Gravidutze si Mamici de Cluj 3
Raspunsuri - Pagina 28
OanaAlina spune:
Ramonella, sper ca nu e nimic grav! Iti tin pumnii!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png
asiza spune:
wwoooww, Gabriela, ce poze frumoase!!!!
...M-am emotionat acuma
...Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat si sa ai o nastere usoara! Pupam mama si bb Sara...

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
OanaAlina spune:
Am fost ieri la ecograf si mi-a zis doctorita ca o sa avem o fetita cu o probabilitate de 95% !!! Suntem tare fericiti! Oricum cel mai mult conteaza sa avem un bebe sanatos !!!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png
RAMONELLA spune:
Felicitari pentru fetita,Oana!!!!!!!!!Ce frumos!!!!!!Sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa!!!!!!!E plin de fetite pe aici!!!!!!!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
19+
Alexia Beatrice
Gabriela77 spune:
Multumesc mult, Asiza! Doamne ajuta asa sa fie!
Oanaaaaaaaaaaaaaaa, felicitari pt fetita! Ce frumos!!!!!!!!! Cred ca sinteti tare fericiti!
Eu m-am amarat ieri ca am fost la medicul de familie si doctorita mea era in concediu medical, am intrebat de medical si asistenta doctoritei mi-a zis ca ei imi pot da prenatal din sapt 33. Eu stiam ca, conform legii, avem dreptul la 126 zile concediu pre si post natal, din care 42 de zile trebuie luate obligatoriu postnatal.
M-a desumflat rau de tot....nu stiu cand se intoarce doctorita, si poate are si ea aceeasi teorie!
arghirmonica spune:
Neata fetelor si de la noi.......si felicitari pentru fetite,tucu-le sufletul lor ca si io vreau rochite prin dulap![]()
Gabito asculta aici du-te la dr ta de familie si pune-o la curent cu legile ca se vede treaba ca e in urma
Eu am avut concediu impartit asa.84 zile inainte de nastere si 42 zile dupa.Asa ca am stat acasa din saptamana 29 sau 30 parca.Calculeaza tu.Si e legal sa stii si am luat si mai multi bani decat cand lucram
ca nu se mai contizeaza la ceva.
Acum am alta prietena care a facut aceeasi chestie deci e pe bune.Ramonela tinem pumnii!!!
Oana ce face Cristian al tau?Al meu e un scump ,merge catinel si asteptam ceheful de 1 an.
Fetelor eu pelc din Cluj la maam acasa ..io zic ca in concediu ca mai scap si io de la prestatii..da va scriu ca am net si acolo.
Sa aveti grija de bb-i si sa nu stati in caldura,va pupam pe toate si pe Raluca,Oana,Replay
arghirmonica spune:
Si inca ceva referitor la concediul asta..daca puteti luati-va cat mai putin inainte de nastere ca sa ramaneti cu zile multe dupa si platite 85%.Pentru voi cele care nasteti in noiembrie,decembrie ar cam trebui sa trageti cat de mult sa intrati in CIC dupa 1 ianuarie 2008 cand indemnizatia va fi iar 85% cum a fost inainte. Si cele care aveti salarii mai amri veti lua mai mult de 8 mil,
dpop spune:
nu lamuriti va rog subiectul asta mai in detaliu?
cum e exact concediul asta?
ce trebe sa fac si cand, inainte si dupa ce nasc?
eu voi naste in noiembrie, de ce concediu trebe exact sa trag?
apoi, concediul asta de dupa ce nasti, 85%, trebe sa-l iei instant, sau poti baga din cel de odihna un pic, apoi sa-l iei pe ala?
dpop spune:
si inca o intrebare. cum ati reusit sa va programati la TT la gine1 ?
eu sun in disperare la 450115 si-mi intra ori robot, ori fax. deja am intarziat aproape 2 saptamani cu testul asta, poate aveti voi alta metoda de programare mai eficienta.
Gabriela77 spune:
Monica, eu stiu si legea si o aveam listata si i-am aratat-o nebunei aleia de asistente, dar se pare ca vorbeam singura! Ea tot o dadea cu 33 de saptamani ca o moara stricata! Ti-am zis, doctorita nu era! Dar orisicum, am iesit furioasa si desuflata...Din ian se va reveni la 85 % din salariu pt CIC? Doamne, bine-ar fi, ca la mine chiar e belea cu cele 8 mil, salariul mi-e mare si mi-ar fi super asa. Te tzucam si vacanta frumoasa! Ia-o ca o vacanta, te mai relaxezi si tu, ca la mama nu-i nicaieri!
Dpop, Monica, vorbea despre faptul ca e preferabil sa iti pastrezi mai multe zile postanatal, pt ca in felul acesta intri mai tarziu in CIC si ai sanse sa prinzi noua reglemntare 85%, fata de 8 mil cat e acum, in cazul persoanelor cu venituri mari e preferabil!