am nici un chef sa gatesc la butelie si sa-mi car conservele dupa mine, ca acum 15 ani. Daca mananci la Papa La Soni, "iti lingi degetele", nu ai parte de fite, si prinzi si cate un concert live :-). Eu acolo i-am prins anul trecut pe Ada Milea + Alexander Balanescu, cu "The Island".
E adevarat, s-au schimbat multe, dar nici noi nu mai avem anii de atunci, aceeasi disponibilitatea de a ne bucura non-stop, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_t spune:

quote:
Originally posted by Sabina

2 mai e ok, cu o conditie: sa mergi in septembrie....

he he , acum 11 ani (asta era inainte de decadere, sau dupa ? ) cand a incercat sotul meu un 2 Mai in septembrie i-au furat apoape totul din cort in timp ce dormea :-) a ajuns acasa in sort si niste papuci imprumutati .. + calatorit "cu nasul", evident.

Mergi la inceput