Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (190)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita eu stiu ca dupa 2 ani e bine sa invete o alta limba. de la 2 ani si la gradi fac limba straina (in cazul nostru engleza) si eu vreau sa-l invat si italiana. caci am vazut ca intelegea ce-i zicea lumea in italiana.
Moni bine ca ai dormit. am auzit si eu ca se umple Aradul de super marketuri si malluri.

am luat o ciocolata MIlka cu crema de budinca de vanilie. a mancat si marco 2 bucatele dupa care am ascuns-o. si a inceput sa o caute disperat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

toanca si eu am la cele doua degete mici de la picioare cate doua unghii, ce ce oare???

sebi le are ca ale lui dani, inguste si lungi degetele, numai degetul mare de la picioare este al meu, clar

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 24 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Hai mai ca nu e greu sa scapati de suzi. Spune-ti ca nu mai este, ati uitat-o undeva. O zi, doua va plange dupa ea dar o va uita. Eu asha am facut la Sandra si dupa 2 zile a uitat de ea.
La Dani am scapat de ea la 1 an si 1 luna cand a cazut in lingura si nu a mai vrut sa o suga . Oricum imi fixasem termenul de 1 an si 3 luni sa scapam de ea
Ii dati seara o jucarie preferata moale care o poate duce la gura.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Mie mi se par ca au farmecul lor si suzetele si caciulitele alea de nou nascut care se leaga sub barbie si in general tot ce este asociat cu bebelusi. Cand se fac mari se tot imbraca serios si au altfel de accesorii decat suzete si bibe.

Mergi la inceput

am discutat si noi alternativa unei gradi cu vorbire intr-o limba straina - la noi in craiova engleza. si ideea sa-l ducem la un club pentru copii la un sport de pe la vreo 4 sau 5 ani. ne-am gandit la dansuri, tenis sau fotbal. da' nu stiu daca se primesc de la varste asa mici.

Mergi la inceput

alina asa este asta iarna dupa ce ii dadeam caciulita de se leaga sub baribie si suzeta, chiar ca parea un bebelus de cateva luni ( la fata, claro, caci la corp, e mai mare).

bianca intr-adevar poate ca nu am hotarat f clar ca TREBUIE sa-l dezvatam de suzi. ne mai convine situatia si ajutorul ei cateodata oricum daca nu o gaseste sau nu i-o dam , isi baga tot pumnul in gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Suzeta: am scapat rapid de ea, in cursul zilei, caci seara eu i-o dau , nu ca mi-o cere, doar ca mi-e mila de el.
si doamne multe avem si noi, toate modelele si culorile. Chiar i-a luat sora-mea din It., caci modelele din Ro, de la Chicco le epuizasem.
Cand am fost cu el la Chicco sa iau crema anti tantar, a luat o suzeta de pe raft si tusti cu ea in gura. au ras vanzatoarele, era sigilata spre mirarea lui marco.

gata, mergem putin afara, sper sa nu ne prinda ploaia.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Bumbita, prietena mea face antrenamente de arte martiale cu copii. Varsta minima e 4 ani, deci poate si la alte sporturi asha e.
Ce de planuri de viitor v-ati facut . Sandra a umblat la arte martiale, are centura portocalie dar nu mai vrea sa mearga acum.
ca se deschid mall-uri nu e un motiv de bucurie mai. Mergem acolo si bagam de toate de cos ca de toate ne trebuie. Cel putin eu asha fac, merg sa cumpar ceva si ajung la casa cu plata 3 mil

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Eu am avut 6 suzete (1 de la sora-mea), 5 erau nr 1 de la NUK, una era nr 2 tot de la NUK dar nu i-a placut ca era mai lata.
Eu m-am chinuit mult cu el sa accepte biberonul. Ii puneam glicerina boraxata pe el ca altfel nu il vroia. Si am reusit.
Bumbi, cand te hotarasti sa scapi, vei scapa daca asta vrei. Orice invatz are si dezvatz si invers.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca pai la noi se dau repede centurile la karate Roxana avea o luna de antrenament si luase centura galbena ( prima ) cea portocalie este a doua. Pe Angelo o sa il invete socra-miu ca are centura neagra cu 2 dani

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3

Mergi la inceput