*Ghiocei de martie-aprilie * (36)
Raspunsuri - Pagina 7
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by cameliada
salutare la toata lumea,
iaca si noi pe aici, ca ne-a fost dor de voi
Tudor e bine, la fel si eu, cu singura exceptie ca e marait, cred ca de la maselute. A facaut kk cam moale zilele astea, ma gandesc ca din acelasi motiv....Nici cu programul nu stam prea bine, ca de se trezeste pe la 7, tot bate in usa sa iesim la plimbare, si eu il scot pe la 9, dupa masa de dimineata. Adoarme pe la 11 si apoi dai plansete pe la 2-3 sa iasa, cand caldura te usuca de pe picioare.
M-a lasat fara telefon vreo trei zile, mi l-a aruncat in cada cu apa si saracu telefon nu mai raspundea la nici o comanda. Abia ieri mi-am luat unul nou....sa vedem cat dureaza pana il "aranjeaza".
Fetelor, si copilasii vostri se plictisesc repede de jucarii, eu chiar sunt disperata, ii cumpar tot felul de jucarioare, masinute, motociclete, camioane, avem popice, piese de construit, care canta, care se invart.....il pasioneaza o zi, doua, dupa care se plictiseste si tot la castroanele mele trage, ca sa nu mai spun ca deja mi-a spart o farfurioara de set...il vad ca se plictiseste in casa, nu mai are chef de nimic, vrea doar afara sa alerge in iarba, sa culeaga floricele, sa se dea in leagan, sa bage manutele in pamant, si daca se murdareste e si mai bine....
Ieri l-am lasat singurel un minut, ca aveam la baie o treaba importanta , il aud ca scotoceste ceva prin sertare si apare in usa de la baie cu o paine intreaga din care musca de mama focului.... a deschis raftul cu paine si s-a servit cu painica, dupa ce a desfacut toate pachetele de bicuiti si le-a imprastiat pe jos in toata bucataria.
Ma cam simt obosita, fetelor, treaba in casa ca la nebuni si parca nu se termina niciodata. Sunt vreo trei cotloane in care nu am mai ajuns de mult (debara, in spatele tabliei de la pat si dulapul din bucatarie) si chiar ma streseaza chestia asta, mi se pare tot timpul murdar in casa si dezordine si zau ca imi da o stare de nervi de numa....
Tina, am vazut haiducelul de David si e frumusel tare! si mie mi se pare ca iti seamana
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
Da...se plicti si amea de jucarie cam la cateva minte dupa ce a studiat-o prima oara...revine la ea, dar numai daca pofteste...cinstita sa fiu nu ii iau prea multe jucarii tocmai din motivul asta...sunt la varsta la care interesul e mai mare pentru lucrurile adultilor...singurul cu care se joaca in mod constant si ii place sa ma atraga si pe mine (nu mai zic ca ne batem pe piese) este jocul de lego...deja e experta iar eu sunt pe drumul cel bun...
Sa stii ca intotdeuna cand e liniste in casa si copilul stii ca e treaz (ca mi s-a intamplat sa fie liniste dar fi-mea sa fi adormit printre jucarii sau sprijinita de sifonier, ca betivii in sant), sigur a gasit ceva interesant de facut-desfacut...si ce e interesant e intotdeuna ceva interzis...
Si e posibil ca KK moale sa fie de la dintisori...
Pupam mancatorul de paine...de acum nu trebuie sa iti mai fie teama ca moare de foame
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
alinaalex spune:
Catrinutza, go for it!!!
ei cum sa fie, bine o sa fie, o sa aibe si Atomika ocupatie cu bb2!!!
mey, io sa stii ca n-am auzit pe aia cu 2 copii sa se planga ca aia cu unul singur, serios, asta am obs. eu...
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Tiliquote:
Originally posted by Noe
io-te, fetele, www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14868" target="_blank">ce ii place Biei sa pape in ultimul timp, uitati-va la varianta a2a, aia fara vin, cu suc de meree super bun, il mananc si eu ca sparta
ce liniste e pe-aici, bineee, ma duc la treaba....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
**teamu' care a facut buildingu' la Moeciu**
Subscriu si eu, ca si noi l-am incercat!
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
Idem , subscriem si noi...in amintirea vremurilor in care papa....altceva decat aer cu apa....
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
alinaalex spune:
Noe, super peisaj la Moeciu! ma bucur ca v-ati distrat!
Mariana, n-am facut luna asta teste de ovulatie. Poate luna urmatoare.
pozele noastre
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by simona_toma
Salutare!!!A fost foarte frumos la nunta, numai ca am fost cam obositi dupa atata drum.Mi-a placut Tm, atat cat am vazut, cam putin, ce-i drept si mi-a parut fffff rau ca nu m-am intalnit cu Miha.Mi-a fost foarte dor de Edutu, bineinteles, si lui de mine, bineinteles.
Am fost azi la ORL cu el si are polipi.Dr a zis ca-l poate opera oricand, cu anestezie generala, dar ca ma sfatuieste sa nu o facem acum, daca nu raceste des.Si cred ca o lasam pe mai tarziu, ca nu e asa mare problema cu racelile.Asta e, o sa o facem si pe asta.
Am o intrebare:putem folosi pastile sau aparate impotriva tantarilor la bebei in camera?Asa mi l-a muscat un tantar!Si a facut niste bubite mari... Voi ce stiti?
Cameliada multumim!
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu
http://community.webshots.com/album/554206349QeVTOi(POZE NOI)
http://community.webshots.com/user/simonatoma
Mai, nu am auzit sa fie interzis dar am citit, inclusiv pe prospect ca trebuie pus langa o sursa de aerisire...la noi, din fericire, camera fetii da intr-un hol care da mai departe afara, si il punem intr-o priza acolo...anul trecut a fost destul de oki...peditra mi-a zis ca e oki si cu Autan...acum ca sa dai zi de zi cu el nush ce sa zic...
_
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
Catrinutza, go for it!!!
mey, io sa stii ca n-am auzit pe aia cu 2 copii sa se planga ca aia cu unul singur, serios, asta am obs. eu...
pozele noastre
...macar sa stiu de unde mi se trage...chiar sa mor sanatoasa nu se cade, nu????!!! ma gandesc ca pe bebe 2 sa il facem la munte poate o iesi mai linistit, ca Mariuca e facut ala mare, si se stie ca marea agita...
_
alinaalex spune:
quote:
Originally posted by catrinutzaquote:
Originally posted by alinaalex
Catrinutza, go for it!!!
pozele noastre
...macar sa stiu de unde mi se trage...chiar sa mor sanatoasa nu se cade, nu????!!! ma gandesc ca pe bebe 2 sa il facem la munte poate o iesi mai linistit, ca Mariuca e facut ala mare, si se stie ca marea agita...
_
si Marc e facut la mare si iaca, e cam linistit.
poate faci si tu un baietzel mai cumintzel
si io o fetitza mai atomika
pozele noastre
catrinutza spune:
Si acum cate ceva despre noi....
Azi anm fpst la control la tanti doctora...piocioarele ne merg din ce in ce mai bine....se pare ca incaltamintea ortopedica isi face efectul mai repede decat ne asteptam...la inaltime stam binisor: 84 de cm, din care 83 sunt picioarele (), si la kilograme la fel (11,760)...doctoritza a comparat cu greutatea ei de acum 3 luni si a zis ca e oki, dar cum sa zic eu oki atunci cand eu stiu ca acum o luna si ceva avea 12 si ceva????!!!! asta e...face silueta...
Per ansamblu pediatra s-a declarat incantata de Mariuca, mai ales ca nu vroia s-o lase sa scrie reteta pentru ca Maria avea ceva sa-i spuna...drept care se apleca peste biroul docotritzei, se uita in ochii ei depana din gura de zici ca era tzatza Floarea...si asta a fost momentul in care doctoritzei i s-a parut ca unul dintre ochisori are o "fuga" mai maricica...aproape insesizabila, dar ramane de observat daca e asa sau doar o parere (desi si mie mi s-a parut uneori ceva in neregula...dar numai uneori)
In rest am discutat despre plecarea la mare; cam asta mi-a zis...aviz amatorilor:
-aerosoli cat mai multi, mers cat mai departe pe faleza (pe falezele care inainteaza in mare pentru a inhala aerul cu stropii miscroscopici de apa);
-plaja se face pana cel mai tarziu 10,30 si dupa 5-6 seara (cica UV sunt dupa 6 seara) si cum pe noi nu ne intereseaza sa o bronzam...
-putem sa folosim creme de protectie solara cu factor de minim 30
-expunerea se va face cu corpul cat mai gol, dar cu capul neaparat acoperit cat mai bine...
-contra tantarilor putem folosi Autan, iar pentru intepaturi Elocom
-pentru iritatii de la caldura alcool mentolat
-sa nu ne lipseasca Smecta sau Furalizadon sau chestii care strang la burtica
-sa avem un minim de medicamente cu noi (pt raceala, antitermice, etc)
-sistam Vigantolul cu o saptamana inainte de mare si inca una dupa revenire
Daca imi mai amintesc ceva va zic...pediatra ne-a recomandat sa facem cura de 10 zile, dar nush daca se poate...oricum preconizam sa mai tragem o runda mai la toamna...
Acum intrebari:
1.stiti ce marca de produse de plaja e mai buna si mai eficienta???
2.am vazut ca exista niste scutece speciale pentru mare (cred ca sunt impermeabile sau ceva de genul asta)...ati folosit? stiti daca sunt bune??? (sunt de la hu gg i.e.s)...nu ma deranjeaza ca ar face pe ea, ci ca ii intra nisip prin anumite parti (daca nu si-o baga intentionat ca o cred in stare)
3.mai dati-mi idei de ce sa tin cont si ce sa mai iau la mine
Claudia....ai ramas restanta cu lista cu mancaruri pentry bebei plecati in deplasare...torna tot...
gata, am fugit la treburi...
_
catrinutza spune:
Am uitat....careva dintre voi a vrut sa scrie mesaj la unul dinttre filmulete???? ca apare un anonimus, dar fara mesaj propriu zis....si m-a pus pe ganduri...oricum filmuletul cu piscinutza o sa il sterg maine cel mai tarziu...n-as vrea sa il vada cine stie ce obsedat ...si cred ca si din poze o sa bag pe privat tot din acelasi motiv...
Alina....zici ca pt baieti marea are efecte relaxante cand sunt procreati??? hmmmmm...trebuie studiat...ca daca fac baiat si il fac la munte, poate obtin efectul invers....si iese si el sturlubatic ...
_
Qamar spune:
Catrinutzule, repede pana nu se trezeste: io i-am luat Chicco 40, pentru soare....cica e f bun; mai sunt de la Nivea Baby bune, dar si cele de la Vichy Baby-noi am avut anu' trecut, insa acu nu am gasit..
super detaliile de mers la mare, o sa retin tot-mai putin partea cu bb2, deocamdata
ma bucur ca nu sunt pb cu Mariucii
revin..
SANATATE MAXIMA BOLNAVIORILOR!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
**teamu' care a facut buildingu' la Moeciu**