Gravidutze si Mamici de Cluj 3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristiana, La Multi Ani pt Teodora! Sa-ti traiasca fetita! Distractie frumoasa!

Ramonell, o sa o simti pe bebelina tot mai atre de-acum!

Eu va pup, nu sint in forma buna, am fost pe la medicul de fam, macar nu am puroi, dar gatul ma doare, tusesc , ma doare capul! Bine ca nu fac febra! Fir-ar el sa fie de aer conditionat!

O zi frumoasa va doresc!

Gabriela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gabriela,imi pare tare rau ca te simti rau...Si pe mine parca incepe sa ma doara gatul..I-a sirop Stodal pt tuse,pt durere de cap No Spa,pt gat Homeogene,si poti sa mai iei si Oscilocc...stii tu cum.Dar cred ca deja le iei.Stai acasuca,ca trece pana la urma.
Multa sanatate.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel17+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

No, Ramo, sper sa nu te apuce si pe tine! De siropul asta nu stiam, o sa iau! Acasa nu pot sta, ca am mult de lucru la birou! Eee, trece ea si raceala asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutare domnitelor,

La multi ani Thea!

Gabriela-multa sanatate. Si pe mine ma incearaca o jena in gat da' deocamtata o ignor!

Ramona, de acum sa vezi tu teren de fotbal in burtica ta...

Ce bine ca a iesit soarele, nu-mi place caldura da' si de ploaie m-am saturat, ma face depresiva!

Raluca 19+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Gabriela- o reteta ptr. tuse , la Ilinca functioneaza totdeauna dar e cam scarboasa: ceai de ceapa cu nuci-toate cu coaja dar taiata ceapa si nucile sfarmate!

Mergi la inceput

Raluca, adica ceapa si nucile sint cu coji? si le fierb impreuna?

Mergi la inceput

Da, Gabriela: o ceapa cu tot cu coaja, spalata, taiata in doua impreuma cu 4 nuci sparte-putin (dar cu coaja)in 1/2kg apa. Un clocot bun apoi acoperit o jumatate de ora si....pofta buna! E scarbos dar la Ilinca functioneaza si ea il accepta, putin cate putin.Fug sa-mi iau papa bun,s-a deschis pe Napoca o patiserie cu produse tare bune si...

Mergi la inceput

Mersi, Raluca! Bon apetit! Cunosc patiseria cu pricina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Raluca, colul se masoara si la 2D, sigur stiu asta.

Ripley 20+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Cristina ,La multi ani! pt papusica voastra Teodora...sa va aduca numai bucurii in suflete.

Raluca frumoase poze,toate sunteti foarte frumoasa...speram sa ajung si eu la urmatoarea intalnire.

Gabriela ai grija cu raceala si cu inghetata

Fetelor pe mine ma scuzati nu am mai intrat am mult de invatat ...saptamana viitoare am de dat 4 examene ce sa fac,in sesiunea de iarna nu am apucat sa dau decat unul singur acum trebuie sa recuperez.

Am fost la analize mi-a iesit anemie,culmea ca nu ma simt deloc anemica ,mai ales caiau si vitamine ,mananc si multe fructe.

Va las fug la studiu.
Va pup pe toate
LAVINIA26+

Mergi la inceput