Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 33
a_deju spune:
'neata!! suntem pe pag 22 ??!!?? pfui.. si eu ma gandeam ca sunteti deja undeva la pag 5 a noului capitol....
acu' fac si eu ca dianocica... roxanica, what's up??? pe ralumat am ochit-o si eu pe mess ieri, dar n-am apucat sa zic doua vorbe, ca, tusti, a fugit :)
haidi fetili, mobilizare generala, va rugam, si sa incepem light, cu deschidere de capitol... asta cine se pricepe, ca de mine e numa' gura :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
adinazot spune:
Neata fetelor,hop si eu,cu o cafea maree,sa ma trezesc mai bine...nu am reusit sa mai intru pe forum zilele astea,am avut ff mult de lucru,si seara cadeam lata..sper sa imi revin,dar ma consolez cu gandul ca luni plec in concediu...si trece ...ce dooor imi era de voi,dar chiar ca suntem dependente...cel putin eu.
Multumim fetelor pt felicitari,avem si noi 7 lunisoare...uraaa,Alessia sta bine in patru labe,dar cand vrea sa inainteze aterizeaza in cap,e tare distractiv,dar in schimb tarasul il stapaneste bine,defileaza prin camera in voie!!!Cu papa am cam facut mofturi zilele astea,habar nu am de ce,poate caldura,poate dintii..dar ne reglam asa incet..
va pupacesc pe toate cu drag!!!
KTRINEL,am inteles bine,totusi veniti in tara???
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7
a_deju spune:
dianocica, just in case, ia arunca tu undita cu 'fo doua poze de sexos(i), sa vedem ce pescuim... :))) tre' sa inviem spiritele pe-aici.... sau vreti sa scot io exorcistu' din dulap??? :)))
dianocica spune:
quote:exact asta am visat azi noapte. ca pusesem poza cu sexosu' sexos...hmmm, mama lu' motanu'...da, ramane
Originally posted by a_deju
dianocica, just in case, ia arunca tu undita cu 'fo doua poze de sexos(i), sa vedem ce pescuim... :))) tre' sa inviem spiritele pe-aici.... sau vreti sa scot io exorcistu' din dulap??? :)))
diana si david ( 03.12.06 )
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
auras_v spune:
mai diana ustura tare , da si tu mai cu mila...va pe toate pt incurajarile de saptamina trecuta ...noi suntem bine sau ma rog spre bine ....daca va mai amintiti de noi , toata saptamina trecuta ne-am luptat cu niste scaune moi ,unele chiar imprastiate , si presupuneam ca e o enteroviroza date fiind simptomele mai blinde adica fara febra , varsaturi , scaunele nu aveau mirosul intepator binenteles la regim si cu enterorol ...de joi au aparut si mucisorii si o tuse seaca care pe parcurs a devenit productiva...la intilnirea de vineri cu dr mi-a zis sa-i fac totusi o coprocultura ...simbata am recoltat si am dus proba la laborator iar luni aflu ca creste ceva dar antibiograma urma sa fie gata marti ...eram convisca e sterila ...era un enterobacter -germene saprofit al intestinului care devenise ceva mai agresiv ...asta a fost partea buna , ca nu era un germene patogen , partea proasta e ca eram de unde am plecat in urma cu o saptamina si acest enterobacter era rezistent la multe antibiotice si sensibil la cefalosporine asa ca acum ii dau Zinat ...suntem tot la regim si humana HN fara lactoza , scaunele sunt mai bune ...ce m-a linistit in toata perioada asta era starea ei generala foarte buna , toata ziua pusa pe joaca ,vesela , dinamica, chiar a facut progrese notabile in perioada asta ...sta f bine in fundulet , se intinde sa-si ia jucariile aflate la distanta de ea si revine la pozitia initiala , sta in patru labute si face miscari de dute-vino in fata-spate
nu am avut timp sa citesc dar am mai vazut fulguleti bolnaviori ...multa sanatate le doresc si sa se faca repejor bine
tocmai am ars morcovii ancutei ...am stins aragarul mai devreme la orez si la carne iar la morcovi l-am dat mai mic ...e un fum in bucatarie
...plinge ancuta
bebinuta spune:
Deschide cineva capitol nou? E cineva care stie? Chiar ca e liniste pe aici. Imi este frica sa scriu..........se vede ca fulguletii ne tin ocupate.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Dorsilia spune:
ciao!
de azi suntem iar in greva foamei....nu a baut decat 170 ml la 4.30 si vreo 70 acum, asa ca incep sa ma gandesc ce are:(
ieri a baut 670 toata ziua, legume nu a primit ca e constipata rau
carla2005 spune:
Fetelor PLZ nu uitati de ANAMEA azi e ultima zi!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!
dianocica spune:
daca nu se anunta nimeni in 5 min, in disperare, ma apuc eu de capitol nou. daca bulesc ceva sa nu aruncati cu pampersi...
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
daca nu se anunta nimeni in 5 min, in disperare, ma apuc eu de capitol nou. daca bulesc ceva sa nu aruncati cu pampersi...
Sunt alaturi de tine, eu te iert daca bulesti ceva
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada