gluconat de calciu la sugari??!

gluconat de calciu la sugari??! | Autor: gabdyd

Link direct la acest mesaj

La nastere mi s-a spus ca fetita mea are un stridor laringian, un zgomot in gat. Cand doarme scoate un sunet care mie mi se pare foarte dragut, ca un fel de geamat.
Dr neonatolog mi-a spus doar ca are corzile vocale mai moi si ca la fiecare raceala va trebui sa ia si calciu. Nu a spus sa ii dau de pe acum calciu.
Dr de familie insa, a spus ca e posibil fie sa fi inghitit lichid la nastere, fie sa aiba corzile vocale mai moi datorita unei lipse de calciu. Mi-a spus sa ii dau gluconat de calciu pe gurita.
Dar este o solutie injectabila! Si are un gust foarte rau. Plus ca am auzit pareri in sensul ca nu este recomandat nici pe cale orala si nici la copii asa mici. Ea are acum cinci saptamani.
E un obicei sa se recomande gluconat de calciu asa?
E bine sa i-l dau?
Eu nu as vrea sa exagerez cu nimic si sa ii dau medicamente sau alte suplimente numai daca e necesar.
Va multumim si sanatate tuturor!

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gaby eu i am dat bebeului meu din a 2 a luna de viata ,pe fiecare luna cate 5 zile

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

eu i-am dat celui mic (pt. alta problema) incepind cu a treia zi de la nastere.mi-au dat si un pic de glucoza(solutie)ca sa ii ia un pic din gust.ii puneam intr-o seringa,dar desi avea abia citeva zile cind simtea gustul pur si simplu scuipa.noroc ca am luat doar citeva zile.sanatate multa

Mergi la inceput