Gravidutze si Mamici de Cluj 3
Raspunsuri - Pagina 20
Gabriela77 spune:
Mama-mama ce furtuna....Dar cred ca tare bine s-a racorit acum!
M-au apucat si pe mine arsurile alea de care tot auzeam. Cam nasol!
Va pup! O seara frumoasa!
Gabriela
25+
Raluca spune:
Mie mi-a placut ploaia, nu se pune ca am in curte piscina acum....iar aerul e super...
O seara faina doamnelor!
Raluca 20+ si mami de Ilinca
Paflo spune:
Buna, fetelor!
Profit de faptul ca Sofia e la tati in brate si dau si eu o raita pe aici.
Am avut cateva zile de maraiala dusa la extrem...azi parca a fost ceva mai bine, desi nu ne-a crutat de tot. Deh! Copii cuminti si babe frumoase...Ar trebui sa nu ma plang foarte mult, caci nu e copil foarte plangacios, dar avem si noi momentele noastre de glorie. Maine mergem la echografie de sold (deja avem 4 saptamani, nu-mi vine sa cred cum a trecut luna asta!). Sper ca totul este in regula si ca nu avem probleme. In rest, Sofia ne mananca si urechile: azi a mancat si la o ora jumatate interval de la cealalta masa (san plus formula), dar nu ma plang, caci e mai bine sa ia un copil mancacios decat sa te chinui cu unul care nu vrea sa manance.
Carrie, sa-ti traisca cele doua printese! Sunt taaaare frumoase!
Abia astept si eu ziua de vineri (o lasam pe Sofia cu buni) si dam si noi o raita la targ. Poate ii gasim un patut, caci in cosulet nu-i mai place ziua(nu mai vede din el!)
Va doresc o seara buna si zile linistite (cum eu intru destul de rar...)
Florina si Sofia (maine 4 saptamani!!!)
Florina R.
Gabriela77 spune:
Bravo, Florina, pt Sofia mancacioasa! Si felicitari pt primele 4 saptamani de viata!
Pupici! Somn usor!
OanaAlina spune:
Buna dimineata! Poate ne vedem prin targ!
Ma bucur Florina ca Sofia este bine si mananca bine! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png
carrie spune:
neata fetelor
raportez si eu o criza de colici cu plans disperat aseara o ora jumate-cea mai nasoala pina acuma finalizat cu un kk intins pina la gat...scuzati descrierea pitoreasca.
in rest e f linistita, insa o cam chinuie burtica si mai am un stress mi se pare ca suge mult mai putin ca inainte...insa daca nu s-ar satura nu ar manca la 3 ore, nu?
Florina, Sofiutele noastre sunt amandoua nascute in 10 mai?ca fain?ca si noi facem maine 4 saptamani.
spune-mi te rog unde faci eco de sold ?trebuie facuta la 4 saptamni ca nu stiu nimik...
Raluca, o sa-i zic la Mihai sa imi dea nr de tel al celor cu mana curenta la balustrada.
voiam si eu sa te intreb ca stiu ca am vb mai demult, unde o duci pe Ilinca la stomatolog?ca vreau si eu la Theodora un control.
pup toate burticile
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Raluca spune:
Buna dimineata ,
iar mi-e rau...frate, la mine e pe dos. Primele luni nimic si acum am dimineti de "vis"............
Cristiana, merci anicipat ptr. mana curenta. Pe Ilinca o duc la Cabinet prof. Borzea, de pe fosta str. Ploiesti (de numele strazii nu- sigura, stradutza ce pleaca de pe Dorobantilor, zona Moll spre 21 Decembrie-magazinul Somes)la Munteanu Alexandra. Acum lipseste din tara pana la sfarsitul lunii. Din iulie insa o gasesti la cabinet marti, joi, vineri 15-20.
sa aveti o zi frumoasa!
Raluca 20+ si mami de Ilinca
Morgano spune:
Salutare mamici si burtici ardelenesti!
Bona noua vine doar de luni, asa ca eu fug intre Ana si birou, mai sta mama cu ea dar nu-i face fata.... mi-e fte greu si a naibii facatura, tot vine de lucru la birou si nu-mi iese sa refuz nicicum.
Carrie, vazut printesele frumoase. Deja a trecut o luna???? Valabil si pt Flori, va doresc colici cat mai putine si laptic la greu.
Eu merge la BE vineri pe la 11-12. Vreau sa evit aglomeratia cea mare si in plus vreau dc iau ceva sa am de unde alege, data trecuta vineri spre seara deja multe chestii faine erau epuizate, noi scaunul de masina de-abia am gasit ultima bucata modelul care ne-a placut calitate-pret.
Cam atata despre noi, acum ma distrez de Ana careia i-am luat ieri niste papucei de casa gen slapi de piele cu barete (cam sunt cei pt adulti de scholl) si mor de ras cum umbla cu ei, neobisnuita fiind sa nu-i fie piciorul tinut
Ripley
20+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Gabriela77 spune:
Raluca, chiar ciudat cu “raul” acum, cine stie, o fi ceva absolut trecator! Lasa ca trec ele toate in vacanta...
Ripley, ma bucur ca esti bine! Din pacate, eu dimineata nu am cum sa ajung la targ, o sa vad ce gasesc la fata locului!
Cristiana, cred ca nu sint usoare noptile cu colici!
Fetele,Oana, Ramo, Monica, o zi frumoasa si buna in continuare!
Gabriela
25+
RAMONELLA spune:
Hello!!!!Eu sunt bine,am de lucru azi.
Si eu voi merge la targ pe la amiaz.Ca vineri la 5 am intalnire cu bebele!!!!!

Prima data ma duc singura,nu-l car pe sotul cu mine,ca sa vad daca merita sa vina si el,in functie de ce vad pe acolo.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
18+
Alexia Beatrice